![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Un canal de YouTube cu camioane și utilaje din România
Last Updated: Jan 25 2023 01:22, Started by
djl
, Jan 23 2023 17:35
·
1

Posted 23 January 2023 - 17:35

Camioane, tractoare, utilaje găsite în România, fie de import, fie de producție indigenă. https://www.youtube....lucr3167/videos
Găsit azi din întâmplare. Posibil să existe și ceva videouri explicative (nu m-am uitat pe toate), dar pentru cine vrea să le vadă în acțiune, vrea să vadă oamenii ce le operează, e o colecție impresionantă de filmări. Nu aș avea curajul să mă duc cu trailerul pe unele trasee. |
Posted 23 January 2023 - 23:08

Bai DJL, iti multumesc din suflet!
De vreo 2-3 ani caut un canal de genul asta, cu "Utilaje camioane diverse lucruri", iti multumesc mult ca m-ai ajutat! |
Posted 24 January 2023 - 01:04

Am descoperit in acel canal un videoclip filmat in orasul meu prin anii 70-80. Nu credeam ca exista asemenea filmari!
Edited by althea, 24 January 2023 - 05:50. |
Posted 24 January 2023 - 11:19

[ https://thumbs.gfycat.com/CompassionateViciousGermanspaniel.webp - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 24 January 2023 - 12:31

Am si eu un canal creat luna asta, dar nu am vizionari. Am postat cateva clipuri, dar doar la 4 clipuri am 3 si 7 vizionari. Nu prea am vizionari pentru ca nu am abonati poate.
![]() |
Posted 25 January 2023 - 01:22

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users