Panza circular unghiular potrivita pentru duropolimer
Last Updated: Feb 09 2023 13:33, Started by
gavroche83
, Feb 07 2023 10:15
·
3

Posted 08 February 2023 - 12:54

Stai așa, dacă tot ne-am pus să filozofăm pe subiectul plintei rigide trebuie luată în discuție și planeitatea parchetului, nu doar a peretelui. Și parchetul are burți și văi chiar dacă s-a trasat cu laser nivelul șapei și s-a corectat cu șapă autonivelantă. Micile abateri sunt normale când precizia de execuție a construcțiilor este acceptată în plaja centimetrilor.
O doamnă ce a făcut menaj prin Italia mi-a solicitat să-i fac un dressing până în tavan, cum a văzut ea acolo, neștiind că operațiunile acolo au fost un picuț inversate de cum se procedează de regulă la noi. Mai întâi a fost asamblat mobilierul și abia apoi au urmat lucrările de finisare din domeniul construcțiilor (tavan și pereți de gipscarton cu elementele de decor specifice, plinte pentru tavan...) de a ieșit totul ață. I-am dat exemplul vasului de WC suspendat care presupune pregătirea terenului înainte de a fi montat. Nu-ți face atâtea probleme pentru o plintă. Cine o va monta va tăia la repezeală, o va „chitui” cu silicon și viața merge înainte. |
Posted 09 February 2023 - 13:33

gavroche83, on 07 februarie 2023 - 10:15, said:
. Ce tip de panza ar tb sa folosesc la un circular unghiular (calitate medie - ceva Parkside parca are prietenul meu), NU tai lemn cu flexul. Dacă ții la degetele tale vreau să zic. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users