Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung Galaxy A35

Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?
 Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...
 Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android
 Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri
 

Recomandare placa de captura si probleme format captura

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#19
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,235
  • Înscris: 24.02.2007
E pierdere de vreme, nu investitie.

#20
MinettoMatoi

MinettoMatoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,023
  • Înscris: 04.09.2018
De ce e pierdere de vreme ?! Am luat ptr cazul in care vor dispare iesirile analogice la decodoarele de la RDS sau de la alte dispozitive.
De ex acum am placa de captura din aia de 2 lei cu intrari analogice si mai inregistrez asa, desi si softul ala are ceva AverMedia, nu trage 9:16.

Vreau sa-mi pot trage pe calculator ce doresc pe HDMI, ca daca nu mai are sursa iesire analogica, cum bag eu cablu analogic in asta de inregistrat cu intrari analogice ? Nu mai am de unde sa-l bag.

#21
MinettoMatoi

MinettoMatoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,023
  • Înscris: 04.09.2018
A venit Placa aia de captura Avermedia, am instalat driverul ptr modelul GC573, si Power Director 15 cu licenta, ca mi-a dat in cutie si serialul.
Daca bag cablu HDMI de la sursa in placa si din cealalta mufa (care e out) bag in monitor, se vede f bine dar nu poti face nimic, ca nu ai pe monitor de la placa video. Dar macar placa merge se pare.

Cand am lasat doar sursa bagata in in si am lasat ca pe monitor sa am semnal de la placa video, cand deschid Power Director nu merge ! Cand dau capture, da sa detecteze dispozitivul de captura si nu se vede nimic ca si cum nu detecteaza placa.
Ce se intampla ?
Nu e vb de protectie ca oricum am spliterul ala care o scoate, dar nici nu e, ca la digi nu au protectie ca a testat prietenul meu adica de la decodorul HD.
Insa oricum daca avea protectie nu s-ar fi vazut nici daca cablu ce iesea din placa de captura se ducea in monitor.

Vreo idee ?

#22
MinettoMatoi

MinettoMatoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,023
  • Înscris: 04.09.2018
A mers, nu prin Power Director ci cu un soft de record care era pe site la ei, deci este okey. Merge foarte bine.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate