Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cenzura in masa comentarii youtube

Sa folosim antivirus, antimalware?

mesaj suspect . . .

Film original sau pirat?
 Cum poti inregistra CD-uri in for...

Ceainaria celor pasionați de...

Probleme la acoperis din cauza in...

Transferuri instant intre bancile...
 player video

Carrefour Act for good

Parcare gratis in Bucuresti pentr...

Rovinieta prin SMS pentru masina ...
 Viteza mica Usb 3.2 gen.1 header

Cerificat atestare fiscala pentru...

Schimbare destinatie imobil din l...

Dorsalgie
 

Căutare canale TV nereușită

- - - - -
  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#19
sandu24

sandu24

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 24.12.2011

 chflorin, on 13 februarie 2023 - 16:37, said:

Scoate-l din priza un minut , porneste-l din nou , mergi in SETARI si da-i un RESET (factory reset) dupa care scanezi din nou programele .

Eu am un Panasonic care mersese pe Vodafone ,vechiul UPC .Cand am trecut pe Orange nu vedea nici un canal nici digital nici analog pe nici ofrecventa cand era direct legat de la router .
Mergea numai cu adaptorul TV box Orange.Nici tehnicianul de la Orange nu a reusit nimic . Butonand-ul am vazut ca la setari retea avea setat personalizat UPC.
Am revenit la setarile de fabrica si l-am setat pe DVB C.Acum functioneaza direct legat la router ,fara TV box pentru care foloseam o a doua telecomanda.
Nu stiu cum au setat cei de la UPC optiunea aceea dar cred ca si la tine e vorba de setari specifice

#20
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022
De unde ai cumparat Panasonic-ul ala?
La setari retea, unde era UPC, nu se putea trece la altceva (adica fara factory reset) ?

#21
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,826
  • Înscris: 01.12.2001

 sandu24, on 13 februarie 2023 - 18:21, said:

.Acum functioneaza direct legat la router ,fara TV box
Mai "taie-o", dă-o naibii.
De ce ar merge un tv legat de router?
Nu cumva era un ONT? Optical Network Terminal
Și de acolo aveai o ieșire tv pe dvb c?

#22
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,228
  • Înscris: 30.03.2019
E clar că la ONT se referea, dar nu toată lumea știe termenul ăsta. Pentru unii seamănă cu un router, și pe bună dreptate. E chiar așa mare lucru? :)

#23
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,826
  • Înscris: 01.12.2001
Pai sa îi spună că e legat la o cutie cu 4 beculete.

Țin mine că am sunat o data la call center și mă întreabă unul câte beculete văd aprinse pe cutia alba.
Eu îi povesteam că am SNR peste 50 dB și desincronizări multe pe ADSL și el mă întreba de "beculete". ;)


#24
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022
Ehe, uneori prea multe detalii tehnice strica. :) :)
Pentru mine, care activez in domeniul IT de ceva timp, astia sint cei mai pacatosi clienti.
Nu aia care sint bîtă, nu aia care se pricep bine.
Fix aia din mijloc, care se pricep nitelus, cauta, se documenteaza, dar se leaga de fix cele mai neimportante detalii.
Gen: procesorul asta e pe 8 sau pe paispe nanometri ??
Stie ce sint aia nanometri, stie ca exista de mai multe feluri, dar concret si exact nu stie si nici nu va sti niciodata ce inseamna in practica, pentru el.

#25
Petro7

Petro7

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 13.02.2023
Din răspunsurile voastre decid sa l înapoiez.imi puteți recomanda un TV care sa fie compatibil pt Vodafone tv, farà problemele anterioare? Va mulțumesc

#26
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,826
  • Înscris: 01.12.2001
Nu il inapoia. Nu e defect. Trebuie doar sa ii dai corect scanare.

#27
sandu24

sandu24

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 24.12.2011

 nixrohnson, on 13 februarie 2023 - 18:24, said:

De unde ai cumparat Panasonic-ul ala?
La setari retea, unde era UPC, nu se putea trece la altceva (adica fara factory reset) ?
Am scris eronat router ,este si asta dar oficial este Internet box wifi 6 -cel putin asa scrie pe cutie -produs de ZTE pentru Orange.Probabil ca este un ONT.
Are  o intrare pentru cablul optic si mai multe iesiri printre care cablu TV,telefon si mai multe de internet  dar emite si semnal wifi

Setarea cred ca era in Meniu acord DVB-C /Adauga semnal TV unde aparea UPC si,cred, DVB-T care nu au functionat pentru  noua legatura Orange via Internet box wifi 6.
Nu imi aduc aminte cum au facut setarea aia care functiona  pentru UPC , actualul Vodafone.
Am facut factory reset si recautare canale - asta sugerez sa incerce ca nu costa nimic .Imi pare rau ca nu am facut o poza cu setarea aia denumita UPC ca sa o am daca o sa mai am nevoie de setari de acest gen .

#28
Chaostel

Chaostel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 639
  • Înscris: 16.07.2004
Soacra-mea are Hisense. Tot asa, nu am descoperit cum sa gasesc canalele pe digital nici in ruptu' capului, am lasat o impresie proasta, desi ma dadeam mare cunoscator. A stat vreo 2 ani pe analog. Pana m-am ambitionat intr-un weekend si i-am dat de cap. Era o tampenie, nu-mi mai amintesc exact ce i-am facut. Oricum e destul de greu sa te prinzi. M-am refacut in ochii lui soacra-mea. :)

#29
cotizo_dacul

cotizo_dacul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,128
  • Înscris: 09.01.2009
Dar  ia  frate  fiecare setare in  parte,fa-i  un  reset,vezi fiecare setare in parte ca  trebuie sa  mearga.Manualul l-ai citit si tu?Fa-i  o resetare   poate    este trecut in modul magazin.Uite de la min 13    incepe cu scanarea canalelor [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/5imwSBo2718?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by cotizo_dacul, 13 February 2023 - 23:11.


#30
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,826
  • Înscris: 01.12.2001
Ce setare să aibă Hisense că nu reușiți să scanați digital?
Îl iau eu la juma de preț daca ziceți că nu merge pe digital.
Așa credeam și eu de un tv care îmi punea programele de la numărul 1000.
Am pus corect ID rețea și acum am pe toate 5 TV-uri grila în aceeași ordine la Vodafone.

#31
dingo31

dingo31

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 15.12.2020

 Petro7, on 13 februarie 2023 - 19:35, said:

Din răspunsurile voastre decid sa l înapoiez.imi puteți recomanda un TV care sa fie compatibil pt Vodafone tv, farà problemele anterioare? Va mulțumesc
Este varianta cea mai sigura si cu cel mai mic risc, la sfaturi toti sunt specialisti pe banii altora.

#32
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022

 Petro7, on 13 februarie 2023 - 19:35, said:

Din răspunsurile voastre decid sa l înapoiez.imi puteți recomanda un TV care sa fie compatibil pt Vodafone tv, farà problemele anterioare? Va mulțumesc
Cit dureaza sa faci si sa puiaici 5 poze cu meniurile alea???

 Chaostel, on 13 februarie 2023 - 21:39, said:

Soacra-mea are Hisense. Tot asa, nu am descoperit cum sa gasesc canalele pe digital nici in ruptu' capului, am lasat o impresie proasta, desi ma dadeam mare cunoscator. A stat vreo 2 ani pe analog. Pana m-am ambitionat intr-un weekend si i-am dat de cap. Era o tampenie, nu-mi mai amintesc exact ce i-am facut. Oricum e destul de greu sa te prinzi. M-am refacut in ochii lui soacra-mea. Posted Image
Hmmmm, ia uite, al doilea user care a avut exact aceiasi problema si s-a rezolvat, deoarece nu era nimic defect.

 dorin_2k, on 13 februarie 2023 - 23:13, said:

Ce setare să aibă Hisense că nu reușiți să scanați digital?
Îl iau eu la juma de preț daca ziceți că nu merge pe digital.
Are, are! Merge, merge!

 dingo31, on 14 februarie 2023 - 07:11, said:

Este varianta cea mai sigura si cu cel mai mic risc, la sfaturi toti sunt specialisti pe banii altora.
Nu-l costa nimic, daca facem probelema astea in termenul de retur.

#33
Petro7

Petro7

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 13.02.2023
Haideți ca am reușit. Scuze ca nu am răspuns pina acum. Era problema din setare trebuia schimbat de pe Vodafone pe Standard. Initial nu le a văzut și am dat o căutare avansata, în automat și a vazut

#34
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022
Neah, pfoaaa, brava!!! MARFA!
Ia uite mah, era din setari.
Era defecta stricaciunea de valoare optiune setare!! ;)

#35
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,826
  • Înscris: 01.12.2001

 Petro7, on 13 februarie 2023 - 14:53, said:

A venit și tehnicul de la Vodafone dar nimic.
Ai dat acum un feedback și la "tehnicul"?
Acum trebuie sa vezi cum faci sa își facă automat actualizarea canalelor când Vodafone introduce canale noi și sa ai numerele canalelor asa cum sunt transmise. Adică pe 170 sa ai TVR

#36
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022
Poate nu vrea aia si nu vrea nici aialalta.
De ce sa am TVR pe 170 (din 214 canale), cind pot sa-l am pe 4 (din 52 de canale) ?! ;)
Si de ce sa ma trezesc cu 180 de canale noi, care toate la un loc nu fac nici cit o ceapa degerata?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate