![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Recomandare limbaj back-end pentru APIs
Last Updated: Feb 14 2023 11:27, Started by
maxb2000
, Feb 09 2023 00:16
·
2

Posted 09 February 2023 - 00:16

Salutare,
As dorii o recomandare de limbaj + framework pentru dezvoltare de REST APIs. Momentan experimentez cu Spring + Kotlin dar pare cam rigid. Nu mi se pare flexibil. Acu sa vedem pe parcurs ce mai descopar. Voi ce recomandati ? .NET ? PHP cu Laravel ? |
Posted 09 February 2023 - 07:05

practic cu orice esti familiar.. eu am facut un API in brainfuck.
asa arata un "200 OK" ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. --. . ----------------. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. ----. Edited by laffin, 09 February 2023 - 07:06. |
Posted 09 February 2023 - 09:26

ce inseamna pt tine ca "nu e flexibil"? ce limitari ai intalnit?
Eu folosesc de obicei GO cand e nevoie sa scriu ceva care sa fie rapid si relativ eficient. |
Posted 09 February 2023 - 10:03

Limbajul e doar un tool, sunt deja foarte multe destul de mature; conteaza foarte mult si "anturajul" (DB, protocoale de comumicare etc...). Eu pe moment lucrez cu Typescript, dar o sa migrez pe Golang in acest an.
Fiecare are limitarile sale, dar poate acele limitari te vor ajuta sa formulezi solutia mai rapid/mai eficient. |
Posted 09 February 2023 - 12:44

Salutare, As dorii o recomandare de limbaj + framework pentru dezvoltare de REST APIs. Momentan experimentez cu Spring + Kotlin dar pare cam rigid. Nu mi se pare flexibil. Acu sa vedem pe parcurs ce mai descopar. Voi ce recomandati ? .NET ? PHP cu Laravel ? "Recomandarea mea in aceasta privinta ar fi sa utilizati Node.js impreuna cu Express. Node.js este un platforma populara pentru dezvoltarea aplicatiilor web si are un numar mare de module disponibile pentru a facilita dezvoltarea de REST APIs. Express este un cadru de lucru pentru Node.js care ofera functionalitati pentru a crea facil API-uri REST. Un alt cadru puternic care poate fi luat in considerare este Django pentru Python. Este un cadru complet si ofera functionalitati puternice de management al bazelor de date si de autentificare, astfel incat sa puteti crea API-uri puternice si rapide. In final, decizia depinde in mare masura de preferintele personale si de cerintele specifice aplicatiei pe care o dezvoltati. Va sugerez sa experimentati cu mai multe optiuni si sa alegeti acela care vi se pare cel mai potrivit pentru proiectul dvs. De exemplu, daca aveti experienta anterioara cu .NET, atunci .NET poate fi o alegere buna, deoarece va puteti concentra mai mult asupra construirii aplicatiei si mai putin asupra invatarii unui nou limbaj sau cadru. In orice caz, este important sa alegeti un limbaj si un cadru care ofera suport complet pentru dezvoltarea de API-uri REST, precum si documentatie si resurse online pentru a va ajuta sa rezolvati problemele si sa invatati cum sa construiti aplicatii puternice si scalabile." Powered by Chat GPT. |
Posted 09 February 2023 - 14:12

"Recomandarea mea in aceasta privinta ar fi sa utilizati Node.js impreuna cu Express. Node.js este un platforma populara pentru dezvoltarea aplicatiilor web si are un numar mare de module disponibile pentru a facilita dezvoltarea de REST APIs. Express este un cadru de lucru pentru Node.js care ofera functionalitati pentru a crea facil API-uri REST. Un alt cadru puternic care poate fi luat in considerare este Django pentru Python. Este un cadru complet si ofera functionalitati puternice de management al bazelor de date si de autentificare, astfel incat sa puteti crea API-uri puternice si rapide. In final, decizia depinde in mare masura de preferintele personale si de cerintele specifice aplicatiei pe care o dezvoltati. Va sugerez sa experimentati cu mai multe optiuni si sa alegeti acela care vi se pare cel mai potrivit pentru proiectul dvs. De exemplu, daca aveti experienta anterioara cu .NET, atunci .NET poate fi o alegere buna, deoarece va puteti concentra mai mult asupra construirii aplicatiei si mai putin asupra invatarii unui nou limbaj sau cadru. In orice caz, este important sa alegeti un limbaj si un cadru care ofera suport complet pentru dezvoltarea de API-uri REST, precum si documentatie si resurse online pentru a va ajuta sa rezolvati problemele si sa invatati cum sa construiti aplicatii puternice si scalabile." Powered by Chat GPT. modulele de care zice el sunt mereu compatibile intre ele? django cu python este mai puternic si mai flexibil decat spring framework? .net 'poate' fi o optiune buna, mai buna de cat cele de mai sus mentionate? din punct de vedere al securitatii cum sta django si node.js? |
Posted 09 February 2023 - 14:32

iti recomand ceva ce nu am testat pe pielea mea, dart:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/v7FhaV9e3yY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] motiv: la fel ca si kotlin este foarte usor de utilizat si rapid. nu vad de ce ai renunta la kotlin si spring pentru php si laravel... |
Posted 10 February 2023 - 10:08

Oare in ce conditii ar putea recomanda ChatGpt sa folosesti PHP si Laravel?
De la mine un mare 'NU' pentru acestea, nu in 2023 ![]() |
Posted 14 February 2023 - 11:27

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users