![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
EGALIZARE SCARA INTERIOR CU GRESIE
Last Updated: Feb 09 2023 18:39, Started by
MatusaTamara
, Feb 08 2023 21:25
·
4

Posted 08 February 2023 - 21:25

Salut.
Baieti care mi-au turnat anul trecut scara de interior, nu au facut treptele egale, in unele parti treapta are 27, 28, 29cm, si contratreapta la fel cu diferente de 2-3cm Le-am trasat eu din nou, mi-au iesit de 28 cu 17,5, as vrea sa pun gresie peste ele dar am diferente intre gresie si treapta de beton are si 3cm. Nu am ideea cum pot face asta? Cateva sfaturi si pareri va rog |
Posted 09 February 2023 - 08:58

Doar acum ai observat?
Sunt doua solutii Prima solutie. N -ai incotro si tre sa alegi dmensiunea 27 si la restul "umpli" cu material pana aduci la cota. Stiu, e lucru' dracului, dar n-ai ce face, cam asa lucreaza "meseriasii" de vreo 10 ani cel putin, cu "tolerante". A doua solutie. Prefer sa nu ti-o amintesc. |
Posted 09 February 2023 - 09:26

nu am înțeles foarte exact. dar ori reglezi din „placare” ori poți apela la o soluție gen microciment.
|
Posted 09 February 2023 - 09:46

E tardiv sa mai intervii la trepte acum, trebuia sa-i controlezi atunci cand le-au turnat. Acum poti egaliza doar cu umplutura.
|
Posted 09 February 2023 - 10:26

Posted 09 February 2023 - 16:50

Dacă din trasare ti au ieșit 28 cm, nu ai cum sa le faci pe toate de 29, nu ți permite lungimea totala a scării. Ce e de umplut, umpli cu adeziv gresie sau cu un mortar foarte gras tras cu gletiera primul strat, pt aderenta f bună. Ce e în plus, tăiat și spart. Udat bine betonul, sa nu iasă mult praf. Sper ca ești la rosu pe interior. Oricum, 0.5-1 cm diferența la lățimea treptelor, nu e sesizabila. Pe înălțime, as zice max 0.5 cm diferența.
|
Posted 09 February 2023 - 18:19

Dacă din trasare ti au ieșit 28 cm, nu ai cum sa le faci pe toate de 29, nu ți permite lungimea totala a scării. Ce e de umplut, umpli cu adeziv gresie sau cu un mortar foarte gras tras cu gletiera primul strat, pt aderenta f bună. Ce e în plus, tăiat și spart. Udat bine betonul, sa nu iasă mult praf. Sper ca ești la rosu pe interior. Oricum, 0.5-1 cm diferența la lățimea treptelor, nu e sesizabila. Pe înălțime, as zice max 0.5 cm diferența. |
Posted 09 February 2023 - 18:39

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users