![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Inlocuire baterie smartwatch
Last Updated: Jan 24 2023 08:43, Started by
MarYaNM972
, Jan 23 2023 16:51
·
4

Posted 23 January 2023 - 16:51

Salut, am achizitionat in 2016 un Smartwatch AN1 cel mare cu Android 4.1 din China dar dupa putin timp de folosire de cateva luni bateria a murit imstantaneu. Scrie pe ea ca a fost fabricata in 2012.
Avand in vedere ca am tot cautat peste tot si aici si in China baterie dinasta am ajuns la concluzia ca: NU se mai haseste nicaieri nici ceas dinasta, nici baterie separat. Asa ca sunt nevoie sa fac o improvizatie cu o alta baterie dar nu am gasit asemanatoare deloc. Vechea baterie scrie asa: Li-ion Battery Charge up voltage 4.2v Spec 3.7v/900mah Standard GBT/T 18297-7000 Data: 2012... Aveti mai jos cateva poze sugestive despre cum arata smartwatchul si o bateria lui, poze de pe net. Daca m-ar putea ajuta cineva cu un link sau imformatii despre ce baterie as putea cumpara, am vazut ca vechea baterie avea 3 contacte, +, -, si habar nu am ce e al 3 lea. Ma gandesc sa cumpar o baterie dinaia mica pentru drone de jucarie si sa ii fac o adaptare cumva.. https://ibb.co/gJjxvBJ https://ibb.co/CBRtdG6 Edited by MarYaNM972, 23 January 2023 - 16:51. |
Posted 23 January 2023 - 17:16

Eu nu mă deranjam nici să deschid topic pe softpedia pentru așa ceva. Are valoare sentimentală sau ....?
|
Posted 23 January 2023 - 17:20

Contactul nr 3 e un senzor, de obicei de temperatura pentru controlul incarcarii.
Daca nu nimeresti valoarea acelui termistor, s-ar putea sa nu mearga incarcata prin ceas, sau chiar sa nu functioneze ceasul chiar si cu bateria incarcata in exterior.. Aia e o celula simpla LI-ion si poti incerca orice gasesti similar ca si dimensiune. Edited by pasilla, 23 January 2023 - 17:22. |
Posted 23 January 2023 - 17:43

Vezi ca ai scris gresit modelul.
Cauta una de dimensiuni si caracteristici identice, refaci contactele cu ceva fire subtirele. |
Posted 23 January 2023 - 21:45

Am vrut sa fac si eu aceeasi chestie pentru cineva, pana cand am vazut ca ma costa bateria cat un smartwatch chinezesc nou.
|
Posted 24 January 2023 - 08:43

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users