![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Tavan din rigips zugravit fara reparatii
Last Updated: Feb 14 2023 21:51, Started by
MatusaTamara
, Feb 14 2023 14:19
·
3

Posted 14 February 2023 - 14:19

Salut, am in camera centralei caroiajul facut, urmeaza decat sa aplic rigipsul.
Eu as vrea sa stiu daca este posibil, peste rigipsul care o sa il aplic sa pun la nazi o banda de scoci si sa aplic zugraveala direct peste tot tavanul, zic asta deoarece daca as face reparatiile corespunzatoare la rigips o sa umplu toata camera centralei de praf de la slefuiala si nu as vrea asta.... |
Posted 14 February 2023 - 14:22

Nu merge. Se face clasic.
Se slefueste cu scula atasata la aspirator. |
Posted 14 February 2023 - 14:24

Daca se da gletul cu atentie , nici nu trebuie slefuit, mai ales ca e camera centralei, nu sufragerie.
|
Posted 14 February 2023 - 14:32

Aplici intre placi banda de imbinare pt. rigips apoi chituiesti cu pasta de imbinare dar trebuie sa fii prea meserias sa nu fie nevoie de slefuit apoi dai cu amorsa amestecata cu lavabila. Dupa ce se usuca bagi lavabila (2 maini). Daca zici ca e in camera tehnica se accepta si asa.
De preferat ar fi sa cumperi folie si banda de mascare, izolezi corespunzator si faci treba in firea ei. |
Posted 14 February 2023 - 15:02

MatusaTamara, on 14 februarie 2023 - 14:19, said:
Salut, am in camera centralei caroiajul facut, urmeaza decat sa aplic rigipsul. Eu as vrea sa stiu daca este posibil, peste rigipsul care o sa il aplic sa pun la nazi o banda de scoci si sa aplic zugraveala direct peste tot tavanul, zic asta deoarece daca as face reparatiile corespunzatoare la rigips o sa umplu toata camera centralei de praf de la slefuiala si nu as vrea asta.... Poti face un compromis si gletui numai imbinarile. In felul asta o sa faci mai putin praf. Daca ai rabdare ,poti avea alaturi un aspirator cu filtrare prin apa atunci cand vei slefui. Nu amesteca var in amorsa (decat f putin) daca zugravesti manual( la trafalete). Edited by 2muschi, 14 February 2023 - 15:03. |
Posted 14 February 2023 - 21:51

S-a inventat amorsa alba. Amestecul de lavabila cu amorsa este dorelism de prima mana.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users