![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Poate un om care i-a cumparat unui alt om o proprietate sa mai pretinda legal o parte din vanzare?
Last Updated: Feb 06 2023 17:04, Started by
leuoasii
, Feb 03 2023 15:31
·
9

Posted 04 February 2023 - 12:50

Asta da tupeu, ii cumpara parintele apartament odraslei, ca aceasta sa n-o mai suporte ulterior. Mai mult, fiul vrea sa vanda apartamentul si sa faca ce pofteste cu banii, dupa ce s-a folosit de apartament dupa bunul plac, iar parintelui in loc sa-i pupe mana, vrea sa-i de un sut in fund, mi se pare strigator la cer. Am impresia ca initiatorul e fiul.
|
Posted 05 February 2023 - 18:50

Motivul pentru care fiul ar vrea sa vanda este pentru a incasa banii,
Voi traiti in ceva bula in care nu ati auzit de astfel de cazuri? Fiul fiind proprietar nu vrea sa auda de tatal lui fac ceva pe apartamențelul tău
Nu trolez Voi nu ati auzit de astfel de cazuri? NICIODATĂ
nu sunt eu fiul ala |
Posted 06 February 2023 - 16:44

Posted 06 February 2023 - 17:04

Articolul 703
Noţiune Uzufructul este dreptul de a folosi bunul altei persoane şi de a culege fructele acestuia, întocmai ca proprietarul, însă cu îndatorirea de a-i conserva substanţa. Articolul 709 Drepturile uzufructuarului În lipsă de stipulaţie contrară, uzufructuarul are folosinţa exclusivă a bunului, inclusiv dreptul de a culege fructele acestuia. |
Posted 06 February 2023 - 17:04

Uzufructuarul, nu uzufructul
Da, poate. Uzufruct = drept de folosință, inclusiv de închiriere. Fiul are nuda proprietate - adică deține apartamentul, dar nu are dreptul să-l folosească până e în viață tatăl lui. Conform contractului, că altfel uite că îl lasă acolo. Citește, dacă vrei, aici: https://notari.pro/d...uzufruct-viager |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users