![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Topic quantitative Trading sters
Last Updated: Jan 27 2023 13:15, Started by
klaw_godly
, Jan 27 2023 12:24
·
1

Posted 27 January 2023 - 12:24

Salut,
Am deschis un topic pe aria de crypto, unde am expus o idee referitoare la un anumit bot de Trading, părere personală, unde am subliniat toate părțile pozitive cât și cele negative. Am menționat ca nu este un sfat investițional și ca este strict o părere… Topicul a fost șters fără sa primesc nici măcar o informație pt a înțelege de ce. Am citit regulamentul si chiar nu-mi dau seama ce parte a acestuia am încălcat. Dar așa e când moderatorii iau totul foarte subiectiv, nu mai contează nicio alta părere. E cum ziceți voi ![]() |
Posted 27 January 2023 - 13:15

ai citit reglamentul mai putin pct. 2n unde zice clar de scheme piramidale afiliere si alte din astea. moderatorul a fost subiectiv, intr-adevar, altfel dadea si o sanctiune pe langa stergerea topicului
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users