![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Iveco Daily 2.8 '99-05 capacitate remorcare?
Last Updated: Mar 25 2023 14:53, Started by
vasiutziu
, Feb 12 2023 21:58
·
0

Posted 12 February 2023 - 21:58

Bună, mă poate lamuri un proprietar cu o chestie?
Am nevoie de un Daily basculabil care sa poata tracta 3.5 tone (miniexcavator 2,5 t +trailer+alte cele) Eu mereu am trăit cu impresia ca toate modelele cu axă dubla si motor 2.8 fabricate între 99-2005 pot trage maximul legal pt categoria B+E (3500 kg "pe cârlig" cum e vorba). Acum căutând online am găsit două siteuri care spun ca doar 50c15(care cred ca e modelul de 5 sau 5.6 tone) are 3500 capacitate de remorcare, celelalte doar 2000? As fi foarte recunoscător dacă cineva poate verifica ce spune în talon la un 99-05 cu motor de 2800,deci va rog nu din auzite. Dacă într-adevăr nu poate trage LEGAL (asta e ideea, știu ca-n realitate trage fără probleme) trebuie să caut ceva după 2006 cu motor de 3.0,corect? Mulțumesc mult |
Posted 25 March 2023 - 14:53

Informatia asta nu este scrisă ”în talon ” .... poate în cartea de identitate !
Am un FIAT-IVECO OM 40NC-35 , dar nu scrie in CIV cât poate tracta, motorul la mine este de 3460 cmc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users