![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
PLACI DVB - Skystar 2
Last Updated: Sep 25 2018 06:25, Started by
alecu
, Jul 07 2004 13:58
·
0

Posted 30 December 2016 - 19:59

Da..scuze. M-a derutat primele poze cu Setup 4 PC de la Technisat. Dar oricum, asa este cum am zis. Varianta DVB Viewer TE si GE au funcția de cautare in viewer. Mi se pare ciudat ca o versiune PRO, sa fie mai despicată, in acelasi timp mai anevoioasă decât una oferită gratis. Din vara nici nu a mai apărut nimic nou la versiunea PRO. Mda...oricum, e buna. E stabila.. Și ne-am obișnuit cu ea sa cum e.
Edited by chris_dvb, 30 December 2016 - 20:01. |
Posted 31 December 2016 - 13:43

[ https://s29.postimg.org/vps252t0j/dvbviewer11.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 31 December 2016 - 17:43

Da, si restul? Poate nu m-am exprimat corect. Încearcă sa scanezi așa, in felul acela manual, o frecvență DVB-S2 in mpeg4. Sunt curios daca reușești. Eu nu am reușit.
Edited by chris_dvb, 31 December 2016 - 17:50. |
Posted 02 January 2017 - 22:40

Posted 02 January 2017 - 22:52

Ok... intradevar. Atunci nu stiu de ce nu mi-a gasit nici un post de tv. Hmm...probabil era blocata placa, sau ceva in PC. Oricum imi cam facea figuri. Incerc si eu chiar acum...
Edited by chris_dvb, 02 January 2017 - 22:53. |
Posted 02 January 2017 - 23:18

Mda, vad ca tu folosesti o versiune mai veche de DVB Viewer decat a mea. De aceea si diferentele intre cele doua versiuni. La mine nu merge asa simplu... adica sa intru in meniu si dau scanare la o frecventa oarecare...fara nici o lista de transponderi de la satelitul respectiv. Teoretic, e posibil. Dar tot cu pasi in plus...deci intru in Trans Edit, la folderul cu transponderi...dupa ce am scanat satelitul binenteles..ca altfel n-am ce copia...copiez listele in directorul in DVB Viewer si ...ABIA ATUNCI pot sa trec la pasul urmator. Dupa cum vezi in screenshot (chenarul rosu) nu ma lasa sa trec mai departe. Deci..chiar ma gandeam...sa fie asa usor...doar l-am luat la bani marunti de atatea ori si n-am reusit.
![]() ![]() Edited by chris_dvb, 02 January 2017 - 23:19. |
Posted 25 September 2018 - 06:25

Oameni buni , cu riscul de a fi blamat ca 'dezgrop' un topic vechi de neactualitate va spun urmatoarele :
Evitati placile DVB, mai ales skystar 2, HD, sau care or mai , sunt praf , de a lungul aniilor mi-au trecut aproape orice serie de la Skystar, si ultima care am incercat a fost Skystar 2 HD, achizitionat recent, stiu , e o placa veche dar inca se mai gaseste..necitind review-uri, neinformandu-ma mai bine (graba strica treaba), am 'aflat' pe propia piele ca aceasta placa pierde semnalul pe transponderele DVB-S2 , si nu asa , in draci !! merge cateva minute, uneori ore , totul random, apoi trebuie sa restartezi PC-ul ca sa-ti mearga programele HD... am crezut initial ca am fost ghinionist , am luat o placa defecta, ei bine dupa cateva search-uri pe google, aveam sa aflu ca o gramada de lume intampina aceasta problema, si nimeni nu a rezolvat, drept dovada ca intreaga 'flota' de placi au un defect iar prostalaii de nemti de la Technisat niciodata n-au facut ceva in acest sens... Pe Mondoplast , o placa Skystar HD2, are pretul de 479 RON !!. iar eu am achizitionato la 150 lei de pe OLX, deci l-am apucat pe D-zeu de picioare, insa nu prea... Alte placi precum cele de la TBS, nu m-as baga sa cumpar, sunt al dracului de scumpe (sute de euro) si nici macar nu se vand pe la noi, dupa ce dai o groaza de bani pe o placa, mai platesti si transportul in Europa..ceea ce nu-i prea avantajos..in conditiile in care sunt foarte multe receptoare de satelit STB ieftine mult avansate tehnic, iar unele suporta chiar si multistream,..si poti face stream direct pe PC,tableta,telefon..deci a cam apus vremea placilor DVB-S, DVB-S2, vrei TV pe calculator, ..faci stream de pe un receptor independent si..gata ! |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users