![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Comentariu poezie
Last Updated: Jul 28 2023 17:13, Started by
hellocefaci
, Feb 07 2023 02:03
·
3

Posted 07 February 2023 - 12:21

Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog sa comentez prima strofă din poezia ,,Iarăși" de Virgil Carianopol in minimum 50 de cuvinte! Textul poeziei : Ce frumos si-azi-noapte, draga mea… Afara Linistea de aur se plimba pe drum… Mii si mii de ganduri se faceau de para, Din adanc, pamantul aducea parfum. 59 de cuvinte iti ajung pentru un 5? Pot sa mai aberez inca pe atat. |
Posted 07 February 2023 - 14:24

Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog sa comentez prima strofă din poezia ,,Iarăși" de Virgil Carianopol in minimum 50 de cuvinte! Textul poeziei : Ce frumos si-azi-noapte, draga mea… Afara Linistea de aur se plimba pe drum… Mii si mii de ganduri se faceau de para, Din adanc, pamantul aducea parfum. de ceva vreme, minerul nostru, care smotruiește doar în schimbul de zi, o plimbă, noapte de noapte, pe „draga mea” sigur hămălește pe un utilaj foarte zgomotos, astfel că lipsa zgomotelor în noapte este ca un talisman pt timpanele sale... deoarece nu se cunosc prea bine, între cei doi se transferă numai gânduri, cuvintele încă nereușind să creeze o punte-ntre ei. oricum suprafața pământului aduce sistemului său olfactiv mirosuri mult mai atractive decât cele din abisurile prin care hălăduiește zi de zi. astfel, cu un nr. de 83 de cuvinte te-am calificat în finala olimpiadei lapidarilor clasei/școlii/cartierului/giudețului ![]() PS: mă mulțumesc cu un... mulțumesc! Edited by gushpi, 07 February 2023 - 14:25. |
Posted 28 July 2023 - 17:13

Lasa ca scoate si google primul bot de chat AI - Bard [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/STAaWk5-ZBI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Limbajul folosit de poet este simplu și direct, dar foarte expresiv. Imaginile folosite sunt clare și sugestive, iar ritmul poeziei este lent și relaxant. În concluzie, prima strofă din poezia ,,Iarăși" de Virgil Carianopol este o descriere frumoasă a unei nopți de vară. Poetul folosește un limbaj simplu și direct pentru a crea o imagine a unei nopți liniștite, pașnice și pline de viață. Merge bine si Bardel ![]() Edited by GlCA_Contras, 28 July 2023 - 17:12. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users