![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Inlocuire baterie smartwatch
Last Updated: Jan 24 2023 08:43, Started by
MarYaNM972
, Jan 23 2023 16:51
·
4

Posted 23 January 2023 - 16:51

Salut, am achizitionat in 2016 un Smartwatch AN1 cel mare cu Android 4.1 din China dar dupa putin timp de folosire de cateva luni bateria a murit imstantaneu. Scrie pe ea ca a fost fabricata in 2012.
Avand in vedere ca am tot cautat peste tot si aici si in China baterie dinasta am ajuns la concluzia ca: NU se mai haseste nicaieri nici ceas dinasta, nici baterie separat. Asa ca sunt nevoie sa fac o improvizatie cu o alta baterie dar nu am gasit asemanatoare deloc. Vechea baterie scrie asa: Li-ion Battery Charge up voltage 4.2v Spec 3.7v/900mah Standard GBT/T 18297-7000 Data: 2012... Aveti mai jos cateva poze sugestive despre cum arata smartwatchul si o bateria lui, poze de pe net. Daca m-ar putea ajuta cineva cu un link sau imformatii despre ce baterie as putea cumpara, am vazut ca vechea baterie avea 3 contacte, +, -, si habar nu am ce e al 3 lea. Ma gandesc sa cumpar o baterie dinaia mica pentru drone de jucarie si sa ii fac o adaptare cumva.. https://ibb.co/gJjxvBJ https://ibb.co/CBRtdG6 Edited by MarYaNM972, 23 January 2023 - 16:51. |
Posted 23 January 2023 - 17:16

Eu nu mă deranjam nici să deschid topic pe softpedia pentru așa ceva. Are valoare sentimentală sau ....?
|
Posted 23 January 2023 - 17:20

Contactul nr 3 e un senzor, de obicei de temperatura pentru controlul incarcarii.
Daca nu nimeresti valoarea acelui termistor, s-ar putea sa nu mearga incarcata prin ceas, sau chiar sa nu functioneze ceasul chiar si cu bateria incarcata in exterior.. Aia e o celula simpla LI-ion si poti incerca orice gasesti similar ca si dimensiune. Edited by pasilla, 23 January 2023 - 17:22. |
Posted 23 January 2023 - 17:43

Vezi ca ai scris gresit modelul.
Cauta una de dimensiuni si caracteristici identice, refaci contactele cu ceva fire subtirele. |
Posted 23 January 2023 - 21:45

Am vrut sa fac si eu aceeasi chestie pentru cineva, pana cand am vazut ca ma costa bateria cat un smartwatch chinezesc nou.
|
Posted 24 January 2023 - 08:43

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users