Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
iPhone XS telefonul functioneaza,...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...
 Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...
 Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...

Acord vizionare...?

Afecteaza in vreun fel piata munc...
 Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi

Transfer bani pe trading212

Autoturism saltat din parcare din...

Samsung 2750 (gx-tr500el) cu LG C2 - imperechere imposibila?

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

Immortal

Immortal

nemuritoru'

• Grup: Senior Members
Salutare,

Am tot incercat sa imperechez telecomanda noului TV (un LG OLED C2) cu IPTVul de la raposatul Telekom, insa chiar daca televizorul il gaseste dupa 'type and search' (automat nu reuseste telecomanda sa controleze lista decodorului cu nimic 'din memorie'), nu reusesc sa folosesc telecomanda TVului pentru a controla STBul. Mentionez ca merge brici cu fostul TV (un Samsung UE50) si, daca-mi amintesc bine (...nu prea folosesc IPTVul :/), n-am avut probleme nici in dormitor, cu un LG cu WebOS ceva mai vechiut.

S-a mai lovit cineva de asta, m-ar putea indruma in vreun fel?

Multumesc anticipat.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate