![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
La Digi de la Vodafone
Last Updated: Feb 08 2023 12:20, Started by
Tsunamii
, Feb 04 2023 16:51
·
15

Posted 04 February 2023 - 16:51

Am o oferta Digi contract pe 2 ani si sa ma transbordez de la Vodafone €5/luna prepaid
Ati face miscarea asta? Merita? Am auzit ca Digi au acoperirea cea mai buna acum, voi ce ziceti? Multumesc |
Posted 04 February 2023 - 16:59

Are acoperire o laie
Nevasta'mea are Digi iar eu am Vodafone Ea nu are acoperire peste tot - eu am aproape in toate coclaurile Eu zic sa ramai la Vodafone |
Posted 04 February 2023 - 17:03

Acoperirea peste tot este apa de ploaie, de marketing, practic.
Pe UNDE ai tu nevoie de acoperire?! Si dupa aia cauti harti cu acoperire sau primesti sfaturi de aici, useri din zonele respective. De exemplu, Alexandria - Bucuresti, Digi sa intrerupe netul de 2-3 ori, Telekom la fel, dar in zone diferite. |
Posted 04 February 2023 - 17:05

Posted 04 February 2023 - 17:06

Posted 04 February 2023 - 17:08

M-am mutat de la Digi pt ca nu mai reuseam sa apelez aproape deloc alte numere de telefon din aceeasi retea. Nu eram pe coclauri, ci in oras. Am schimbat de 2 ori cartela, la sugestia lor, si tot nu s-a remediat problema.
|
Posted 04 February 2023 - 17:09

Posted 04 February 2023 - 17:10

Posted 04 February 2023 - 17:12

Probabil dar, noi avem iPhone 13 amandoi deci ... Atunci nu e asta problema. Evident, exista posibilitatea ca in zona ta sa nu se fi inlocuit B8 cu B20 sau pur si simplu nu exista o celula suficient de aproape de tine. Recomand colegului @Tsunnnami sa consulte https://aisemnal.ro/home si sa selecteze Digi > 4G. E de notat ca la Digi, pana la finalul anului se va face inlocuire completa la nivel national a celulor B8 cu B20. Banda 20 vs Banda 8 are o penetrare cu aproximativ 12% mai buna si viteze cu 66% mai bune. Pentru a consulta stadiul lucrarilor, puteti intra aici https://www.cellmapp...&darkMode=false Edited by draand28, 04 February 2023 - 17:12. |
Posted 04 February 2023 - 17:16

Bro' ...
Noi suntem din Constanta iar in oras Digi e OK Problema apare cand plecam pe undeva Digi "moare" pe drum - nu prea poti folosi WAZE de ex. Noroc cu Vodafonu' meu |
Posted 04 February 2023 - 17:18

Cu trecerea la un operator de telefonie te convingi cel mai simplu prin cumpararea unei cartele prepay, cea mai ieftina, o bagi in telefon si treci la testat. Asa am facut eu inainte sa ii trec pe ai mei de la orange la DIGI, am luat cea mai ieftina cartela prepay de la DIGI si am testat cum e semnalul prin zonele pe care le frecventeaza ei.
Pot sa spun ca in Severin, DIGI Mobil, este mai slab indoor decat Orange, unde aveam Orange full 4G, DIGI abia avea o linie de 4G si trecea frecvent in HSPA+. Eu am ramas pe orange, pe ai mei ii multumeste DIGI. Edited by Rares95, 04 February 2023 - 17:19. |
|
Posted 04 February 2023 - 17:24

Naijax, on 04 februarie 2023 - 17:16, said:
Bro' ... Noi suntem din Constanta iar in oras Digi e OK Problema apare cand plecam pe undeva Digi "moare" pe drum - nu prea poti folosi WAZE de ex. Noroc cu Vodafonu' meu Eu am vazut doar 2 zone: dn39 dupa ce treci de tuzla prin padure si pe DJ223 pe coclaurii de la Dunarea-Capidava si pana aproape de Topalu. Pe traseele astea oricum mor toti operatorii, deci n-ai vreo alternativă. |
Posted 04 February 2023 - 17:27

Posted 04 February 2023 - 17:34

Digi "moare" pe drum - nu prea poti folosi WAZE de ex. Noroc cu Vodafonu' meu Alexandria - Bucuresti, Alexandria - Balcic, Alexandria - Veliko Tarnovo = Waze all the way ![]() Dar, cum ziceam, pe unde are nevoie initiatorul de Digi, si se lamureste (brobabil) dupa aia singur. |
Posted 04 February 2023 - 17:39

Bro' ... Noi suntem din Constanta iar in oras Digi e OK Problema apare cand plecam pe undeva Digi "moare" pe drum - nu prea poti folosi WAZE de ex. Noroc cu Vodafonu' meu Folosesc waze cu Digi și n-am avut probleme... Brașov ->> Costinești->> Buzău->>Brașov. Brașov -->> Bucovina N-am avut eroare niciodată! |
Posted 04 February 2023 - 17:41

Folosesc si Digi si Vodafone, Digi e cel mai iefttin de pe piata, acoperire buna tinand cont ca au doar cativa ani in comparatie cu Vodafone care au fost primii la noi, fiecare au minusurile lor la acoperire, sunt multe coclauri acoperite de Digi unde celelante retele nu au mai investit.
|
Posted 04 February 2023 - 17:42

|
Posted 04 February 2023 - 17:48

Am o oferta Digi contract pe 2 ani si sa ma transbordez de la Vodafone €5/luna prepaid Ati face miscarea asta? Merita? Am auzit ca Digi au acoperirea cea mai buna acum, voi ce ziceti? Multumesc Digi are abonament foarte ieftin Vodafone are acoperire foarte buna Personal as plati pentru o acoperire buna, deci Vodafone La Digi merita numai daca locuiesti intr-o zona cu acoperire buna Digi |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users