![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Tratament naturist pentru depresie
Last Updated: Feb 07 2023 14:11, Started by
JustXXL
, Jan 26 2023 20:32
·
16

Posted 26 January 2023 - 20:32

Iau Trittico si am luat si Cipralex 10 mg.
Doctorul mi-a zis ca daca dupa 3-4 saptamani nu vad nici o ameliorare sa renunt la Cipralex si sa iau doar Trittico. Lucru care l-am si facut. Nu am chef de nimic, nici de jocuri online, nici de filme, nici de citit. Doctorul a zis ca aceasta lipsa de placere este cauzata de o depresie mai severa. Exista ceva naturist ce as putea incerca? Multumesc! |
Posted 26 January 2023 - 20:37

depresia se rezolva prin identificarea cauzei si eliminare. orice altceva e inutil
in esenta cauza poate fi de natura psihologica sau fiziologica...adica un imbalans in chimia organismului. un doctor care vrea sa te vindece intai te-ar pune sa faci ceva teste si apoi ti-ar da tratament. altfel doar iti mascheaza problema |
Posted 26 January 2023 - 20:40

@smoke, cauza cred ca este cunoscuta, un deces in familie de anul trecut.
|
Posted 26 January 2023 - 20:57

Eu as schimba doctorul. Depresia daca este instalata 1 an nu se vindeca cu ceai de tei sau felii de castravete. Iti trebuie cateva sesiuni de terapie si ajustarea tratamentului pana da rezultate... si prieteni sau familie care sa inteleaga prin ce treci si sa iti fie aproape fara sa te judece sau sa iti povesteasca ca sunt altii care au boli grave si nu se lamenteaza ca se simt tristi
|
Posted 26 January 2023 - 20:57

Posted 26 January 2023 - 21:06

Daca solutiile naturiste nu sunt recomandate in cazul meu, ar trebui sa vorbesc cu medicul daca imi poate da Xanax impreuna cu Trittico?
|
Posted 26 January 2023 - 21:19

Nu vreau sa starnesc flame sau sa fie prilej de moderare insa singurul tratament sau precursor de tratament naturist care pare sa dea unele rezultate este tratamentul cu psihedelice.
Daca poti considera tratament naturist sportul, mai bine zis exercitiul fizic, si ala da bune rezultate. Ca o curiozitate, dintre toate activitatile sportive escalada pare sa fie cea mai eficace in depresie. Anyway, depresia e ceva serios, nu e de joaca si nu stiu daca forumul e cel mai bun sfatuitor. Mai bine te asiguri ca esti pe mana unui practician competent. Sanatate! |
Posted 26 January 2023 - 21:23

@audiofidell, multumesc de sfaturi, dar nu am de gand sa ma apuc de droguri.
Imi ajung cele de la farmacie. ![]() |
Posted 26 January 2023 - 21:25

Posted 26 January 2023 - 21:30

Am scris aici despre Cipralex dar și benzo.
Soluția reală este tot aia de care am vorbit pe subiectul tău cu suplimentul pentru pofta de mâncare. Adică dieta antidiabetică este simultan antidepresivă, dar și anticanceroasă, antiinflamatoare samd. Însă ești bombardat pe toate părțile cu informații false, caz particular cei care ar trebui să te ajute să-ți revii. Deja iei în mod eronat buline pentru diabet, le-ai acceptat și pe cele de la psihiatru, iar acum voluntar ceri niște Xanax. De parcă ar fi acadele. Deci ești proscris, nu mai ai nicio șansă. Edited by NelsonMandela, 26 January 2023 - 21:30. |
|
Posted 26 January 2023 - 21:44

Doar fortandu-te poti iesi din depresie. N-ai chef, nu conteaza, il faci oricum. Foarte important este sportul, lasa activitatile interioare si iesi cat mai mult pe afara, fa sport, fa antrenamente, orice cu efort fizic.
|
Posted 26 January 2023 - 21:46

JustXXL, on 26 ianuarie 2023 - 21:06, said:
Daca solutiile naturiste nu sunt recomandate in cazul meu, ar trebui sa vorbesc cu medicul daca imi poate da Xanax impreuna cu Trittico? Drogul ala care il iei are o lista lunga de efecte negative, si din ce zici nici nu te ajuta la ceva De ce nu renunti la el si in schimb sa te apuci de sport.. o combinatie de sala, alergat si boxat la sac si te scoate din starea asta |
Posted 26 January 2023 - 21:48

Medicatia nu e o solutie.Vei ramine abonat la medicamentele prescrise,altele si altele,si vei face doar vanzare farmaciilor.
|
Posted 26 January 2023 - 22:01

@Melteanu, Trittico era foarte eficient pana la acel deces.
Dupa nu a mai functionat, de asta am ajuns sa iau si Cipralex. Am depresie de vreo 10-12 ani, pe care o tineam sub control foarte bine cu Trittico. Edited by JustXXL, 26 January 2023 - 22:03. |
Posted 26 January 2023 - 22:06

Un tratament de sezon este cel cu tuicomicina fiarta. Mai ales zilele astea friguroase. Brrr!
|
|
Posted 26 January 2023 - 22:21

JustXXL, on 26 ianuarie 2023 - 22:01, said:
Am depresie de vreo 10-12 ani, pe care o tineam sub control foarte bine cu Trittico. Din ce scrii pe aici nu pare ca iti doresti sa depui vreun efort, sa lupti ca sa iesi din situatia asta cu mintea lucida... ci mai degraba cauti sa-ti administrezi inca un drog chimic, mai puternic |
Posted 26 January 2023 - 22:23

@Melteanu, locuiesc la bloc si nu vreau un animal de companie care sa imi strice diverse prin casa.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users