![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Gratar pe gaz incorporabil. Aveti vreunul ?
Last Updated: Feb 04 2023 10:12, Started by
Rip00
, Feb 01 2023 10:29
·
5

#19
Posted 02 February 2023 - 21:34

Rip00, on 02 februarie 2023 - 15:50, said:
Wow, ce patimasi sunt romanii cand e vorba de sursa de alimentare a gratarului ![]() Multumesc pentru raspunsuri baieti, cum spunea cineva mai devreme (bine, rau, cine o stii ?) sunt decis pe gaz si as dori niste feedback legat de aceasta varianta. Intre timp m-am mai uitat pe net la unii altii (tot la forumul de nemti care sunt si ei extrem de patimasi) si oamenii sunt fani marca Napoleon, astia fiind un fel de Maybach al gratarelor, din ce am inteles. Inca mai caut variante mai accesibile pt ca imi sta bine cu ambii rinichi. Nu ma pricep la marci, brand.uri de gratare (nu stiam ca este o industrie intreaga)....insa iti pot confirma ca alegerea ta este buna in sensul migrarii pe gratar Gaz. Ca fapt divers, si care.ti sustine alegerea: m.am ospatat la un cumnat, in Canada, folosind un astf de utilaj (sigur modelul acela nu.l gasesti in europa), dar ceva similar trebuie sa fie. Am ramas incantat de rapidititate, usurintza cu care faceai fripturile. Secretul era temperatura setata pt fiecare tip de carne/gust samd. Rocile acelea din cenusa vulcanica am inteles ca se pot spala/curata periodic... Spor la achizitionat PS. Mi.as lua pt inceput unul mediu ca facilitati, dimensiuni, pretz samd. Posibil ca anumite functii sa nu le folosesti niciodata pt unul scump, nu stiu..... Sau sa nu.ti placa cum prepara carnea |
#20
Posted 04 February 2023 - 10:12

Lasand glumele, astfel de gratar este mult mai usor de intretinut, de exploatat si nu te face sclavul lemnelor si carbunilor. Trebuie doar atentie sa nu ramai fara butelie (nu recomand buteliile umplute cu GPL auto). Este foarte nasol sa te prinda cu fripturile pe gratar si sa nu mai ai presiune in butelie. O alta atentie este ventilatorul si cosul gazelor. Daca este pe lava vulcanica, pana ajunge la temperatura de lucru, grasimea scursa pe lava (de la alte vechi fripturi), se va arde si scoate fum mult. Eu il am in aer liber si tirajul este perfect. Eu curat gratarul dupa 30-40 de cicluri, in sensul ca scot lava si o "cern" Lava pulbere cade si pe arzatoare, care trebuiesc curatate. Dupa o astfel de operatie mai completezi cu lava. Il am de peste 25 de ani, am schimbat arzatoare si gratarul pe care sta lava (s-au deformat de caldura). Sunt foarte multumit de acest gratar. O alta recomandare este sa gasesti un loc facil pentru butelie, dar nu sub gratar. Pofta buna.
Attached FilesEdited by Grig, 04 February 2023 - 10:13. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users