Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfaturi recuperare cont facebook

Piese pentru trenul de rulare Meyle

o masina legendara, Moskvitch 408

Problema Service - Preturi diferite
 IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...

Ridicare act de identitate cu pro...
 Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet

Mai poarta careva papuci prin oras?
 Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania
 

Samsung S23

  • Please log in to reply
703 replies to this topic

#613
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,616
  • Înscris: 24.02.2017

View PostNeBuNyKy, on 23 aprilie 2024 - 12:01, said:

De la phonexpert.ro l-am luat . Au magazin intre victoriei si basarab (pe langa primarie)


Pe acolo am eu biroul. Stiu locatia. Si eu am dat tarcoale idee de a lua de la ei.... Dar m-am tot sucit si inca nu eram hotarat.  Tu esti multumit ? Au fost profi baietii ?

#614
NeBuNyKy

NeBuNyKy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.09.2005

View PostBogotta, on 23 aprilie 2024 - 12:56, said:

Pe acolo am eu biroul. Stiu locatia. Si eu am dat tarcoale idee de a lua de la ei.... Dar m-am tot sucit si inca nu eram hotarat.  Tu esti multumit ? Au fost profi baietii ?

Foarte ok. Merge brici, la cutie sigilat.

Despre CSC nu stiu ce sa va zic. Inainte sa-l am facut 2-3 poze in sistem. Deci pot sa va zic cum era inainte sau daca scrie ceva pe cutie, ma uit cand ajung acasa.
Tot ce am vazut in el era cu EUX

View Postmarselcj, on 23 aprilie 2024 - 12:04, said:

Ar fi bine de aflat ce CSC are telefonul luat de la expert... Prețul e prea mic pentru a avea CSC de Europa, de garanție la Samsung România nu cred că se pune problema.

eu am mers pe principiul ca daac nu sunt platitori de TVA ar trebui sa fie pretul de pe piata - TVA, SI am luat pretul de la emag pe care tot il urmaream am scazut TVA.. au mai pus si ei 100-200 ron si asta e pretul corect ma gandesc

Dupa cum am zis mai sus 2-3 posturi
asa era cand l-am lluat
SAOMC_SM-S911B_OXM_EUX_14_0088
EUX/-/EUX/ORO

asa e acum, dupa ce i-am dat modificare pentru callrecording
SAOMC_SM-S911B_OXM_THL_14_0015
THL/THL,THL/EUX//ORO

Edited by NeBuNyKy, 23 April 2024 - 13:13.


#615
mangla

mangla

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 30.12.2023
foarte mari preturile la telefoane la astia, S22 ultra il au la 3500 lei, s23 plus la 4100, s23 ultra la 4900 lei.

#616
NeBuNyKy

NeBuNyKy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.09.2005
Fata de ce am la favorite in emag... aici am economisit 500-600 ron, parerea mea.
Oricum nu am gasit in alta parte nou sub 3000 si cu 256 GB. Eu zic ca am facut treaba buna :)
De BF la emag a fost 3200-3300 ron, deci am luat super oferta pot spune :)

Daca fac astia ceva sa scoata si AI de la pozele cu 50MP e jmekerie. (singura buba gasita pana acum)

#617
cipinet

cipinet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,052
  • Înscris: 25.08.2010
L-ai luat la un pret bun, eu de pe siteul Samsung l-am luat pe cel de 128G cu un pret mai mare :(
Stiti cumva de modifici sistemul/rom cu altul din alta regiune mai are garantie?

#618
spikje

spikje

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 964
  • Înscris: 25.12.2004
Ai garantie cat timp este ROM original, regiunea nu impacteaza garantia.
Trebuie sa nu deblochezi bootloaderul si esti safe.

Edited by spikje, 24 April 2024 - 15:07.


#619
NeBuNyKy

NeBuNyKy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.09.2005

View PostDaser, on 21 aprilie 2024 - 17:08, said:

Încearcă soft ILO, are și wifi call

Asa cum e telefonul acum cu aplicatii si date, pot sa ii dau  modificare la ILO fara sa pierd datele din el ?

#620
spikje

spikje

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 964
  • Înscris: 25.12.2004

View PostNeBuNyKy, on 24 aprilie 2024 - 16:32, said:

Asa cum e telefonul acum cu aplicatii si date, pot sa ii dau  modificare la ILO fara sa pierd datele din el ?
tot ilo am si eu, nu pierzi nimic, am trecut de pe eux pe ilo si nu am dat reset de 1 an de cand am telefonul

#621
Daser

Daser

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 101
  • Înscris: 01.06.2011

 NeBuNyKy, on 24 aprilie 2024 - 16:32, said:



Asa cum e telefonul acum cu aplicatii si date, pot sa ii dau  modificare la ILO fara sa pierd datele din el ?

Nu pierzi datele

#622
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,710
  • Înscris: 24.11.2015
Cum sunt culorile de pe ecran? La al meu in comparatie cu LG G8 par cam sterse. Parca n-au viata. Am incercat tot felul de filtre din setari, dar mare schimbare nu vad.

#623
cichity

cichity

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 905
  • Înscris: 18.03.2007
Da, la fel văd și eu.albul este gri.

#624
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,710
  • Înscris: 24.11.2015
Am instalat acubattery și îmi arata 92% viata bateriei.
Nu are o autonomie grozava cum era lăudat...

#625
cichity

cichity

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 905
  • Înscris: 18.03.2007
Eu nu cred în astfel de aplicații. Dacă îl instalezi de 10 ori, îți arată diferit de fiecare dată. Scoate mizeria aia de aplicație și bucură-te de telefon.

Edited by cichity, 28 April 2024 - 08:02.


#626
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,710
  • Înscris: 24.11.2015
Doar de sambata am inceput sa-l folosesc. Am 36%, l-am incarcat ieri la amiaza. Sunt multumit de baterie. L-am lasat sa se descarce de tot si l-am incarcat la 100%. Scrie se invata modelul utilizatorului. Acum il las sa se descarce de tot sau la 10% il pun din nou la incarcat? Ati pus limita de 80%?

Edited by TruculMagic, 29 April 2024 - 13:08.


#627
NeBuNyKy

NeBuNyKy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.09.2005
Eu i-am pus optiunea sa incarce 100% apoi cand scade la 95% incarca iar, doar ca-l incarc ziua, nu-l las noaptea la incarcat, si de obicei cand il vad peste 90% in scot.
Iar de incarcat cand il vad pe la 10-25% il bag la priza.
Treaba e ca am un incarcator samsung de la un S9 si imi ia 1.5-2h sa-l incarc, nu intra in modul fast
Intr-adevar bateria tine bine. L-am folosit sambata intr-o tura pe munte, am inregistrat traseul cu GPS, poze, filme... si seara tot aveam baterie pe la 40-50%

#628
NeBuNyKy

NeBuNyKy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 15.09.2005
Chiar nu exista posibilitatea sa scoatem AI la pozele de 50 MPX ?
Poza din stanga este facuta cu S23- 50 mpx. Acest mouse are lumina RGB cu tranzitie lina si nu pot sa-l pozez cand e roz, verde deschis, turcoaz
Iar poza din dreapta este facut cu S9 - 12mpx. Acel roz este culoarea exacta in care am facut poza cu ambele telefoane (acelasi minut si secunda)
Am facut cateva poze in weekend (portret de om) si dupa procesare pielea parca are pete, parca e murdara, apar pete portocalii. Am sters toate pozele de 50 mpx.
E imposibil ca tehnologia mai noua sa fie mai proasta ca cea veche.

Dezamagit tare pe partea de poze

Attached Files

  • Attached File  111.jpg   62.09K   66 downloads

Edited by NeBuNyKy, 30 April 2024 - 19:04.


#629
cipinet

cipinet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,052
  • Înscris: 25.08.2010
Acum nu stiu daca te ajuta dar poti incerca:
From the Camera app, select the settings cog wheel top left, then find Advanced intelligence options and set this to minimum.

You might also want to try shooting in Pro mode or using Expert RAW.

Poate ai observat, cand faci o poza si deschizi rapid galeria o sa vezi ca intra AI ul si modifica poza. In modul PRO n-am observat asta. In expert mode totusi modifica (poate pentru ca trebuie instalata inainte tot o app de a lor).

Edited by cipinet, 30 April 2024 - 20:52.


#630
Ecou81

Ecou81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 06.09.2007

 NeBuNyKy, pe 30 aprilie 2024 - 19:02, a scris:

Chiar nu exista posibilitatea sa scoatem AI la pozele de 50 MPX ?
Poza din stanga este facuta cu S23- 50 mpx. Acest mouse are lumina RGB cu tranzitie lina si nu pot sa-l pozez cand e roz, verde deschis, turcoaz
Iar poza din dreapta este facut cu S9 - 12mpx. Acel roz este culoarea exacta in care am facut poza cu ambele telefoane (acelasi minut si secunda)
Am facut cateva poze in weekend (portret de om) si dupa procesare pielea parca are pete, parca e murdara, apar pete portocalii. Am sters toate pozele de 50 mpx.
E imposibil ca tehnologia mai noua sa fie mai proasta ca cea veche.

Dezamagit tare pe partea de poze

De acord cu partea legată de culori, dar, nevertheless, parcă poza din stânga este mai clară;)

Dezactivează Scene optimiser, de la Intelligent Optimisation.
Aceea pare să fie setarea legata de culori...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate