![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Samsung 2750 (gx-tr500el) cu LG C2 - imperechere imposibila?
Last Updated: Feb 10 2023 09:57, Started by
Immortal
, Feb 10 2023 09:57
·
1

Posted 10 February 2023 - 09:57

Salutare,
Am tot incercat sa imperechez telecomanda noului TV (un LG OLED C2) cu IPTVul de la raposatul Telekom, insa chiar daca televizorul il gaseste dupa 'type and search' (automat nu reuseste telecomanda sa controleze lista decodorului cu nimic 'din memorie'), nu reusesc sa folosesc telecomanda TVului pentru a controla STBul. Mentionez ca merge brici cu fostul TV (un Samsung UE50) si, daca-mi amintesc bine (...nu prea folosesc IPTVul :/), n-am avut probleme nici in dormitor, cu un LG cu WebOS ceva mai vechiut. S-a mai lovit cineva de asta, m-ar putea indruma in vreun fel? Multumesc anticipat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users