Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3

Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7
 Recomandare generator curent

Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi
 Semnal netrimis monitor

3000 euro gaming PC

Meta Quest 3

Ciolacu la Muzeul Holocaustului
 La multi ani @sfantu.dracu!

Boiler cu 2 serpentine

BORDEA -Teoria Conspirației ...

Probleme Dacia pe zapada cu lanturi

Cum poți descarca Google Maps și alte aplicații Google direct pe telefoanele Huawei

* * - - - 4 votes
  • Please log in to reply
48 replies to this topic

max_01

max_01

Guru Member

• Grup: Senior Members
Cum poți descărca Google Maps și alte aplicații Google direct pe telefoanele Huawei prin AppGallery.

Cum pot instala Google Maps pe un telefon HUAWEI?

Pentru a instala Google Maps pe telefoanele Huawei, pur și simplu deschideți AppGallery și căutați Google Maps. Apăsați pe butonul „Instalare” pentru a începe descărcarea, apoi apăsați pe „Deschidere” pentru a lansa aplicația după finalizarea descărcării. Veți fi rugați să instalați GBox, ceea ce ar trebui să faceți pentru a asigura funcționarea corespunzătoare. Aceasta este o operațiune necesară doar o singură dată.
Ce aplicații Google pot găsi în AppGallery?

Huawei mulțumește dezvoltatorilor pentru optimizarea continuă a aplicațiilor ce a dus la îmbunătățirea experienței utilizatorilor pe baza capacităților HMS Core. Prin intermediul platformei AppGallery, utilizatorii au acces la o gamă largă de aplicații, cum ar fi Google Maps, Google Drive, Google, Google Docs, Google Slides, Google Photos, Google Translate, Google News, Google Sheets, Google Classroom, Google One, Google Earth, YouTube, YouTube Music, Discord, Disney+, Duolingo, HBO Max, Uber, Amazon Prime Video, și multe altele, consolidând poziția acestei platforme ca o alternativă serioasă la alte magazine de aplicații. Toate aplicațiile sunt verificate și testate de Huawei pentru a se asigura că acestea sunt sigure și pot fi utilizate în condiții normale.

AppGallery este o platformă de descărcare a aplicațiilor sigură și de încredere. Huawei testează fiecare aplicație în parte pentru a se asigura că funcționează corect și este sigură pentru utilizatori. Mai mult, platforma are un sistem propriu de securitate și protecție, care verifică numele real al dezvoltatorului și folosește un proces de revizuire în patru pași, precum și protecție la descărcare și instalare. Prin urmare, toate aplicațiile disponibile în AppGallery sunt sigure și pot fi utilizate fără griji de către utilizatori.

AppGallery s-a îmbunătățit semnificativ, devenind mult mai ușor de utilizat și oferind o experiență plăcută utilizatorilor. Descărcarea aplicațiilor preferate devine o sarcină simplă și lipsită de probleme, ceea ce face ca platforma să fie preferată de un număr tot mai mare de utilizatori.

https://www.hotnews....-appgallery.htm

Edited by max_01, 16 February 2023 - 21:41.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

Mult spus rulat, le rulează că într-un virtual machine, clar nu vor fi la fel de stabile, precum GMS pe restul telefoanelor.

eiffel

eiffel

BusyWorm

• Grup: Moderators
Un articol de reclama platit de Huawei.

Unde e noutatea ? Ca GBox exista demult - e practic o masina virtuala in care pot rula aplicatiile Google.
Cred ca prima data au bagat reclama asta acu vreun an, daca nu mai mult.

miki07

miki07

Simplu și banal

Eu nu înțeleg de ce nu se concentrează pe Honor, care are GMS. Să mute divizia de telefoane pe Honor. Am un cunoscut care a renunțat la iPhone pentru un Honor.

Lex404

Lex404

CIVILIANS are #NotATarget

Pute a reclama huawei :lol:

badmania98

badmania98

Nenea

View Postmiki07, on 16 februarie 2023 - 22:23, said:

Eu nu înțeleg de ce nu se concentrează pe Honor, care are GMS. Să mute divizia de telefoane pe Honor. Am un cunoscut care a renunțat la iPhone pentru un Honor.
Prea devreme a renunțat. Părerea mea. Oricum Honor nu mai este Huawei. Iar GBox are limitări, dar e bine că există.

Edited by badmania98, 16 February 2023 - 23:48.

blogeranonim

blogeranonim

Junior Member

• Grup: Members
Vezi aici:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/W97P3XL0qG8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

eiffel

eiffel

BusyWorm

View Postmiki07, on 16 februarie 2023 - 22:23, said:

Eu nu înțeleg de ce nu se concentrează pe Honor, care are GMS.
Pai ghici de ce ae GMS...
Nu mai e al lor.

https://www.cnbc.com...e-in-china.html

KyKyKyKy

KyKyKyKy

Guru Member

Și cu toate artificiile astea, când leg navigația mașinii la el face poc sau dă eroare?

nixrohnson

nixrohnson

Active Member

Nu mai sariti in capul Huawei.
SI ce daca e reclama platita?!
Poa' sa fie si gratis, atita timp cit isi aitnge tinta, adica sa ajute niste utilizatori :)
Orice telefon de pe lumea asta are un neajuns pentru un anume utilizator.

PS: nu, nu lucrez la Huawei.
Nu, nu am fost platit de Huawei, ba chiar eu i-am platit pe ei sa-mi vinda un telefon ;)

miki07

miki07

Simplu și banal

View Posteiffel, on 17 februarie 2023 - 08:04, said:

Pai ghici de ce ae GMS...
Nu mai e al lor.

https://www.cnbc.com...e-in-china.html

Da, oficial nu mai au nicio legătură.

sorin02a

sorin02a

Member

Dar androidauto funcționează daca nu am gms nativ pe telefon huawei?

cvpcj

cvpcj

Junior Member

Nu, nu functioneaza.

badmania98

badmania98

Nenea

Și dacă îl ai nativ...depinde cum îl ai. Pe variantele cu GMS virtual nu merge și slabe șanse să se rezolve în viitor.

Edited by badmania98, 21 February 2023 - 13:07.

Raiden

Raiden

Active Member

As vrea sa achizitionez un telefon Huawei, si as vrea sa stiu cum mai merge treaba cu Gbox-ul, pot instala orice aplicatie de la google si va rula perfect cu notificari si tot tacamul? Mentionez ca am nevoie sa-mi functioneze maps, youtube, whatsapp si BTpay in principal. Si daca momentan treaba e buna si ruleaza asa,  sunt sanse sa se buleasca pe viitor?
Multumesc anticipat.

Edited by Raiden, 04 July 2023 - 19:10.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

Mergi pe altceva, dacă sunt musai serviciile Google... Părerea mea. Nu merită bătaia de cap cu device-urile Huawei și astea sunt doar workaround-uri.

shymano

shymano

Guru Member

Raiden, pe 04 iulie 2023 - 19:10, a scris:

As vrea sa achizitionez un telefon Huawei, si as vrea sa stiu cum mai merge treaba cu Gbox-ul, pot instala orice aplicatie de la google si va rula perfect cu notificari si tot tacamul? Mentionez ca am nevoie sa-mi functioneze maps, youtube, whatsapp si BTpay in principal. Si daca momentan treaba e buna si ruleaza asa,  sunt sanse sa se buleasca pe viitor?
Multumesc anticipat.
Ce te intereseaza acum (cele expuse) merg fara probleme.
Daca aplicatiile sunt deja in App gallery, slabe sanse sa dispara subit ...
NB: in cazul Maps, in functie de ceea ce vrei de la ea (aplicatia), pot exista si alternative mai bune.
Am facut curierat o perioada, Maps nu e actualizat mai deloc ... ma baga pe interzis la greu.
WhatsApp (Facebook, Instagram) si BtPay merg fara probleme.
Pentru YouTube poti folosi Vanced (fara reclame), pentru navigatie Waze sau Sygic ... pentru mail, am notificari la Yahoo mail cu ajutorul microG ssttings ... (Mate40 pro)

Edited by shymano, 05 July 2023 - 00:22.

mihai7332

mihai7332

Junior Member

Raiden, pe 04 iulie 2023 - 19:10, a scris:

Multumesc anticipat.

Eu am un Mate50Pro si am instalat Gspace si imi merge BTPay si NeoBT , whatssup-ul  , Youtube premium , Waze , s.a.m.d . Pentru notificari de la whatssup si yahoomail am instalt Lighthouse ( am postat pe topicul de la Mate50 un link ) si imi apar notificarile

Edited by mihai7332, 05 July 2023 - 14:40.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate