![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cum poți descarca Google Maps și alte aplicații Google direct pe telefoanele Huawei
Last Updated: Sep 08 2023 13:01, Started by
max_01
, Feb 16 2023 21:38
·
8

Posted 05 July 2023 - 15:46

GSpace ăla la rulează ca într-o mașinărie virtuală... Nu vei avea experiența pe care o ai pe restul telefoanelor, cu serviciile Google preinstalate.
E un workaround utilizabil și atât, încetați în a va amăgi că se compară cu serviciile Google pe bune. |
Posted 05 July 2023 - 16:18

Cei care si-au cumparat Huawei stiau la ce sau inhamat si nu cred ca se amagesc , poate nu toti . Clar nu e experienta cu GMS dar aici suntem cei care avem Huawei fara GMS si nu cred ca e nevoie sa ne tot spuna alti care nu au Huawei fara GMS ca ne tot amagim sau nu cu cate un workaround ca sa functioneze una sau alta . Eu sunt multumit asa cum merge acum daca nu voi mai fi multumit clar ca trec mai departe fara sa tot bat toba .
![]() |
Posted 06 July 2023 - 12:10

Pentru aplicatiile enumerate mai sus, BT Pay, NeoBT, WhatsApp, Facebook, Instagram, Telegram, Waze, Maps, etc, nu e nevoie de niciun workaround.
Merg instalate pur si simplu. Pentru notificari la unele aplicatii trebuie instalata o aplicatie terta (Lighthouse, microG settings). GSpace am folosit doar pentru cate o aplicatie de curierat si n-am avut nicio problema. Aplicatiile bancare merg daca sunt in App gallery sau nu merg deloc. Cine foloseste uzual Android auto nu-si ia Huawei ... e simplu. |
Posted 06 July 2023 - 14:55

1. WhatsApp și WhatsApp Business își fac sincronizare la backup salvat în Google Drive dacă este instalat acest virtual Gspace?
2. Este activă autocompletarea cu user și parolă în aplicații cu datele salvate din Chrome de-a lungul timpului? 3. S-a rezolvat sincronizarea agendei cu și din contul Google? 4. Google Photos funcționează ca și pe un alt telefon cu Android? |
Posted 06 July 2023 - 16:19

Detalii... Chiar dacă ar funcționa acum, peste câteva luni nu se știe. Huawei încă face telefoane bune, echilibrate, dar sunt no-no fără servicii Google și ăsta nu e un moft. Înafara de camere, nu mai vin cu mare lucru cu care să iasă în evidență.
|
Posted 06 July 2023 - 17:08

Chiar mi-s curios cam cate ar putea fi acel "mare lucru" cu care să iasă în evidență...
![]() |
Posted 06 July 2023 - 17:32

Calitatea construcției telefoanelor, cel puțin a flagship-urilor... Huawei a reprezentat un competitor serios pentru Apple și Samsung, până la scandalul cu Google.
|
Posted 06 July 2023 - 18:49

Dacă îmi poate răspunde cineva punctual la întrebările de mai sus, o persoană în cunoștință de cauză, vă sunt recunoscător. Mulțumesc.
|
Posted 06 July 2023 - 20:32

1. WhatsApp și WhatsApp Business își fac sincronizare la backup salvat în Google Drive dacă este instalat acest virtual Gspace? Cei de la WhatsApp au băgat o funcție nouă și ar merita studiată și încercată: Settings -> Chats -> Transfer chats. Edited by badmania98, 06 July 2023 - 20:32. |
Posted 06 July 2023 - 21:15

Posted 07 July 2023 - 00:52

1. WhatsApp și WhatsApp Business își fac sincronizare la backup salvat în Google Drive dacă este instalat acest virtual Gspace? 2. Este activă autocompletarea cu user și parolă în aplicații cu datele salvate din Chrome de-a lungul timpului? 3. S-a rezolvat sincronizarea agendei cu și din contul Google? 4. Google Photos funcționează ca și pe un alt telefon cu Android? Ar trebui sa functioneze corect ... Chrome nu folosesc, dar in Opera autocompletarea functioneaza bine. Agenda mi-am salvat-o in Huawei ID. Neavand serviciile Google, nu vad cum am putea salva/folosi agenda din contul Google. Photos vad ca functioneaza, si el, bine. |
Posted 07 July 2023 - 20:09

Ba da ...
Am intrat acum in Drive, pe Mate40 pro, si in setari la backup imi apare asa: Attached Files |
Posted 07 July 2023 - 20:50

Bun. Deci dacă e, copiat fișierul de backup din telefonul vechi cu Android, pus pe Huawei și dat restore la prima configurare. Asta să zicem că e rezolvată. Mai rămân celelalte două... Plus băncile.... Eu folosesc ING, Revolut, Orange Money. Plățile la comercianți pe fac cu telefonul dar din Google Wallet.
Greu! Îmi face cu ochiul rău un P60 Pro sau cine știe? Poate chiar un Mate 60 Pro la toamnă. |
|
Posted 07 July 2023 - 21:11

ING vad ca il pot descarca din App gallery via FindApk.
Revolut apare si ea in App gallery. Eu folosesc BT Pay, care functioneaza excelent. Inainte de a baga si BT Pay in App gallery, pentru platile NFC foloseam Curve, in care am inteles ca poti baga cam orice card. Agenda o muti ca si vCard si o salvezi in Huawei ID. Android auto nu merge, in caz ca o folosesti uzual ... Daca ar lansa iarasi procesoarele Kirin (oare si cu 5G ??!!!), ar fi super ... nu ca nu ar merge ok si cu Snapdragon. Daca nu le taiau felia cu procesoarele, ii ingenuncheau pe granzii Apple si Samsung. Edited by shymano, 07 July 2023 - 21:13. |
Posted 07 July 2023 - 21:17

Posted 07 July 2023 - 21:20

Mulțumesc. Să iau telefonul întâi. Și să mă hotărăsc ce iau acum să-mi fac hatârul: P sau Mate?🙂
Mult mai mult îmi place forma și cum arată Mate. Mă gândeam la un 50 Pro de test câteva luni. Edited by marselcj, 07 July 2023 - 21:21. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users