Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asigurații RCA Euroins - ce ...

Roger Water - Wait for her

Recomandare medic chirurg , speci...

Cabina dus - pereti faianta - pro...
 Silver Crest True Wireless Blueto...

Noua locatie a spitalului chirurg...

Parcare ADP

Adoptie catel de talie mica
 tur virtual imobiliare

Ghimbal pentru telefon și ca...

O intrebare legata de chec sau co...

Sfat laptop 3500-4000 lei
 Refresh rate Lenovo LENOVO IdeaPa...

Shazam: The Fury of Gods (2023)

Initializare facila mai multe var...

Pete ciudate aparute pe balcon

Gratar pe gaz incorporabil. Aveti vreunul ?

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

Ca Castelul Bran

Ca Castelul Bran

Active Member

• Grup: Members

Rip00, on 02 februarie 2023 - 15:50, said:

Wow, ce patimasi sunt romanii cand e vorba de sursa de alimentare a gratarului :)
Multumesc pentru raspunsuri baieti, cum spunea cineva mai devreme (bine, rau, cine o stii ?) sunt decis pe gaz si as dori niste feedback legat de aceasta varianta. Intre timp m-am mai uitat pe net la unii altii (tot la forumul de nemti care sunt si ei extrem de patimasi) si oamenii sunt fani marca Napoleon, astia fiind un fel de Maybach al gratarelor, din ce am inteles. Inca mai caut variante mai accesibile pt ca imi sta bine cu ambii rinichi.

Nu ma pricep la marci, brand.uri de gratare (nu stiam ca este o industrie intreaga)....insa iti pot confirma ca alegerea ta este buna in sensul migrarii pe gratar Gaz. Ca fapt divers, si care.ti sustine  alegerea: m.am ospatat la un cumnat, in Canada, folosind un astf de utilaj (sigur modelul acela nu.l gasesti in europa), dar ceva similar trebuie sa fie. Am ramas incantat de rapidititate, usurintza cu care faceai fripturile.

Secretul era temperatura setata pt fiecare tip de carne/gust samd.

Rocile acelea din cenusa vulcanica am inteles ca se pot spala/curata periodic...
Spor la achizitionat

PS. Mi.as lua pt inceput unul mediu ca facilitati, dimensiuni, pretz samd. Posibil ca anumite functii sa nu le folosesti niciodata pt unul scump, nu stiu.....
Sau sa nu.ti placa cum prepara carnea

Grig

Grig

Junior Member

• Grup: Members
Lasand glumele, astfel de gratar este mult mai usor de intretinut, de exploatat si nu te face sclavul lemnelor si carbunilor. Trebuie doar atentie sa nu ramai fara butelie (nu recomand buteliile umplute cu GPL auto). Este foarte nasol sa te prinda cu fripturile pe gratar si sa nu mai ai presiune in butelie. O alta atentie este ventilatorul si cosul  gazelor. Daca este pe lava vulcanica, pana ajunge la temperatura de lucru, grasimea scursa pe lava (de la alte vechi fripturi), se va arde si scoate fum mult. Eu il am in aer liber si tirajul este perfect. Eu curat gratarul dupa 30-40 de cicluri, in sensul ca scot lava si o "cern" Lava pulbere cade si pe arzatoare, care trebuiesc curatate. Dupa o astfel de operatie mai completezi cu lava. Il am de peste 25 de ani, am schimbat arzatoare si gratarul pe care sta lava (s-au deformat de caldura). Sunt foarte multumit de acest gratar. O alta recomandare este sa gasesti un loc facil pentru butelie, dar nu sub gratar. Pofta buna.

Attached Files

Edited by Grig, 04 February 2023 - 10:13.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate