![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Masina de spalat rufe - curge apa pe la sertar
Last Updated: Feb 01 2023 11:28, Started by
ValentinVali
, Jan 31 2023 23:25
·
5

Posted 31 January 2023 - 23:25

Salut! Ce pot face in cazul unei masini de vase Whirlpool care in stadiul in care am gasit-o aici unde stau momentan, face o balta sub ea, apa venind pe la sertarul de dergent in momentul injectiei de apa. Acum stau cu bara de jos demontata pentru a se aduna acolo apa scursa dar nu e ok pentru viitor.
Am scos sertarul, l-am curatat, nu are obstacole in fata...pur si simplu nu inteleg de ce iese apa pe acolo si ce pot face pentru a remedia, dincolo de a chema un service (masina merge ok in rest de aprox 8-10 ani) Attached Files |
Posted 31 January 2023 - 23:37

in stadiul in care am gasit-o aici unde stau momentan
Ceri proprietarului sa rezolve problema. |
Posted 31 January 2023 - 23:42

Apa nu se scurge in masina, probabil canalul de scurgere de la sertarul de detergent la tambur e blocat mecanic cu un obiect.
|
Posted 31 January 2023 - 23:56

ValentinVali, on 31 ianuarie 2023 - 23:25, said:
Salut! Ce pot face in cazul unei masini de vase Whirlpool care in stadiul in care am gasit-o aici unde stau momentan, face o balta sub ea, apa venind pe la sertarul de dergent in momentul injectiei de apa. Acum stau cu bara de jos demontata pentru a se aduna acolo apa scursa dar nu e ok pentru viitor. Am scos sertarul, l-am curatat, nu are obstacole in fata...pur si simplu nu inteleg de ce iese apa pe acolo si ce pot face pentru a remedia, dincolo de a chema un service (masina merge ok in rest de aprox 8-10 ani) https://www.electrop...iese.ro-5-1.jpg Mă refer la dispozitivul pentru balsam. Dacă nu e pus la locul lui, poate determina curgerea apei când mașina spală. Cel albastru din poza din link. Edited by wertyck, 31 January 2023 - 23:56. |
Posted 01 February 2023 - 06:57

Posibil sa picure pe la furtunul de alimentare.
Dat capacil jos și pusă în funcțiune. Așa doar ne dăm cu presupusul. |
Posted 01 February 2023 - 08:09

Scoate sertarul și curată locașul din mașină. Inclusiv canalul ce duce spre cuva..
Se depune o mâzgă de detergent nedizolvat. Înfășoară o cârpă pe o sarma și du-o pe canal. Toarnă apoi cu o sticla apa in locaș și vezi daca se scurge in cuva. Daca doar la clătire cu balsam da pe afara, curata paharul lui Pitagora. |
Posted 01 February 2023 - 08:12

Eu am patit in felul urmator: in partea de sus al compartimentului unde se introduce sertarul sunt duzele de apa; ei, acolo s-a depus piatra, gaurile si-au micsorat diametrul si pe la una chiar tasnea apa in diagonala, si se prelingea pe sub sertar pe jos; le-am curatat cat de cat cu o scobitoare; de curand am demontat cu totul si am incercat o detartrare - foarte greu de curatat.
|
Posted 01 February 2023 - 10:04

nu scoate nimic, nu umbla la nimic... semnalezi proprietarului si sa rezolve problema... nu de alta, dar poate te scoate pe tine tap ispasitor daca aude ca ai umblat pe acolo.
|
Posted 01 February 2023 - 10:21

Eu am patit in felul urmator: in partea de sus al compartimentului unde se introduce sertarul sunt duzele de apa; ei, acolo s-a depus piatra, gaurile si-au micsorat diametrul si pe la una chiar tasnea apa in diagonala, si se prelingea pe sub sertar pe jos; le-am curatat cat de cat cu o scobitoare; de curand am demontat cu totul si am incercat o detartrare - foarte greu de curatat. Foarte posibil. Asa am patit si eu la un Arctic si a disparut picurarea de la sertar dupa ce am schimbat electrovalvele de la alimentarea cu apa din retea. L.E. La masina mea de spalat mai gaseam intre spalari ( la cateva zile) apa in cuva ca si cum n-ar fi evacuat-o pe toata. Mi-am dat seama ca problema este la electrovalva. S-au umplut de calcar si nu inchideau cum trebuie. Edited by MKdens24kw, 01 February 2023 - 10:36. |
Posted 01 February 2023 - 10:41

Apa nu se scurge in masina, probabil canalul de scurgere de la sertarul de detergent la tambur e blocat mecanic cu un obiect. |
Posted 01 February 2023 - 10:49

Cu o perie sau un burete curăță bine duzele de deasupra sertarului.
|
|
Posted 01 February 2023 - 11:28

Ori vorbesti cu proprietarul sa rezolve problema, ori cumperi alta din banii tai, ori te muti in alta parte.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users