![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Google Earth pe dispozitive multiple.
Last Updated: Feb 21 2023 09:50, Started by
PNX1
, Feb 13 2023 18:44
·
4

Posted 13 February 2023 - 18:44

Buna.
Se da problema asta: Descarc Google Earth pe laptop sau pc (ca are ecranul mai mare) si salvez niste locatii pentru calatorii sau a le vizita. Apoi cand ma aflu prin apropriere vreau sa ma uit pe telefon cu acelasi cont , unde asi vrea sa ma duc la ce am salvat pe alt dispzitiv. Numai ca nu le mai gasesc pe telefon sau tableta. Ce am facut gresit, sau exista un tutorial cumar trebuii facut? |
Posted 13 February 2023 - 18:57

Le salvezi sub ce forma? Projects?
Tocmai am verificat si Project-ul din PC nu apare pe telefon. Exista optiunea sa creezi Project in Google Drive pe PC, apoi in telefon Open from Google Drive. Edited by nixrohnson, 13 February 2023 - 18:59. |
Posted 13 February 2023 - 19:05

Cum le salvezi?
![]() |
Posted 13 February 2023 - 19:10

Eu regasesc pe dispozitive multiple ce-am salvat in Google Maps. Care merge (si) din browser, si cu layer ortofoto.
Edited by __Dan__, 13 February 2023 - 19:10. |
Posted 13 February 2023 - 19:12

Posted 13 February 2023 - 19:16

tap lung și spre jos "salvare"
![]() De pe telefon Apar apoi pe toate dispozitivele legate cu acel cont. |
Posted 13 February 2023 - 19:20

tap lung și spre jos "salvare" De pe telefon Apar apoi pe toate dispozitivele legate cu acel cont. Ăăăăăăăăăăă, asa este in Google Maps. In Google Earth nu se intimpla nimic la long tap ![]() ![]() Si nu gasesc nicaieri bookmarks, saved, list..... ceva de genul asta. Edited by nixrohnson, 13 February 2023 - 19:20. |
Posted 13 February 2023 - 19:26

Cum salvezi https: ?
Si cum o distribui / sincronizezi intre mai multe dispozitive? |
Posted 13 February 2023 - 19:31

Ai sagetica in adress bar. De acolo trimiti linkul spre dispozitivele tale.
|
Posted 13 February 2023 - 19:33

Aoleu. Eu am crezut că e Google Maps.
Dar oare de Google Earth vorbește? Ca in Earth nu exista locații salvate ![]() |
|
Posted 13 February 2023 - 19:44

Ai sagetica in adress bar. De acolo trimiti linkul spre dispozitivele tale. Address bar in google earth? Aplicatia Google Earth, pentru telefon (probabil android) si PC ? Oricum, manual se poate rezolva cumva (probabil) - mail, de exemplu, ideea era sa se faca automat, prin acelasi cont google. Se pare ca nu exista metoda simpla, oficiala. Sau ar exista ceva in versiunea Pro. Sau aia cu Project in Drive. Pe de alta parte, mi se pare ca Maps e ideal pentru asta.
Edited by althea, 13 February 2023 - 20:24.
|
Posted 14 February 2023 - 10:36

Salvezi imaginile cu locatia respectiva in programul propriu al Google Earth. Pui apoi fisierele respective intr-o locatie de unde poti avea acces pe alte dispozitive (pe mail sau alte medii de stocare virtuale sau fizice) si le deschizi acolo.
incerc sa pun aici un astfel de fisier Din pacate se pare ca forumul nu ma lasa sa atasez fisiere KMZ Edited by AlexD2, 14 February 2023 - 10:46. |
Posted 14 February 2023 - 10:59

KMZ nu e imagine.
Poti sa atasezi, o arhivezi ZIP Manual, cum am zis mai sus, exista 180 de metode. Project in Google Drive - similar, deja am zis mai sus, este mult mai automat. Edited by nixrohnson, 14 February 2023 - 10:59. |
Posted 14 February 2023 - 11:22

Am spus generic imagine, e un format propriu al Google Earth pe care il poti deschide oriunde ai instalat Google Earth. Intr-un asemenea fisier poti salva cate locatii doresti si apoi deschis pe un alt dispozitiv le ai acolo pe toate.
|
Posted 20 February 2023 - 23:58

Intreb din curiozitate, cu ce e mai bun Google Earth decat google maps? mai ales sa merite bataia de cap pentru salvarea locatiilor fata de google maps...
Edited by kvlq, 20 February 2023 - 23:58. |
Posted 21 February 2023 - 09:50

Google earth nu ca e neaparat mai bun, dar sunt oarecum diferite. Pe Google Earth de misti mai repede la scara mare si are o serie de facilitati de masurare si orientare GPS (sau in alte sisteme de coordonate) mai buna. Google maps este mai aproape de o harta, cu mai multe detalii locale. In rest sunt aceleasi imagini. Fiecaruia i se pare mai bun cel cu care e mai obisnuit, eu cu google earth
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users