Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Laptele mai scump ca Berea, de ce?
#55
Posted 02 February 2023 - 14:11
FC72, on 02 februarie 2023 - 12:22, said:
Eu nu am intrebat la misto, sunt adulti care beau lapte? de ce ar face asta? Eu consum branzeturi fermentate, eventual smantana la mancaruri dar lapte ... niciodata. Edited by jm2010, 02 February 2023 - 14:12. |
#56
Posted 02 February 2023 - 14:49
Pai nu auziti ca niste retardati care vand suplimente si pastile dubioase de crescut diverse scriu pe net ca laptele e rau?
|
#57
Posted 02 February 2023 - 14:50
Pobabil consumi din dependenta, cum sustin aia care spun ca este nesanatos, altfel de ai bea? nu este nici necesar, nici folositor, in plus nici gustul nu este bun.
Ultima oara am baut prin 1996 de cateva ori si imi producea un discomfort, imi ramanea un gust si miros neplacut, pe vrema aia era mult mai putin procesat si fara continut ridicat de nitrati, pesticide, antibiotice din simplu motiv ca erau prea scumpe si rare sa fie utilizate pe scara larga, cum sunt acum. |
#58
Posted 02 February 2023 - 14:56
FC72, on 02 februarie 2023 - 14:50, said:
Pobabil consumi din dependenta, cum sustin aia care spun ca este nesanatos, altfel de ai bea? nu este nici necesar, nici folositor, in plus nici gustul nu este bun. Ultima oara am baut prin 1996 de cateva ori si imi producea un discomfort, imi ramanea un gust si miros neplacut, pe vrema aia era mult mai putin procesat si fara continut ridicat de nitrati, pesticide, antibiotice din simplu motiv ca erau prea scumpe si rare sa fie utilizate pe scara larga, cum sunt acum. Daca tu nu il bei nu inseamna ca restul lumii nu il bea. |
#59
Posted 02 February 2023 - 15:04
#60
Posted 02 February 2023 - 15:27
cred că are legătură cu legea capitalismului,cerere și ofertă! câte mărci de lapte și căte de bere găsești în magazin? norocul meu e că beau doar apă și esență de prune sau pere!
Edited by sanderoalex, 02 February 2023 - 15:27. |
#61
Posted 02 February 2023 - 15:39
#62
Posted 02 February 2023 - 16:10
Apropo de lapte.
Acum cateva zile am vrut sa fac crema de zahar ars.... Vechea reteta verificata de n ori. Am facut, am copt iar compozitia s-a branzit, da, era faramituri. Am verificat data laptelui, compozitia, firma, aceleasi de totdeauna... Ok... Am dat vina pe mine...poate pentru ca am ascultat realitatea TV in timp ce frecam compozitia. No problem, aveam oua, (in frigider) am plecat sa iau un litru de lapte de data asta mai scump..... ACELASI REZULTAT.... 14 oua pe apa sambetei Stie cineva o reteta pentru Crema de bere arsa ?? Edited by vio69c, 02 February 2023 - 16:12. |
#63
Posted 02 February 2023 - 16:17
rim80, on 02 februarie 2023 - 10:24, said:
A fost odata la un leu, acum nu mai vinde fermierul laptele fara 5 lei litrul. Nici macar 2 lei nu primesc la centrele de colectare. carturarulobosit, on 02 februarie 2023 - 10:29, said:
povestea asta cu laptele la 1 leu e mit urban pe la mine pe acasa exista piata agroalimentara cu dozator de lapte alimentat de catre tarani. pretul unui litru de lapte crud e undeva la 4 lei daca nu ma insel Nu fa confuzie cu laptele vandut in retail, unde evident ca se vinde la pretul de pe piata, nici n-ar putea sa vanda mai ieftin ca imediat le-ar da in cap marii jucatori de pe piata. Producatorii scot cel mai mic profit din tot lantul. Si e valabil la multe alte produse. S-au dus vremurile in care productia era vedeta care aducea bani, acum profitul cel mai mare iese la cel ce nu produce, doar vinde o poveste. ceanu1980, on 02 februarie 2023 - 09:59, said:
Din bere nu faci branza. nico99900, on 02 februarie 2023 - 15:04, said:
Inca e tot minora? Traim totusi in societatea in care niste oameni cu clare probleme de sanatate mintala ajung niste memeuri si apoi sunt preluati de diverse agentii care ii folosesc in scopuri de propaganda pentru politica, brand, etc si ii imbogatesc peste noapte pentru asta. Pe vremuri trebuia sa produci ceva ca sa vina banii peste tine, acum cu cat faci mai tare ca retardatul pe platforme de socializare, cu atat vin mai multi bani peste tine. |
#64
Posted 02 February 2023 - 16:20
Din cauza lacomiei. Boala secolului. Combinata cu prostie.
Edited by danigoleman, 02 February 2023 - 16:23. |
|
#65
Posted 02 February 2023 - 23:12
Din 10-12 lei cat costa un lapte "de marca", 3-4 lei e laptele (cu toate cheltuielile), iar restul e reclama si impozite la stat.
Cam la fel e si la bere. O doza de bere marca proprie e sub 2 lei (vb de una decenta, cum e Perlenbacher de la Lidl, nu de alea la 1 leu si ceva, cu 3% alcool), iar Ciuc, care e aproape identica, costa 3-4 lei doza. |
#66
Posted 03 February 2023 - 12:11
sftp, on 02 februarie 2023 - 16:17, said:
Nici din laptele din comert nu faci branza. E lapte ultraprocesat din care s-au scos grasimile necesare pentru a face branza. Eu ma ifac iaurt din el si iesefoaret bun. Daca faci iaurt poti face si branza. Dar intr-adevar nu tot ce e pe piata e ok. Daca vreau sa fac cu Dorna de ex iese cam amar. |
#67
Posted 03 February 2023 - 12:55
eiffel, on 02 februarie 2023 - 09:42, said:
Ca nu mai sunt vaci in Romania. Bere e simplu - iei niste apa de la robinet - bagi niste prafuri din import si gata - imbuteliezi. .Foarte corect.Am vecin care lucreaza electrician intr-o fabrica de bere Ursus.Cand mi-a povestit cum ies paletii de bere pe banda rulanta incontinuu si in sticla este putina bere si completeaza masina cu sifon pana o umple.Procesul de realizare a berii a devenit foarte ieftin.Traim in tara aditivilor alimentari. Edited by PiticVerde, 03 February 2023 - 12:56. |
#68
Posted 20 February 2023 - 15:10
kopac, on 02 februarie 2023 - 09:53, said:
laptele e cancerigen- http://notmilk.com/. Nu mai plangeti pentru el. eiffel, on 02 februarie 2023 - 10:31, said: N-ai fost pe la Tuborg Romania sa vezi cum se face Ca prafurile alea or fi din cereale e pareta a doua. FC72, on 02 februarie 2023 - 11:13, said:
Intrebarea este: cine bea lapte? ioppo, on 02 februarie 2023 - 11:40, said: Fascinant! Sa vezi soc la aflarea vestii ca sucurile naturale se produc din concentrat de fructe. |
#69
Posted 20 February 2023 - 15:43
vio69c, on 02 februarie 2023 - 16:10, said:
Apropo de lapte. Acum cateva zile am vrut sa fac crema de zahar ars.... Vechea reteta verificata de n ori. Am facut, am copt iar compozitia s-a branzit, da, era faramituri. Am verificat data laptelui, compozitia, firma, aceleasi de totdeauna... Ok... Am dat vina pe mine...poate pentru ca am ascultat realitatea TV in timp ce frecam compozitia. No problem, aveam oua, (in frigider) am plecat sa iau un litru de lapte de data asta mai scump..... ACELASI REZULTAT.... 14 oua pe apa sambetei Stie cineva o reteta pentru Crema de bere arsa ?? Nu stii sa faci. Fac deseori asa ceva si niciodata nu s-a "branzit, indiferent de laptele folosit (chiar si cel de 5 lei marca proprie de la Auchan). Ca si cum ai spune ca ai facut ciorba radauteana si s-a taiat si ca de vina e smantana folosita. |
|
#70
Posted 21 February 2023 - 10:39
PiticVerde, on 03 februarie 2023 - 12:55, said:
.Foarte corect.Am vecin care lucreaza electrician intr-o fabrica de bere Ursus.Cand mi-a povestit cum ies paletii de bere pe banda rulanta incontinuu si in sticla este putina bere si completeaza masina cu sifon pana o umple.Procesul de realizare a berii a devenit foarte ieftin.Traim in tara aditivilor alimentari. Clar. Electricianul se pricepe la fabricarea berii ca a vazut el... ca se baga sifon (!!!) in sticle. Ca omul minte cum respira si e expert in toate desi baune de prost ce e, pot intelege... ce nu inteleg e cum decide cineva ca asemenea prostii trebuie raspandite si are pretentia sa fie crezute. In loc sa ii spuna prostului: bah, tu esti electrician. Taci dreacu de prost si da-ti cu parerea despre ce te pricepi. |
#71
Posted 21 March 2023 - 19:04
Adica sa bei lapte de migdale nu? vazusem pe aici un utilizator ce sustinea ca laptele de migdale e mai slab caloric ca cel de vaca,cum poate fi? migdalele sunt bombe calorice.Asa zisu lapte de migdale are 2,3% migdale
|
#72
Posted 22 March 2023 - 08:12
Este foarte scump, într-o țară în care avem vaci ... destule! Altă problemă, deși este scump, nu primim lapte pentru banii pe care-i plătim! Ca să aibă cât de cât, gust de lapte, trebuie cumpărat lapte numai de la anumiți producători, cum ar fi Napolact și numai acele cutii/sticle care au menționat ”BIO”.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users