![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
La Digi de la Vodafone
Last Updated: Feb 08 2023 12:20, Started by
Tsunamii
, Feb 04 2023 16:51
·
15

Posted 04 February 2023 - 17:49

Merge și cu iPhone,nu e problemă.. fiică-mea are doar sim Digi în telefon, merge in excursii și nu s-o plâns niciodată că nu are net, sau că nu poată apela.
Asta cu lipsă semnal e poveste veche,nu mai merge "vândută". |
Posted 04 February 2023 - 17:57

N-am avut niciodata probleme cu Digi, de pilda eram la Orsova in concediu si eu aveam semnal, prietena cu Orange avea probleme.
In plus Digi stiu sa se poarte cu clientii, ceilalti se cred buricul pamantului, de pilda nesimtitii de la Vodafone nici nu raspund la petitii, niste magari profitori, i-am si reclamat la Protectia Consumatorului. |
Posted 04 February 2023 - 17:59

Posted 04 February 2023 - 18:04

Nu ziceam de tine!
Povestea asta cu lipsă semnal nu mai are valoare în momentul de față! Acum 2-3 ani clar aveau probleme, dar în 2023 nu mai pot spune asta! |
Posted 04 February 2023 - 18:06

Hai să ți dau un pont
Trei abonamente nelimitat telefon Cablu TV Internet acasă 72lei Dacă ei îți dau aceste chestii la jumătate de preț rămâi la Vodafone că ce am scris mai sus e la Digi Edited by adnana2121, 04 February 2023 - 18:06. |
Posted 04 February 2023 - 18:09

Pun sim-ul și într-un 5S și n-am probleme, atât ce-mi pare rău...că nu are Volte!
![]() Ca să n-o mai lungim, personal a-și trece de la Vodafone la Digi! |
Posted 04 February 2023 - 18:16

Până și în branding, atunci când se dorește înlocuirea unui brand cu un altul, se folosește de multe ori strategia introducerii brandului nou inițial ca extensie de brand a vechiului, iar ulterior se trec treptat liniile de produse ale vechiului brand sub noul brand, de data aceasta devenit brand cunoscut.
Exemple Ariel A+ din Spania, devenit între timp A+. Și Connex-Vodafone din 2005, vechiul brand a introdus brandul Vodafone. Și când schimbi operatorul e aceeași treabă, bine este să rămâi clientul ambelor rețele o perioadă, pentru a-ți acorda un timp să faci pasul înapoi în cazul în care soluția oferită de noua rețea este mai slabă decât cea veche. Pentru mine DIGI a fost soluția cea mai bună timp de vreo 15 ani, iar Vodafone am avut vreo 7 ani de zile cu vreo 4 numere de telefon. Am fost mulțumit de ambele rețele. Au trecut cu brio și testul roamingului, ambele, la DIGI bucurându-mă de un roaming cu prețuri apropiate de convorbirile din țară într-o perioadă când convorbirile telefonice erau încă scumpe. . Mergi cu ambele! Cred că ai deja un smartphone cu Dual Sim. . |
Posted 04 February 2023 - 18:16

Mai trebuie să apară băieții de la "Cavaleria" să ne spună, cum Digi se folosește de rețeaua Orange și Vodafone, pentru a avea cea mai bună acoperire.
![]() Edited by A-ONE, 04 February 2023 - 18:24. |
Posted 04 February 2023 - 18:24

Iar s-au activat aia care spun ca n-are Digi semnal cum ieși din oraș.
![]() Vad că reacționează la cuvine cheie si doar în situația in care cere cineva informații despre Digi. ![]() Edited by clader, 04 February 2023 - 18:26. |
Posted 04 February 2023 - 18:42

Nu vreau sa intru in polemici, fosesc Digi, Vodafone și Telekom și cu fiecare am o părere mai buna sau mai proasta. Sfatul meu este să testezi personal operatorul care te interesează în zona ta de interes și nu sa te iei după ce zic alții.
Edited by gestt, 04 February 2023 - 18:43. |
|
Posted 04 February 2023 - 18:48

Tsunnnami, on 04 februarie 2023 - 16:51, said:
Am o oferta Digi contract pe 2 ani si sa ma transbordez de la Vodafone €5/luna prepaid Ati face miscarea asta? Merita? Am auzit ca Digi au acoperirea cea mai buna acum, voi ce ziceti? Multumesc Pe voce avantaj Vodafone. |
Posted 04 February 2023 - 18:52

heinz, on 04 februarie 2023 - 18:48, said:
Contează unde folosești serviciile. Pe urban Vodafone sta bine spre foarte bine dar catastrofal pe la sate. Digi sta bine și pe urban și pe rural dar nu te aștepta la viteze wow. Pe voce avantaj Vodafone. Edited by A-ONE, 04 February 2023 - 18:53. |
Posted 04 February 2023 - 18:55

Nu merita Digi.
Ramai la Vodafone Ne-au dat al servici telefoane de la Digi. Am testat cam 6 luni. Semnal mai prost decat la Digi n-am vazut. E adevarat in unele locuri e ok, dar chiar in centrul Bucurestiului, langa sediul lor, nu aveam semnal decat o liniuta ![]() Ce merita la Digi e doar Roaming-ul - cand pleci pe-afara. |
Posted 04 February 2023 - 19:19

Ia un tel care are si 5G pe langa toate benzile 3/4G si ai sa ramai cracanat
![]() Am fost client Voda prea multi ani si imi pare rau ca am dat sute de euro si dolari degeaba pe abonamente, am de 5 ani 4x 3 euro si 2x5 euro pe firma la digi, cel putin de 3-4 ani are semnal aproape pe toate coclaurile, unde nu au altii, ei au ..verificat. Ca ideie verificati ce benzi receptioneaza telefonul si o sa va lamuriti ce nu functioneaza bine. Edited by mihaiC1, 04 February 2023 - 19:25. |
Posted 04 February 2023 - 19:35

Cel mai bine incearca cu o cartela Prepay inainte, in zonele tale de interes, si vezi cum se comporta reteaua, decat sa stai sa te iei dupa cativa "parerologi" de pe forum, reteaua are si zone forte dar si zone unde sta mai prost, asa e la toti, si eu am o parere pt fiecare operator, dar asta depinde si de zona unde il folosesc.
Digi stau bine la roaming, si s-au mai extins in ultimii ani cu acoperirea, "#1 la acoperire" nu prea vad sa fie niciunul, e mai mult marketing. |
|
Posted 04 February 2023 - 19:40

Geaba' bagi o cartela intrun rapan de telefon care nu "stie" neste' benzi
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users