![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
La Digi de la Vodafone
Last Updated: Feb 08 2023 12:20, Started by
Tsunamii
, Feb 04 2023 16:51
·
15

Posted 04 February 2023 - 22:30

Mersi mult la toti.
Neah, nu am timp sa stau sa testez, d-aia am si intrebat. Vodafone la customer service sucks big time Am prins o oferta de moare calu 6 lei/luna pentru 2 numere primele 6 luni, apoi 13lei/luna urmatoarele 6 luni Chestia ca trebuie sa fie rural Asa ca le-a luat prietenul meu Pot renunta la contract pana in 3 luni |
Posted 04 February 2023 - 22:36

Posted 04 February 2023 - 22:52

Mersi mult la toti. Neah, nu am timp sa stau sa testez, d-aia am si intrebat. Vodafone la customer service sucks big time Am prins o oferta de moare calu 6 lei/luna pentru 2 numere primele 6 luni, apoi 13lei/luna urmatoarele 6 luni Chestia ca trebuie sa fie rural Asa ca le-a luat prietenul meu Pot renunta la contract pana in 3 luni Cum adica trebuie sa fie rural ? Vrei sa spui ca cele doua cartele abonament la Vodeafone vor fi folosite in mediul rural ? Doar voce ? Sau voce + internet ? Daca vor fi folosite in mediul rural atuncea vezi ce acoperire exista in acea zona rurala Poate are semnal execelent Digi si merita beneficiat de abonament ieftin si semnal bun Digi Altfel tot Vodafone e mai bun ca sigur are semnal in zona rurala, rar gasesti sa nu existe semnal la ei |
Posted 04 February 2023 - 23:25

6 lei/luna pentru 2 numere primele 6 luni, apoi 13lei/luna urmatoarele 6 luni Chestia ca trebuie sa fie rural Vrei sa spui ca cele doua cartele abonament la Vodeafone vor fi folosite in mediul rural ? Doar voce ? Sau voce + internet ? Daca vor fi folosite in mediul rural atuncea vezi ce acoperire exista in acea zona rurala oferta este pt. cei care locuiesc in mediul rural (la sate), nu ca vor fi folosite doar in mediul rural https://www.digi.ro/oferta-rural oricum, digi la semnal si acoperire nu mai este ce era acu' 4~5 ani au evoluat mai mult decat decent la mine in zona ar fi orange, telekom/digi, vodafone (la distanta de vreo 1km de unde stau semal foarte prost) ![]() |
Posted 05 February 2023 - 00:05

oferta este pt. cei care locuiesc in mediul rural (la sate), nu ca vor fi folosite doar in mediul rural https://www.digi.ro/oferta-rural Da, da tu ai vazut ca @OP a zis ca a luat prietenu lui cele doua cartele (abonamente) Vodafone sa le foloseasca in mediul rural ?
Vodafone la customer service sucks big time Am prins o oferta de moare calu 6 lei/luna pentru 2 numere primele 6 luni, apoi 13lei/luna urmatoarele 6 luni Chestia ca trebuie sa fie rural Asa ca le-a luat prietenul meu Deci deja @OP a facut abonament la Vodafone si a dat prietenului sau cartelele A zis ca daca in 3 luni are probleme cu semnalul va rezilia contractul Noi cum nu stim ce zona rurala e, nu putem afla care are semnalul mai bun acolo intre Digi si Vodafone ![]() |
Posted 05 February 2023 - 01:17

Bro' ... Noi suntem din Constanta iar in oras Digi e OK Problema apare cand plecam pe undeva Digi "moare" pe drum - nu prea poti folosi WAZE de ex. Noroc cu Vodafonu' meu |
Posted 05 February 2023 - 08:14

Eu am semnal si in curte si in casa si in parcarea langa bloc. Mai ies si pana la piata insa semnalul e asa si asa. De obicei youtubu' merge bine daca nu uit sa incarc bateria la telefon. Noroc ca s-a scos GiGi cu antenele inchiriate de la orange si vodafone (e pe bune, a auzit cica si Buhnici din surse din domeniu).
P.S. si granzii sunt #1, am vazut reclamele la televizor. Edited by bluelaser, 05 February 2023 - 08:15. |
Posted 05 February 2023 - 09:15

Cumperi o cartela DIGI si verifici cum stai cu semnalul in zonele pe care le frecventezi, si apoi te decizi daca faci trecerea de la Vodafone la DIGI.
|
Posted 05 February 2023 - 10:00

Si un telefon mai rasarit si compatibil cu Digi
![]() Edited by mihaiC1, 05 February 2023 - 10:12. |
Posted 05 February 2023 - 10:13

Posted 05 February 2023 - 10:40

Am o oferta Digi contract pe 2 ani si sa ma transbordez de la Vodafone €5/luna prepaid Ati face miscarea asta? Merita? Am auzit ca Digi au acoperirea cea mai buna acum, voi ce ziceti? Multumesc Asta cu semnalul e veche,nu mai sunt probleme. Luna trecuta am avut 16 GB trafic de date si nu platesc in + la abonament. Bucuresti Edited by ovidiu21, 05 February 2023 - 10:41. |
Posted 05 February 2023 - 11:07

Posted 05 February 2023 - 11:26

Sunt pe Digi mobil de vreo 6 ani. Situația acoperirii s-a îmbunătățit mult. E foarte ok dacă ai un telefon care să suporte 4G pe 2100 FDD și 2600Mhz TDD. Tatăl meu are telefon dual-sim cu cartelă vodafone de serviciu și Digi personal, și ceea ce vă pot spune este că în 90% din cazuri Digi are semnal mai puternic decât Vodafone. Și asta vă pot spune din cei peste 40000 de km pe an pe care îi face. Vodafone chiar mi s-a părut foarte slab pe DN și în satele mai uitate de lume. La Digi, ceea ce am văzut este că în anumite zone deși are semnal aproape full pe 4G, viteza este de 3-5 Mbps, dar asta doar în zone nepopulate, nu în marile orașe, însă internetul rămâne utilizabil. Singurul loc în care mă pot plânge cu adevărat de probleme este Brașov, oraș care având un relief foarte variat, are probleme grave de lipsă a semnalului, dar vă pot spune că nici ceilalți operatori nu sunt mai răsăriți.
Rețelele 3G au fost dezafectate de DIGI, însă rămân cele 2G și 4G. Pe 5G acoperirea este praf. |
Posted 05 February 2023 - 12:04

Posted 05 February 2023 - 15:45

Acoperirea nationala a operatorilor mobili masurata de ANCOM in 2022 :
Operator mobil / Procent acoperire servicii de voce 2022:
Edited by Masterboy, 05 February 2023 - 15:48. |
Posted 05 February 2023 - 16:13

|
Posted 05 February 2023 - 16:25

Daca ai ceva "bonusuri", rate.. trecute in contract cam greu de reziliat.. eu m-am lecuit de contractele vodafon.
Edited by mihaiC1, 05 February 2023 - 16:26. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users