Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
TV-ul nu detecteaza Cl +

Cimentare definitiva

Dacia Duster 3 vs precedentele ve...

Cilindree mica versus cilindree m...
 Cum pot sa evit delay-ul de 60 mi...

display nu se stinge programat

De ce saliveaza motanul cand cala...

Recomandare prelungire cablu inst...
 Greutate brad 100-130cm din leroy...

Problema Centrala Arca Poket - se...

Lipsa atestat spania

neuropatie periferica
 Incarcare butelii de voiaj

Bariera acces auto - cum/unde gas...

Localizare prin IMEI

Problema ușa la inchidere

Iveco Daily 2.8 '99-05 capacitate remorcare?

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

vasiutziu

vasiutziu

Junior Member

• Grup: Members
Bună, mă poate lamuri un proprietar cu o chestie?
Am nevoie de un Daily basculabil care sa poata tracta 3.5 tone (miniexcavator 2,5 t +trailer+alte cele)
Eu mereu am trăit cu impresia ca toate modelele cu axă dubla si motor 2.8 fabricate între 99-2005 pot trage maximul legal pt categoria B+E (3500 kg "pe cârlig" cum e vorba). Acum căutând online am găsit două siteuri care spun ca doar 50c15(care cred ca e modelul de 5 sau 5.6 tone) are 3500 capacitate de remorcare, celelalte doar 2000?
As fi foarte recunoscător dacă cineva poate verifica ce spune în talon la un 99-05 cu motor de 2800,deci va rog nu din auzite. Dacă într-adevăr nu poate trage LEGAL (asta e ideea, știu ca-n realitate trage fără probleme) trebuie să caut ceva după 2006 cu motor de 3.0,corect?
Mulțumesc mult

dtomcat

dtomcat

Junior Member

• Grup: Members
Informatia  asta nu este scrisă ”în  talon ” ....  poate în  cartea  de identitate !

Am un FIAT-IVECO  OM 40NC-35  , dar nu scrie in CIV  cât  poate  tracta,  motorul la mine  este  de 3460 cmc.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate