![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Fisura perete interior si exterior bloc din anii 70
Last Updated: Feb 05 2023 15:23, Started by
Lorih85
, Feb 05 2023 10:04
·
3

Posted 05 February 2023 - 10:04

Salut, tocmai am cumparat un apartament din anii 70, si am observat ca la un perete exista o fisura destul de mare ( aprox 1m). Am observat din afara blocului ca anumiti vecini au zugravit pe din afara peretii tocmai in aceasi locatie in care se afla fisura mea din perete pe interior, deci banuiesc ca fisura mea se extinde de afara. Avand in vedere ca apt este la etajul 9, aveti o idee cam cat o sa ma coste reparatia? Plus pe cine sa chem, avand in vedere ca trebuie lucrat si in exterior.
|
Posted 05 February 2023 - 14:17

Baga un 'betisor' subtire flexibil in crapatura interioara, vezi unde / cit ajunge.
Edited by nixrohnson, 05 February 2023 - 14:17. |
Posted 05 February 2023 - 14:30

Fara sa fiu expert - exista o regula populara.
Daca e sub 5 mm latime astupa cu ciment. Peste 5 mm cheama un inginer structuralist. Peste 10 mm si se vede afara cheama inginerul in regim de urgenta. |
Posted 05 February 2023 - 15:23

Asta cu regula populara e tare!!!Din ce popor faci parte?
![]() Initiator pune o poza sa-si dea si ,,poporul,, cu parerea..... Edited by raducut123, 05 February 2023 - 15:24. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users