Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE

Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou
 350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China

Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania
 Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi

cod CAEN magazin online cu aproba...

Vocuher eMag peste pret comanda a...
 Punct alb pe gingie

Schema scaner Lexmark X215

Descarcare poze raw de pe card mi...

Frigiderele in 1960
 

PLACI DVB - Skystar 2

- - - - -
  • Please log in to reply
423 replies to this topic

#73
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,097
  • Înscris: 05.05.2003
La 2 milioane pentru o placa SS1 e cel putin dubios... una noua e cu mult mai scumpa (5-6 milioane)
Diferenta ar fi ca SS1 functioneaza in mod hardware (are iesire video) iar SS2 in mod software...
E clar mai buna SS1... poate cineva care foloseste SS1 sa ne spuna mai multe
Despre decodari s-a mai discutat pe aici... cauta bine.

#74
Sorin Giuroescu

Sorin Giuroescu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 08.07.2004
Am o placa SkyStar rev 2.3 care a functionat bine. O perioada. Acum desi driverele le-am reinstalat si ultimele versiuni de ProgDVB etc nu mai receptionez nici un canal. Demnalul e minim 60-70% dar la scan... nimic. Tipul de la care am cumparat-o spunea ca ar trebui stearsa memoria?? aveti o solutie? Multumesc.

#75
puiuhpc

puiuhpc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.03.2005
intra pe http://www.rdi-sat.c...dshow.php?id=11 si ia-ti up date pt prog dvb si copiaza ce cobori unde ai instalat prog dvb, dupa care dai update chanel si ar trebui sa mearga

Spor

#76
djluci

djluci

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 26.03.2005
cand schimb programele cu telecomada la ProgDvb imi sare peste un canal cum pot rezolva  ?

Edited by djluci, 27 March 2005 - 00:53.


#77
catalinf

catalinf

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.03.2005
Stie cineva daca Skystar2 este compatibila DiSEqc 1.2?
Vreau sa cumpar un pozitioner SRT V50 si nu stiu daca merge,ma poate ajuta cineva?

#78
serbancristi

serbancristi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 19.05.2005
Am o placa Pinnacle pentru antena si as vrea sa aflu ce programe tb sa downlozade si ce trebuie sa fac pentru a printe programe "codate"

#79
Ami

Ami

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 28.02.2005

serbancristi, on May 19 2005, 23:45, said:

Am o placa Pinnacle pentru antena si as vrea sa aflu ce programe tb sa downlozade si ce trebuie sa fac pentru a printe programe "codate"

<{POST_SNAPBACK}>


Si eu am pinnacle. Iti trebuie in primul rand un soft pt a putea viziona prog. Iti recomand Prog DVB www. progdvb.com (ultima versiune, dar daca nu  iti merge este de la driverul tau de placa, da-mi un PM si ti-l dau eu pe cel care merge,k?).
Apoi pt a putea viziona pe cele cu plata ai nevoie de un softcam (daca cauti pe forum o sa gasesti mai multe detalii). Iti recomand S2emu si Capi . Ambele le gasesti linistit cu google, dar ai grija sa iei ultimele versiuni.
Dupa ce iti iei prog de pe net, da un PM sa iti spun ce ai de facut in continuare, sau cauta  aici pe forum si gasesti.

#80
serbancristi

serbancristi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 19.05.2005
V-as ruga daca imi puteti spune daca exista softuri pt PLACA PINNACLE, similare celor de SKY STAR

#81
Ami

Ami

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 28.02.2005

serbancristi, on May 21 2005, 01:20, said:

V-as ruga daca imi puteti spune daca exista softuri pt PLACA PINNACLE, similare celor de SKY STAR

<{POST_SNAPBACK}>



Sigur ca da, cauta bine aici pe forum . Sau da un PM

#82
robertmihail

robertmihail

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 09.05.2005
Salut pe toata lumea!

Am o placa DVB SKYSTAR2 cu o antena din fibra cu diametrul de 2m  si motor...sant nou in domeniu si as avea mai multe intrebari pt voi:
In caz de furtuna, fulgere....ce se poate intampla cu antena, adica o pot folosi in caz de descarcari electrice....si daca poate cineva sa ma ajute cu posturile codate...

Va multumesc frumos!

[email protected]
pe yahoo messenger:  robertmihail

#83
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
In caz de furtuna sa fie bine prinsa ea si suportul iar la fulgere inca nu am vazut antene 'prajite'  :D

Ar bine ar fi sa ai pe undeva in preajma un paratraznet... totusi.

#84
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,097
  • Înscris: 05.05.2003
De aproape 15 ani am antena... niciodata nu am avut probleme la descarcari electrice!
Mentionez ca nici macar nu am scos din priza receiverul (si nici TV-ul)... deci fara probleme la LNB, RECEIVER, TV :)
Pentru canale codate citeste pe pagina 2 a acestui thread... cu mentiunea ca acum se foloseste ca plugin de baza: S2 emu
Il gasesti peste tot pe net... si pe el si softcam-ul necesar functionarii lui

#85
robertmihail

robertmihail

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 09.05.2005
Multumesc frumos Worm si R@zvan pt raspunsuri! Am fost tare confuz aseara cand am vazut vijelia cu fulgere si tunete...am scos cablul de la lnb din computer de teama sa nu se intample ceva...:))

Multam si o seara buna!
Robert

#86
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,097
  • Înscris: 05.05.2003
Nu e nimic rau ca l-ai scos... o masura in plus, de siguranta :)

#87
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
Acum vreo trei saptamani reteaua de calculatore din care fac parte a avut ghinionu sa fie traznita, iar cablul de la antena imi intra in casa impreuna cu cel de retea lipite unul de altu. Cablul de retea l-am scos din PC, dar cel din placa DVB l-am uitat (aka mi-era lene sa-l defiletez :D )... nu a patit nimic nici antena, nici placa  :worthy:  : :D

#88
benny

benny

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 14.08.2003
[B]Salutare
Am o placa SkyStar2 adica SS2 si as vrea sa va intreb ce programe sa folosesc pt a vedea emisiunile posturilor TV transmise prin satelit. In prezent folosesc AltDVB care e dragut dar atunci cand vreau sa fac o inregistrare face un fisier urias cu extensia ts. Cum il fac mpg ca sa-l bag in virtualdub si sa scot un avi? De ce imi da eroare  (...diresct show not initialise) in celelalte programe (My Teatre, DreamDVB, ). Se poate face un hlp cum se instaleaza placa pt ca dupa pornirea windowsului ii dau directorul cu drivere si desi e corect instalata  nu porneste pana nu-i bag CD original si i-si ia si softul DVB view.
Multumesc mult tuturor care ma vor ajuta

#89
Tic1

Tic1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 06.03.2005
Intra aici pentru mai multe date http://www.rdi-sat.com/f2/

#90
Aburici

Aburici

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 16.02.2004
se mai pot vedea emisiunile de pe cif*a +? cred ca sunt codate cu sec2. se poate decoda asta?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate