Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme dupa fractura picior

Parcare Militari Residence

Taxa pe soare

din greseala am stropit pomii cu ...
 Branduri de card acceptate la pla...

Doctoratul sau al 2-lea masterat ...

Reparatie tabla smulsa in jurul u...

W11 home , problema cu limba engl...
 De unde cumpar o tigaie wok?

Modem 4G LTE (USB) cu sim Vodafone

Cartela cu numar pentru activarea...

Cablu ingropat
 Presiune/amenințari

Sapatura de jur imprejurul casei

Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...
 

Căutare canale TV nereușită

- - - - -
  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#1
Petro7

Petro7

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 13.02.2023
Dețin un TV smart Hisense, in rețeaua Vodafone tv, nu reușește sa ia căutare digitala, și nici analog. Efectiv nu le ia deloc. A venit și tehnicul de la Vodafone dar nimic. Se poate face ceva sau il returnez? Mulțumesc

#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
Daca nici "tehnicul' nu a reușit: retur.
A pus corect ID rețea?
A ales DVB C?


#3
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022
Jur ca am mai vazut odata fix aceeasi problema.
Tot pe Hisense.
Am schimbat cablurile, nimic.
Am testat alt TV, mergea perfect.
Am scanat de 3 ori.
S-a dus cu el inapoi la Altex si nu era absolut nimic defect.
Era o setare.
Din optiunile TV.
O valoare.....
O chestie.....
O zgaiba.......
Inutil sa-l intreb pe proprietar, nu se pricepe si a si uitat de acum 2-3-4 ani.
Era...........
EEEeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa....... bleah am uitat si eu.
Da o fuga la Altex si intreaba!
Sau suna, dar direct la magazine, nu la suport tehnic... general....
Serios!

Pune niste poze cu meniurile / optiunile de scanare, poate-mi sare ceva in ochi ;)

Edited by nixrohnson, 13 February 2023 - 15:26.


#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
Daca nici pe ATV și nici pe Cable nu găsește nimic, ori nu ai semnal pe acel cablu, ori tv defect (mică șansă să fie defect totuși).
Cheamă un vecin sa te ajute.

#5
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,216
  • Înscris: 15.06.2004
Astea nu au si scanare full ?
Adica fara sa selectezi providerul dai scanare.

#6
Fly_85

Fly_85

    #5

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,247
  • Înscris: 15.06.2014

View Posteiffel, on 13 februarie 2023 - 15:26, said:

Astea nu au si scanare full ?
Adica fara sa selectezi providerul dai scanare.

tinand cont ca e primul post al initiatorului am aruncat un ochi pe youtube si vad ca exista si Auto Channel Scan. acum nu stim ce model de Hisense are..

ar trebui sa ne furnizeze mai multe detalii

Edited by Fly_85, 13 February 2023 - 15:32.


#7
Petro7

Petro7

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 13.02.2023
Nu s a reușit nici cu id rețea

#8
dingo31

dingo31

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 15.12.2020

View PostPetro7, on 13 februarie 2023 - 14:53, said:

Dețin un TV smart Hisense, in rețeaua Vodafone tv, nu reușește sa ia căutare digitala, și nici analog. Efectiv nu le ia deloc. A venit și tehnicul de la Vodafone dar nimic. Se poate face ceva sau il returnez? Mulțumesc
Daca nici cei de la Vodafone nu au reusit, nu te mai complica cu tot felul de teste, returneaza-l cat mai repede.

#9
Petro7

Petro7

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 13.02.2023
Este un TV Hisense led smart 32A4BG HD ACHIZIȚIONAT DE LA ALTEX AZI

#10
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
Cei de la "vodafone'? Ăștia nu au serviciile externalizate către alte firme? Care doar trag cablurile?

#11
dingo31

dingo31

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 15.12.2020
Nu, au si echipa de interventii

#12
mircica_t

mircica_t

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 26.09.2021

View PostPetro7, on 13 februarie 2023 - 14:53, said:

Dețin un TV smart Hisense, in rețeaua Vodafone tv, nu reușește sa ia căutare digitala, și nici analog. Efectiv nu le ia deloc. A venit și tehnicul de la Vodafone dar nimic. Se poate face ceva sau il returnez? Mulțumesc
trebuie sa dai cautare completa/avansata cu introducere Frecventa, la mine e 306000...si introducere ID de retea... pe Prahova e 31447...ID-ulde retea e vital

#13
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
Pe analog nu e "vital" ID rețea.

Tehnicianul de la Vodafone a pus testerul de semnal pe cablu? Ce a spus? Ai semnal pe cablu?
Cu alt TV și incercat acolo?

Știu că ești la primul mesaj și îți sunt moderate răspunsurile, dar totuși încearcă cele scrise pe aici.
Căutare rețea, cablu. DVB C. trebuie să îți găsească și canale radio chiar. Și vreo 200 tv digital.
Analogic vreo 40 pe ATV

#14
dingo31

dingo31

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 15.12.2020

View Postmircica_t, on 13 februarie 2023 - 16:05, said:

trebuie sa dai cautare completa/avansata cu introducere Frecventa, la mine e 306000...si introducere ID de retea... pe Prahova e 31447...ID-ulde retea e vital

Omul a spus ca nu merge scanarea nici pe analogic, nici pe digital. Frecventa de 306 MHz este frecventa de actualizare la serviciile de cablu,iar ID serviciu se poate pune 000000,  dar in acest caz tunerul nu vede niciun fel de semnal, analogic sau digital. Oricat de neprofesionisti ar putea fi cei de la Vodafone, nu cred ca n-ar putea efectua o scanare simpla cu un TV, fie el si Hisense. E clar, trebuie returnat cat mai repede, mai ales ca timpul trece. Geme lumea cu sfaturi mai mult sau mai putin utile, @Petro7 ! Pe banii tai faci ce vrei, nu te costa nimic daca-l returnezi

#15
chflorin

chflorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,984
  • Înscris: 11.01.2011
Scoate-l din priza un minut , porneste-l din nou , mergi in SETARI si da-i un RESET (factory reset) dupa care scanezi din nou programele .

#16
bai3tzash

bai3tzash

    Membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,334
  • Înscris: 01.08.2006
Da-l in ma-sa de televizor. Daca te chinui sa il faci sa mearga, atunci da-l inapoi si gata. Poate rezolvi acum setarea, pe undeva ascunsa, dar gandeste-te ca poate peste 2-3-4 ani iar ai de scanat si o iei de la capat. Sau il vinzi cuiva si se chinuie si ala sa scaneze.

Edited by bai3tzash, 13 February 2023 - 16:40.


#17
nixrohnson

nixrohnson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,237
  • Înscris: 22.11.2022

View PostPetro7, on 13 februarie 2023 - 15:37, said:

Este un TV Hisense led smart 32A4BG HD ACHIZIȚIONAT DE LA ALTEX AZI

Poze cu meniurile.
Sunat / mers la ALtex si intrebat

#18
mircica_t

mircica_t

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 26.09.2021

View Postdingo31, on 13 februarie 2023 - 16:35, said:


Omul a spus ca nu merge scanarea nici pe analogic, nici pe digital. Frecventa de 306 MHz este frecventa de actualizare la serviciile de cablu,iar ID serviciu se poate pune 000000,  dar in acest caz tunerul nu vede niciun fel de semnal, analogic sau digital. Oricat de neprofesionisti ar putea fi cei de la Vodafone, nu cred ca n-ar putea efectua o scanare simpla cu un TV, fie el si Hisense. E clar, trebuie returnat cat mai repede, mai ales ca timpul trece. Geme lumea cu sfaturi mai mult sau mai putin utile, @Petro7 ! Pe banii tai faci ce vrei, nu te costa nimic daca-l returnezi
Aveti dreptate...daca pe analog nu are posturi, e clar

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate