Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Limba romana - limba moarta in vi...

Investitii in Transgaz: adevar sa...

Ziua de salariu in Romania

Teorie univers alternativa
 Pareri anvelope

stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah

o mare iubire pierduta neasteptat...
 Fașit ureche dupa otita

Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...

Android 1000-2000 lei
 Vanzare apartament zona Dristor

La 22 de ani in Spania, Castellón

Catalin Tolontan dat afara si de ...

WEBASTO pt duster pe motorina

Samsung Galaxy S23 Ultra

• Please log in to reply
5815 replies to this topic

mirel3003

mirel3003

Senior Member

• Grup: Senior Members

View PostNenea Zap, on 26 septembrie 2023 - 16:35, said:

Mult.
Am văzut și cu 2500 ron in total Posted Image
Unde doamne? ca mie nu imi vine sa cred nici de oferta asta... eu am dat comanda dar putin probabil sa il livreze...

Nenea Zap

Nenea Zap

Zuperman

Cat timp ai un contract de ce nu ar livra?
Nu sunt Gigi GSM sã nu onoreze contractul

mirel3003

mirel3003

Senior Member

pentru ca probabil o sa zica ca a fost o eroare de sistem !!!

Eu am mai avut cu ei o situatie de genul si mi-au dat un voucher de valoarea reducerii... bine acum nici voucher de valoarea reducerii nu m-ar deranja (811,2 Euro)

Edited by mirel3003, 26 September 2023 - 21:10.

owax

owax

New Member

• Grup: Members
Ceva probleme in paradis:
Text preluat

"Un mic feedback referitor la iPhone 15 Pro Max dupa 4 zile de utilizare:

Problema cu overheat-ul este realã!

În utilizarea mea s-a încins (prin încins mã refer la incomod de ținut în mânã și impact direct asupra performatelor telefonului) în urmãtoarele conjuncturi:

1. la încãrcarea pe cablu (original Apple cu brick de prizã de 20w, tot oficial)

2.atunci când am fãcut mai multe fotografii cu focala de 5x (am primit chiar mesaj ca iPhone este încins și ca pentru a continua sã folosesc camera trebuie sã îl las sã se rãceascã

3. atunci când am încercat sã editez fotografii în programe precum Snapseed, VSCO, Lightroom.

4. Am un singur joc pe care îl savurez ocazional: Mortal Kombat Mobile. Yup, îi dã fatalitate procesorului dupã nici 5 minute de joc și outcome-ul? Yup, încingere plus throttling. Faceți un exercițiu de imaginație atunci când o sã dați drumul la Resident Evil Village;).

Aplicația de camerã se freez-uieste!

Nu mi s-a-ntâmplat des însã ocazional aplicația de camerã se blocheazã (view-finder-ul freezed) și nici restartul nu o scoate din aceastã “transa”. Trebuie doar așteptat!

Acestea probleme teoretic pot fi rezolvate printr-un update de soft însa aceasta este situația actualã.

Le-am împãrtãșit cu voi ca sã știți la ce sã vã așteptați atunci când puneți mâna pe acea precomandã (bine, dacã ajunge în octombrie-noiembrie, va fi frig afarã și poate nu vor fi resimțite).  

PS: iSheeps liber la hate;)"

Smitty

Smitty

Member

View Postowax, on 26 septembrie 2023 - 21:57, said:

Ceva probleme in paradis:
Text preluat

"Un mic feedback referitor la iPhone 15 Pro Max dupa 4 zile de utilizare:

Problema cu overheat-ul este realã!

În utilizarea mea s-a încins (prin încins mã refer la incomod de ținut în mânã și impact direct asupra performatelor telefonului) în urmãtoarele conjuncturi:

1. la încãrcarea pe cablu (original Apple cu brick de prizã de 20w, tot oficial)

2.atunci când am fãcut mai multe fotografii cu focala de 5x (am primit chiar mesaj ca iPhone este încins și ca pentru a continua sã folosesc camera trebuie sã îl las sã se rãceascã

3. atunci când am încercat sã editez fotografii în programe precum Snapseed, VSCO, Lightroom.

4. Am un singur joc pe care îl savurez ocazional: Mortal Kombat Mobile. Yup, îi dã fatalitate procesorului dupã nici 5 minute de joc și outcome-ul? Yup, încingere plus throttling. Faceți un exercițiu de imaginație atunci când o sã dați drumul la Resident Evil Village;).

Aplicația de camerã se freez-uieste!

Nu mi s-a-ntâmplat des însã ocazional aplicația de camerã se blocheazã (view-finder-ul freezed) și nici restartul nu o scoate din aceastã “transa”. Trebuie doar așteptat!

Acestea probleme teoretic pot fi rezolvate printr-un update de soft însa aceasta este situația actualã.

Le-am împãrtãșit cu voi ca sã știți la ce sã vã așteptați atunci când puneți mâna pe acea precomandã (bine, dacã ajunge în octombrie-noiembrie, va fi frig afarã și poate nu vor fi resimțite).  

PS: iSheeps liber la hate;)"

Da... dar asa toate pot avea probleme.

lex2010

lex2010

Senior Member

SoC-ul Apple pe 3nm e un dezastru, nu aduce performanta asteptata si nici macar nu e stabil dpdv al temperaturii.
De citit aici: Lower standards for A17 Pro could be behind iPhone 15 Pro thermal throttling issues
Si un video aici - [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/iSCTlB1dhO0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Geekerwan e mai mult ca sigur cel mai profesionist reviewer la procesoarele de pe telefoanele mobile.

Am dat-o un pic in offtopic, dar voi ati adus vorba de iPhone 15. Prefer totusi sa scriu aici, pe aria Apple misuna tot felul de vietati, n-are sens sa te chinui sa le explici ...
In fine, concluzia e ca deocamdata, cel mai bun SoC e tot Snapdragonul de pe S23, vedem cum se va prezenta noul SD care urmeaza sa se lanseze in curand.
In perioada scurta de timp in care am detinut S23Ultra, nu am avut nicio problema cu procesorul si nici cu incalzirea(e drept, nu am incercat Genshin Impact sau alte jocuri solicitante).

Edited by lex2010, 27 September 2023 - 00:40.

scooby

scooby

Member

View Postmirel3003, on 26 septembrie 2023 - 15:45, said:

Am primit azi o oferta de la Vodafone incredibila... oricum sunt 99% sigur ca nu o sa imi livreze telefonul...

Red 11 redus la 5 euro + 25 euro rata la telefon pe 24 luni.

Total: 30 Euro x 24 luni = 720 Euro = 3600 RON si am si servicii incluse....
sunt 100% ca e o gresala si nu o sa imi trimita telefonul... oricum o sa le fac o mica reclamatie la ANPC daca nu mi-l trimit

Mai mult ca sigur este o eroare/țeapă, Nu are cum sa fie atata, cand telefonul este 6000 lei la liber (cel de 512),
Sau poate fi reala oferta dar pt firme sau pt cei care platesc lunar o palarie de bani din abonamente scumpe catre operator.

dr_junior1980

dr_junior1980

Senior Member

Pai ia incearca sa il soliciti si o sa observi ca se supraincalzeste si asta, orice procesor se incalzeste si la orice telefon se simte in mana, mai ales fara husa.
Nu mai fiti hateri si dati-va jos ochelarii de cal, fiecare foloseste ce dispozitiv vrea si ce i se potriveste mai bine, nu trebuie sa lovesti in cealalta tabara ca nu are aceleasi gusturi cu ale tale.

Smitty

Smitty

Member

View Postlex2010, on 27 septembrie 2023 - 00:39, said:

SoC-ul Apple pe 3nm e un dezastru, nu aduce performanta asteptata si nici macar nu e stabil dpdv al temperaturii.
De citit aici: Lower standards for A17 Pro could be behind iPhone 15 Pro thermal throttling issues
Si un video aici - [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/iSCTlB1dhO0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Geekerwan e mai mult ca sigur cel mai profesionist reviewer la procesoarele de pe telefoanele mobile.

Am dat-o un pic in offtopic, dar voi ati adus vorba de iPhone 15. Prefer totusi sa scriu aici, pe aria Apple misuna tot felul de vietati, n-are sens sa te chinui sa le explici ...
In fine, concluzia e ca deocamdata, cel mai bun SoC e tot Snapdragonul de pe S23, vedem cum se va prezenta noul SD care urmeaza sa se lanseze in curand.
In perioada scurta de timp in care am detinut S23Ultra, nu am avut nicio problema cu procesorul si nici cu incalzirea(e drept, nu am incercat Genshin Impact sau alte jocuri solicitante).

Is curios cu ce publicat oficial vor veni...

liberlamare

liberlamare

Senior Member

View PostSmitty, on 26 septembrie 2023 - 19:41, said:

Poti spune in cat timp se incarca?
Si cat de tare se incalzeste telefonul in timpul incarcarii?

de la 19% estima - 2h30min, intro ora de incarcare a ajuns pana la 39% temperatura a ajuns in jur de 40 grade C.
Il voi returna, voi testa cel de 15 w care am vazut ca incarca rapid si ceasurile.

Attached Files

Edited by liberlamare, 27 September 2023 - 08:53.

Smitty

Smitty

Member

View Postliberlamare, on 27 septembrie 2023 - 08:49, said:

de la 19% estima - 2h30min, intro ora de incarcare a ajuns pana la 39% temperatura a ajuns in jur de 40 grade C.
Il voi returna, voi testa cel de 15 w care am vazut ca incarca rapid si ceasurile.

E convenabil cum ai zis tu in vacante si daca esti la birou de exemplu.

Multumesc pentru raspuns. :)

liberlamare

liberlamare

Senior Member

la birou am din alea stand, sa am telefonul sub ochi (sunt ramase de la Xiaomi)  Samsung nu are model din asta pe stoc.
Preferabil cum spunea colegul mai sus cel de duo 15W, are si ventilator incarca si ceasul de la 5 in sus rapid (cel putin asa am vazut un test pe iutuba). Iar pretul e tot pe acolo.

Edited by liberlamare, 27 September 2023 - 09:09.

Smitty

Smitty

Member

View Postliberlamare, on 27 septembrie 2023 - 09:05, said:

la birou am din alea stand, sa am telefonul sub ochi (sunt ramase de la Xiaomi)  Samsung nu are model din asta pe stoc.
Preferabil cum spunea colegul mai sus cel de duo 15W, are si ventilator incarca si ceasul de la 5 in sus rapid (cel putin asa am vazut un test pe iutuba). Iar pretul e tot pe acolo.

Sunt curios cum va fi celalalt, ma gandeam si eu la unul. Ar ajuta cu castile si telefoanele.

liberlamare

liberlamare

Senior Member

maine vine si-l pun la lucru, dar e clar nu merita trio, iar doua locuri de incarcare ajung, plus ca din ce am vazut nu prea scade puterea de incarcare la telefon daca mai pui un dispozitiv, daca ai doua telefoane e posibil sa nu incarce cel duo pe slotul de casti si ceas (am vazut cateva teste in care se oprea incarcarea dupa un timp), atunci doar trio te avantajeaza

Edited by liberlamare, 27 September 2023 - 09:14.

mirel3003

mirel3003

Senior Member

Vizualizare mesajscooby, pe 27 septembrie 2023 - 08:33, a scris:

Mai mult ca sigur este o eroare/țeapă, Nu are cum sa fie atata, cand telefonul este 6000 lei la liber (cel de 512),
Sau poate fi reala oferta dar pt firme sau pt cei care platesc lunar o palarie de bani din abonamente scumpe catre operator.

Eu am dat comanda, am primit confirmarea pe mail... dar mesajul ala generat automat... astept sa vad daca ma contacteaza cineva si daca imi trimit telefonul...
PS: e varianta de 256Gb cu 8Gb RAM.

mirel3003

mirel3003

Senior Member

Am primit acum contractul de la Vodafone... putin diferit fata de oferta initiala.

Abonamentul e 5 euro timp de 12 luni si 7 euro celelalte 12 luni... Asta inseamna 6 euro/luna (facand media intre 12 x 5 si 12 x 7)...
-La pretul abonamentului se adauga asigurarea telefonului de 2Euro/luna (primele 3 luni fiind graturite, urmand sa platesc incepand cu luna a 4-a cei 2 euro/luna). Bine, eu nu am nevoie de asigurarea pacii, o sa sun sa renunt la ea dupa ce trec cele 3 luni.
-La pretul abonamentului se adauga 0.5 Euro/luna Secure Net (primele 2 luni gratuit)... la fel nu am nevoie de cacatul lor de Secure Net... la fel o sa sun sa renunt la el.

Chiar daca nu ma lasa sa renunt la Secure Net si asigurare tot dealul e unu bun... pretul maxim ar fi: 25 Euro (rata telefon) x 24 + 6 Euro (abonamentul) x 24 + 0.5 Euro (Secure Net) x 22 + 2 Euro x21 (asigurarea) = 797 Euro = 4000 RON  (costul total pe 2 ani platit de mine).

Cel mai ieftin telefonul l-am gasit la un magazin serios (Emag, Altex, MediaGalaxy, etc) la 5000 RON... deci beneficiu eu 1000 RON si avantajul ca il platesc in rate si primesc si ceva beneficii timp de 24 luni.

Edited by mirel3003, 27 September 2023 - 11:08.

bluke424

bluke424

Active Member

View Postdr_junior1980, on 27 septembrie 2023 - 08:36, said:

Pai ia incearca sa il soliciti si o sa observi ca se supraincalzeste si asta, orice procesor se incalzeste si la orice telefon se simte in mana, mai ales fara husa.
Nu mai fiti hateri si dati-va jos ochelarii de cal, fiecare foloseste ce dispozitiv vrea si ce i se potriveste mai bine, nu trebuie sa lovesti in cealalta tabara ca nu are aceleasi gusturi cu ale tale.

și totuși, au început să apară multe articole pe tema asta care spun că este o problemă de design. corect că orice procesor se încălzește, dar există niște limite, limite clar depășite când se încălzește după 5 minute și începe să se blocheze făcând lucruri banale, cum ar fi poze.

@mirel3003, e foarte bun prețul, să-l stăpânești sănătos!

scooby

scooby

Member

View Postmirel3003, on 27 septembrie 2023 - 11:04, said:

Cel mai ieftin telefonul l-am gasit la un magazin serios (Emag, Altex, MediaGalaxy, etc) la 5000 RON... deci beneficiu eu 1000 RON si avantajul ca il platesc in rate si primesc si ceva beneficii timp de 24 luni.

La liber cel mai ieftin il gasesti acum cand sunt promotii de 10% gen emag pe la vreo 4300 lei varianta de 256.
Practic ai avantajul ca platesti in rate timp de 2 ani pretul lui cat ar fi la liber, + ca e ca si cum ai avea pretul abonamentului bonus in toti acesti 2 ani.
Per ansamblu este bine (daca ramane suma asta si nu mai ai vreun cost de care "au uitat" sa te informeze Posted Image )

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate