Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bascula (si altele) For...

Problema anxioasa, e normal cum g...

Vitrina sucuri

F.Charm - La inalțime
 Marker de scris pe bidoane

Lecțiile trase de comandanti...

Recomandare telefon pt poze si ba...

Casa de paie
 Verificare baza de date a politiei

Xiaomi sub 1200 lei

programul Marțea Mastercard

Adaptare aspirator pe baterii, la...
 Resetare baterie Acer Aspire E5-575

AMD Ryzen 7800X3D - stuttering

Recomandare router 4G/5G

Ucigand cu cruzime in numele lui ...
 

PLACI DVB - Skystar 2

- - - - -
  • Please log in to reply
423 replies to this topic

#1
alecu

alecu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 05.06.2004
As vrea sa iau legatura cu cineva din iasi sau judetele limitrofe care foloseste o placa sky star 2.Daca este cineva care vrea sa ma ajute ilrog sa luam legatura prin forum.

#2
alecu

alecu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 05.06.2004
Salut

Sant Alecu si am mai expus problema mea la in acest forum.Am placadvb cu care nu pot vedea absolut nimic.Am incercat toate programele de vizionare posibile si setari dar nu am reusit.
Problema este ca am incercat placa pe un duron 900 cu video si audio integrat si merge perfect iar la mine nimic.Sistemul meueste placa de baza Gygabyte 7 Vax cu sunet integrat placa video gefogce fx5200 de nvidia  hard de 80.Ce nu-i place la sistemulmeu? :confused:

#3
pabo

pabo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 26.07.2004
sal.eu folosesc placa sky2,doar ca stau in cj..:)..daca vrei sa ne ajutam reciproc..:P...as vrea sa ne ajutam..eu as vrea sa stiu daca tu ai descoperit ceva plugin pt a decoda in sistemele noi...powerwu,seca2..nagra..etc...
ok,astept sa imi raspunzi si sa ma intrebi..sa te ajut daca pot...
pa

#4
nrares

nrares

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 13.10.2003
Nu stiu daca e voie (daca incalc vreo regula imi cer scuze anticipat), dar ca idee , exista un forum specializat in problema voastra:
http://www.rdi-sat.com/f2/index.php

De asemenea exista un canal pe mirc :
irc.redhispana.org #RDI

Aici gasiti nonstop pe cineva care sa va ajute in domeniul receptiei TV prin satelit.

PS. Decodarea programelor PPV este ilegala. Aceaste pagini exista numai din ratiuni educative si informative. Nici o informatie nu va fi folosita in scopul decodarii semnalelor TV sau vizionarii acestora. :)

#5
cristian4u2

cristian4u2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 08.08.2004
mi-am cumparat si eu o placa skystar 2 rev 2.6 si in device manager imi apare ca b2c2 broadband receiver....  asa trebuie sa fie?
ce soft imi trebuie sa folosesc ca sa pot hgasi sateliti etc?

Attached Files



#6
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,078
  • Înscris: 05.05.2003
Da, e corect instalata.
Incearca www.progdvb.com pentru vizionare TV
Nu rulezi programul, dupa ce il instalezi, pana cand nu executi fisierele Register si Elecard mpeg2, din structura de baza a programului.
Apoi instalezi plugin www.yankse.com  pentru windows-ul tau
Mai ai nevoie si de plugin S2emu 1.06 + softcam actualizat
Cu aceste 2 plugin-uri poti vedea o gramada de programe codate!
Intra la www.rdi-sat.com/f2/ (placi DVB) pentru mai multe informatii utile

#7
cristian4u2

cristian4u2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 08.08.2004
merci mult...cu receiverul ala nu am reusit sa fac nimic...asa ca am vazut intr-un thread de-al tau ca folosesti sky star....si mi-am luat si eu. Exista vreun program din  care sa setez sateliti, transpondere. un p[rogram cu care sa imi dau seama daca sunt sau nu pe satelit
...in romania  nu exista siteuri de unde sa iau plugurile si prog care mi-ai zis tu?...nu imi mere netu extern

#8
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,078
  • Înscris: 05.05.2003
Nu stiu...
In ProgDVB ai indicatoare de semnal!
Poti folosi si SETUP 4PC de la SKYSTAR2 (status > manual setting > tune
Exista si Transponder/Sat Finder pentru SS2 dar nu mai stiu link-ul (si nici nu folosesc caci reglez antena cu ajutorul receiverului)

#9
cristian4u2

cristian4u2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 08.08.2004
cum pot sa vad in progdvb ce fel de codare au anumite canale?

#10
cristian4u2

cristian4u2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 08.08.2004
nu prind decat 2-3 transpondere...e ceva in neregula?

#11
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,078
  • Înscris: 05.05.2003
In plug-in Yanksee si S2emu iti spune ce sistem de codare e...
Daca nu poate decoda, iti spune si asta, in unele cazuri.
2-3 tr. pe ce satelit?
Vezi ca probail nu e fixata bine antena pe satelitul respectiv...

#12
cristian4u2

cristian4u2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 08.08.2004
pe hotbird  zic....  oricum uita-te pe postul urmator  ca am pos so poze

#13
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
costa in jur de 2 milioane revizia 2.3 si pe la 2 mil 800 rev. 2.6

de unde esti?

#14
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
nu stiu de unde poti lua :( eu sunt din timisoara.
la noi aici merge bine ss2-u cu antene de 90 chiar.

diferenta intre 2.3 si 2.6 este tunerul si asezarea componentelor pe placa.

#15
bontzy

bontzy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 01.02.2004
De unde pot cumpara un sky star 2 si cam cat costa
Multumesc anticipat

#16
bontzy

bontzy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 01.02.2004
roman;
diferentele dintre revizii fiind?

#17
bontzy

bontzy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 01.02.2004
si de unde il pot cumpara;
asta daca se merita pt zona unde stau yo
antena e pusa pe HotBird

#18
alecu

alecu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 05.06.2004

bontzy, on Aug 22 2004, 14:24, said:

si de unde il pot cumpara;
asta daca se merita pt zona unde stau yo
antena e pusa pe HotBird

<{POST_SNAPBACK}>

Eu am cumparat de la strong merge foarte bine .Se merita.Daca vrei alte detalii intreaba.Locuiesc la 30km de roman

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate