![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Alegere placă de retea Type C
Last Updated: Jan 27 2023 15:22, Started by
Eusebyu23
, Jan 26 2023 21:15
·
3

Posted 26 January 2023 - 21:15

Salut, aș dori să achizitionez o placă de rețea ethernet pe portul type c. Ce modele ați recomanda? În prezent folosesc un TP-Link UE300C este excepțională placa dar este a doua oară când o trimit în garanție,prima dată a fost trimisă la 3 luni de folosintă iar acum după un an și câteva luni am trimis din nou placa în garanție pentru aceleași simptome merge cam 5 minute și se deconectează dar acum nu mai merge deloc. De menționez că o folosesc doar o dată la câteva zile când descarc fișiere mai mari sau când am o conferință.
Ca cerințe aș dori să fie minim gigabit, o folosesc pe un laptop lenovo IdeaPad 5. |
Posted 26 January 2023 - 22:11

Orico si Axagon produc adaptoare de calitate. Folosesc un adaptor ethernet Orico si un adaptor nvme la pcie de la Axagon si functioneaza ambele non stop de cativa ani. Calitatea se vede de la ambalajul produsului si pana la materialele folosite. Adaptorul de retea e infipt intr-un RPI3 pe post de server.
|
Posted 26 January 2023 - 22:53

Cred că o să merg pe un Axagon ADE-25RC, 2.5 Gigabits, USB-C. Este și un upgrade către 2.5 dacă tot am ocazia că cumpăr altă placă de rețea,chiar dacă în momentul de față nu este necesar că în zonă nu oferă nimeni pe cablu peste 2.5 .
|
Posted 27 January 2023 - 00:07

Asta cu "o sa" nu prea merita in IT, s-ar putea ca pana ajungi la 2.5Gb sa schimbi de 3 ori placa de retea.
Ideapad 5 nu are WiFi 6? Nu mai bine investesti intr-o solutie WiFi6, ca sa nu mai ai batai de cap cu cablul? Eu cu un mesh cu 2 AP-uri nu prea scad sub 5-600mbps nicaieri intr-un apartament de 3 camere. Cablu mai folosesc doar daca ma duc in datacenter sau daca am de setat vreun mikrotik. |
Posted 27 January 2023 - 05:52

Da, are Wi-Fi 6 doar că problema este că mai ajung să îl folosesc și în zone une nu este disponibil un Wi-Fi 6 și rețeaua Wi-FI este încărcată cu clienți fiind nevoit să apelez la cablu. Ai dreptate în zona unde sunt nu cred că va venii așa rapid 2.5Gbps fiind într-o localitate de lângă Iași cred că mai bine merg tot pe gigabit.
|
Posted 27 January 2023 - 15:22

Acum pentru 30 lei eu zic vs Baseus-ul recomandat mai sus eu as zice sa mergi totusi pe 2,5Gbps chiar daca providerul care o fi el nu va oferi prea curand abonamente pentru 1Gbps poate in reteau interna ai nevoie de viteze de transfer mai mari (sigur in ideea ca reteaua este sau ai in plan sa o treci la multiGbps).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users