Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...
 Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie
 Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare
 Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

Tratament naturist pentru depresie

- - - - -
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

NelsonMandravela

NelsonMandravela

Active Member

• Grup: Members
După 9 ani intensiv pe buline psihiatrice,plus încă 1 an cu cele pentru diabet care nu rezolvă nimic fundamental, ceaiul de sunatoare si psihoterapia mainstream sunt tichia de margaritar care-i lipsea chelului.

Trebuie CONSTIENTIZATĂ agresiunea asupra creierului, experimentul pseudoterapeutic în care ai fost implicat.
Cineva cu mintea nepervertită, ancorat în realitate,  trebuie să te ghideze ca să evadezi din acest marasm. Practic trebuie să îți servească informațiile pe tavă până recâștigi senzația de coerență.

Edited by NelsonMandela, 27 January 2023 - 12:40.

MindArchitect

MindArchitect

Senior Member

• Grup: Senior Members
Am subiectul la favorite si doream sa scriu si eu cateva idei?
Ce ma califica sa pot scrie intr-un asemenea subiect? Zeci, sute de subiecte si videoclipuri urmarite despre anxietate, depresie, ocd si altele asemenea. Si destule sedinte de dus la psihilog.

Ai scris 2 pastile care se elibereaza doar de catre psihiatru, deci ai fost la psihiatrie. Dragut.
La psiholog ai fost?
Atentie si subliniat "ATENTIE" pastile alea nu se renunta instant, fara sa vorbesti cu doctorul.
Sunt pastile foarte puternice care iti inhiba anumite stari, te fac sa te simti ca un robot si pastilele alea nu se intrerup direct.

Da, ai descris depresia, lucrurile care inainte iti faceau placere, acum nu mai gasesti nimic sa te motiveze, nu mai gasesti placere in nimic.
Si ce este de facut? Pai, inainte de toate trebuie inteles ca depresia, anxietatea, ca sunt cumva la limita si alteori se exclud.
Adica? Depresivul este cu teama de trecut, vreun regret, a murit careva, nu am facut treburile la vremea lor, nu sunt casatorit, nu am copil etc...
Anxiosul? Teama de viitor, nu ca teama, trebuie sa fii tot timpul in control, sa analizezi, overthinking, orice tine de viitor.

Idea este una simpla, ai distrus psihicul in ani de zile, nu te astepta ca treburile astea se rezolva luand o pastila si facand aceleasi treburi ca si ca si pana acum.

Cauta socializare, ia de te plimba la aer curat.

Tratamentul naturist se prescrie de psiholog.
Se bazeaza pe ce terapie a invatat si foloseste el la cabinet. In functie de ce ai tu.
Ceaiul de sunatoare are serotonina, sa stai la soare ca este vitamina D si tot asa cu hormul ala de fericire.

Si de ce ai depresia asta?

jumperishere

jumperishere

Member

nu e bine sa iei tratament naturist concomitent cu tratament medicamentos pt ca interactioneaza intre ele si dai in probleme mai mari.
cum ti s-a recomandat de altii, fa sport cardio (bicicleta, jogging) in mod regulat ... consuma vitaminele b sau suplimenteaza, omega3, vitamina d

Edited by jumperishere, 28 January 2023 - 19:43.

Melteanu

Melteanu

Senior Member

Dupa ani de buline nu il mai aduce nimeni la normal fara buline....Totul se rezuma la schimbat bulinele permanent,cu altele care cica functioneaza mai bine....

Edited by Melteanu, 28 January 2023 - 19:44.

MindArchitect

MindArchitect

Senior Member

jumperishere - Nu are vreo legatura. Naturalist, inseamna plante, meditatie, relaxare.

Spun treaba asta ca am fost la psiholog si stiu ce tratament a prescris si ce am discutat.
Psihologul oricum nu are voie sa prescrie pastile Cipralex, pastile puternice. Astea se elibereaza pe o reteta speciala de alta culoare.

Trebuie inteles ca treptat se face bine, poate nu iti face placere sa te duci la parc, sa faci ce iti recomanda colegi de pe forum. OK? Tot le faci.
Zici? Hai sa ma duc eu pana la parc.

jumperishere

jumperishere

Member

MindArhitect ... poate nu ai inteles ce am incercat sa explic. sunt unele plante care interactioneaza cu medicamentele psihiatrice pt ca impacteaza aceleasi retele neuronale ca si medicamentele

Edited by jumperishere, 28 January 2023 - 20:05.

gushpi

gushpi

Guru Member

Melteanu, on 28 ianuarie 2023 - 19:43, said:

Dupa ani de buline nu il mai aduce nimeni la normal.

când a revenit cu info că, de 10 ani e depresiv, ce zisei tu e și părerea mea - doar că io pun „ . ” după „normal”

MindArchitect

MindArchitect

Senior Member

gushpi, on 28 ianuarie 2023 - 21:04, said:

când a revenit cu info că, de 10 ani e depresiv, ce zisei tu e și părerea mea - doar că io pun „ . ” după „normal”
Trece repede viata, am cativa ani de cand am si eu anxietate si am invatat sa traiesc cu ea.
Si depinde si ce si cum este depresia.

Cand cauti pe internet "anxietate" gasesti foarte multe cazuri de persoane care nu au cerut ajutorul unui psihilog, care s-au chinuit singure cu starile respective fara sa le inteleaga. Si apoi le vezi vindecate dupa ce au mers la psiholog.

Eu inainte sa ma duc la psiholog, am fost la cardiolog, nu puteam sta in picioare, ramaneam fara energie, imi venea rau, ca imi analizam starile respective.

jumperishere, on 28 ianuarie 2023 - 20:04, said:

MindArhitect ... poate nu ai inteles ce am incercat sa explic. sunt unele plante care interactioneaza cu medicamentele psihiatrice pt ca impacteaza aceleasi retele neuronale ca si medicamentele
Eu inteleg bine ce zici tu doar ca cine crezi ca o sa ii prescrie tratamentul asta naturist? Si vreau sa fie clar ca nu exista in farmacie doza/preparat naturist care se poate elibera fara reteta si sa fie asa de concentrat sa se suprapuna. Nu exista asa ceva, cu exceptia preparatelor speciale care se fac pe baza de reteta, preparatele naturiste nu au doze destul de puternice sa faca rau.

Si cand zice naturiste? Ce poate sa ii prescrie psihologul? Ca psihologul este cel care incepe terapia, sa-i prescrie relaxophytol, ceai de sunatoare, sa faca miscarea, sa stea la soare, extravalerian cardio.
Pastilele respective, care fie drept spus... sunt ceva suplimente alimentare in doza foarte slaba, nu sunt pastile asa de puternice.

Pastilele alea pe care le-a spus sunt mult mai puternice in comparatie cu un calmogen care intra la placebo, supliment alimentar.

Scriu dupa ani de zile de analizat subiectul.

Cipralex-ul de care zice este o pastila foarte puternica, nu se poate lasa usor de ea, si in nici un caz nu se poate lasa brusc.
Si nu stiu cum sa iti zic dar pe langa cipralex si pe langa ce doza are el, o sa fie greu sa simta el altceva, sa simta ca ceva natural are efecte asemanatoare.
Cipralex este in linie cu arketisul, sunt pastile care te fac sa te simti ca un robot si la doze foarte mici. Daca se intelege ce am vrut sa zic, poate el sa bea ceai de sunatoare si sa ia relaxopitol ca sunt pastile aflate la capete opuse ale terapiei.

Tratamentele naturiste sunt cum este relaxopitolul, cu care faci cura, de 5-6 cutioare, da, am scrie cutie. 50-70 de lei.
Bei ceai de sunatoare, te odihnesti, te hidratezi.
Meditezi.

Asa arata o schema completa, desigur insotita de terapie la psiholog.

Tratamentul naturist nu inseamna sa renunte la Cipralex si sa inlocuiasca pastilele alea cu extravalerianic cardio si gata.

Edited by MindArchitect, 29 January 2023 - 22:27.

bursucelu_viesel

bursucelu_viesel

Very very sketchy stuff

Naturist? Sa scapi de problema care te blocheaza, asta-i solutia naturista. Si-un leu se deprima odata ce-i inchis si vede ca n-are nicio sansa sa evadeze. Omul nu are superior in natura, insa ce-l poate deprima sunt alti oameni. Fie ca vrei sa ajungi nu stiu unde si realiezi ca n-ai cum sa fi primit, ca o vrei pe ixuleasca si ea nu te vrea, dar deobicei depresia vine cand is probleme care implica mai multe planuri. (de exemplu de cariera unde crezi ca n-ai cum sa ai suficienti bani si realizezi ca ramai si fara ixuleasca si alte implicatii).

Asa sa te gandesti la pastile cum ai o problema.. inseamna ca aia cu probleme de matematica ar trebui sa fie abonati la pastile.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate