![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum explicați fenomenul urmator?
Last Updated: Jan 25 2023 14:54, Started by
-Daniel
, Jan 24 2023 17:49
·
10

Posted 25 January 2023 - 09:30

Daca vreau sa vad pareri din perspectiva ateista inseamna ca ingradesc libertatea de exprimare a celorlalti, a non-ateilor? Asta-i logica de moderator? Ei, vezi, aici aveam asteptari! Editarea titlului este nejustificata. Si cu asta am incheiat discutia! |
Posted 25 January 2023 - 09:35

dacă vin la cluj și-mi rezolvă durerea de genunchi fac plecăciuni.dacă ar dispărea așa durerile n-am mai avea griji niciunu.
chiar tot ce mișcă pe youtube credeți că-i adevărat?am vrut să aprind și eu becuri led cu magneți și bujii cum toți fac curent pe youtube.crezi că a mers?am ratat proiectul la fizică al copilului |
Posted 25 January 2023 - 10:49

dacă vin la cluj și-mi rezolvă durerea de genunchi fac plecăciuni Nu vine. Trebuie să te duci tu, în parcul Moghioroș - Drumul Taberei, din București și să te rogi să fie ziua în care Romică și echipa își fac numărul. ![]() Vei simți o relaxare a durerii, câteva ore. De vindecat, gonartroza nu ți-o mai vindecă nimeni!... ![]() |
Posted 25 January 2023 - 11:22

Posted 25 January 2023 - 13:17

@Karhu, faptul ca imi sunt sterse postarile ma face sa iau in calcul varianta ca acest forum manipuleaza. Eu chiar am avut incredere in el pana acum.
Edited by -Daniel, 25 January 2023 - 13:18. |
Posted 25 January 2023 - 14:54

@Karhu, faptul ca imi sunt sterse postarile ma face sa iau in calcul varianta ca acest forum manipuleaza. Eu chiar am avut incredere in el pana acum. Quote
4. Drepturile si obligatiile moderatorilor .... D.1 sa stearga orice post considerat offtopic |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users