![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cartela SIM Digi in telefon cumparat de la Orange
Last Updated: Feb 10 2023 12:06, Started by
Y0samiteSam
, Feb 07 2023 08:17
·
2

Posted 07 February 2023 - 08:17

Buna ziua
In urma cu mai bine de 2 ani am facut un abonament la Orange si odata cu el am cumparat si un telefon (iPhone 12 mini). Saptamana trecuta am facut o cerere de portare in reteaua DIGI si am primit cartela SIM la easybox. Am primit mesajul prin care sunt informat ca portarea s-a facut cu succes si cand am introdus noua cartela in telefon a aparut mesajul: SIM NOT SUPPORTED ![]() Imediat dupa ce am scos cartela a aparut mesajul: ![]() Din ce inteleg eu, telefonul este blocat in reteaua ORANGE si nu prea am ce sa fac. Oare daca configurez eSIM o sa mearga? Aveti idee daca exista si alta solutie pentru rezolvarea problemei? Este ora 8 dimineata si deja am capul calendar, m-a mancat undeva sa fac experimente cu telefonul sotiei ![]() |
Posted 07 February 2023 - 08:20

O să meargă daca configurezi esim de la orange.
Cel mai simplu e sa activezi un yoxo esim. Cauți un cod promo,activezi gratis yoxo esim se deblochează,dupa care închizi Yoxo |
Posted 07 February 2023 - 08:26

Nu am inteles prea bine ce trebuie sa fac. Poti te rog sa imi explici mai detaliat.
1. Trebuie sa cumpar YOXO pe care de unde il achizitionez? nici macar nu stiu ce este, presepun ca o cartela. Dupa ce activez eSIM YOXO o sa mearga si cartela SIM de la DIGI? 2. Nu merge daca activez eSIM de la DIGI? 3. Nu merge daca cumpar o cartela de la ORANGE si activez eSIM? |
Posted 07 February 2023 - 08:38

Mergi la Orange, platesti deblocarea telefonului si va merge si simul Digi
|
Posted 07 February 2023 - 08:39

trebuie sa activeze un esim de orange ca sa se deblocheze iphone-ul, clader a explicat cum e mai simplu de facut.
|
Posted 07 February 2023 - 08:52

O fi teoretic gratis, dar cel mai probabil Orange va trage de timp cat mai mult posibil. Nimeni nu sta asa de mult timp fara telefon.
|
Posted 07 February 2023 - 08:56

Gata, am rezolvat-o. Am instalat aplicatia YOXO si am ales de acolo cel mai ieftin plan (19 lei) pe care il pot inchide dupa 30 zile.
Am scapat ieftin de tot, mi-a trecut glontul pe la ureche. Deja ma gandeam de unde cumpar alt iPhone sau cat costa sa il deblochez pe asta. Va multumesc mult. Multumesc "clader". Topicul se poate inchide. |
Posted 07 February 2023 - 09:20

Posted 07 February 2023 - 09:31

Teoretic da,asta nu inseamna ca nu poti fi sicanat cand ceri acest serviciu.
|
Posted 07 February 2023 - 10:17

Hai sa n-o dam in paranoia, am deblocat si eu un iPhone codat in orange si nu m-a sicanat nimeni.
|
Posted 07 February 2023 - 12:14

Posted 07 February 2023 - 12:18

Hai sa revenim on topic si sa lasam sicanele deoparte.
|
|
Posted 07 February 2023 - 13:54

Odată era un câmp pe site la orange unde se putea introduce imeiul si iti spuneau ce si cum.Pentru iPhone,daca nu era in perioadă contractuală, se putea solicita deblocarea gratis,altfel iti spuneau cat costă si puteai achita cu cardul.Ulterior se conecta telefonul la iTunes si se debloca automat.
Nu ma gasit asta acum.E drept, am cautat de pe telefon. Edited by clader, 07 February 2023 - 13:55. |
Posted 10 February 2023 - 08:02

Am gasit eu pe site-ul lor campul despre care spui si cereau 410 Lei pt. deblocare. Nu sunt sigur ca nu am stat sa citesc toata pagina; parea o procedura complicata si aveam de asteptat pana imi raspundeau. Am rezolvat cu 19 Lei fara batei de cap.
|
Posted 10 February 2023 - 12:06

Din nou: daca telefonul e luat fara abonament sau daca abonamentul a iesit din perioada contractuala, deblocarea este GRATIS.
|
Anunturi
▶ 2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users