Actiuni pe bursa americana sau titluri de stat ?
Last Updated: Jan 30 2023 18:46, Started by
Matrix40
, Jan 22 2023 14:37
·
11

Posted 23 January 2023 - 16:22

Sunt cam pe din afara. Insa in afara de titluri de stat din tara ta...restul sunt pacanele.
Si asa,cu titluri de stat, in caz de razboi,poti sa-ti aprinzi o tigara cu ele. Cumparati bre aur,bijuterii. Lasati hartiile goale. Bine,sfatul meu e sa va bucurati de bani. Dar na...La concluzii din astea ajungi mai tarziu in viata. |
Posted 23 January 2023 - 18:40

Posted 23 January 2023 - 19:52

Sunt cam pe din afara. Insa in afara de titluri de stat din tara ta...restul sunt pacanele. Si asa,cu titluri de stat, in caz de razboi,poti sa-ti aprinzi o tigara cu ele. Cumparati bre aur,bijuterii. Lasati hartiile goale. Bine,sfatul meu e sa va bucurati de bani. Dar na...La concluzii din astea ajungi mai tarziu in viata. Dacă războiul e riscul tău principal, ca strategie ai in caz ca se întâmpla? Probabil ca zonele cele mai sigure in cazul ăla ar fi America de Sud și Nord din motive geografice, istorice și politice. Dacă premisa asta e adevarata, atunci e rezonabil sa presupui ca dolarul SUA e cel mai sigur asset. A fost întotdeauna un refugiu și s-a întărit in timpul războaielor. Deci in contextul asta, cel mai sigur e sa cumperi treasuries americane online. Ai acces la ele de oriunde din lume și ai un risc mai mic sa le pierzi decât lingouri de aur. Plus ca sunt lichide cu costuri de tranzacționare virtual zero. Dacă scenariul tău e un război mondial apocaliptic nuclear, atunci absolut nici un asset nu e sigur. |
Posted 30 January 2023 - 04:37

Sunt cam pe din afara. Insa in afara de titluri de stat din tara ta...restul sunt pacanele. Si asa,cu titluri de stat, in caz de razboi,poti sa-ti aprinzi o tigara cu ele. Cumparati bre aur,bijuterii. Lasati hartiile goale. Bine,sfatul meu e sa va bucurati de bani. Dar na...La concluzii din astea ajungi mai tarziu in viata. Ba baieti nu mai vorbiti aiurea in necunostinta de cauza. Banul se tine in banca cu dobanda la termen. |
Posted 30 January 2023 - 11:54

Sunt cam pe din afara. Insa in afara de titluri de stat din tara ta...restul sunt pacanele. Si asa,cu titluri de stat, in caz de razboi,poti sa-ti aprinzi o tigara cu ele. Cumparati bre aur,bijuterii. Lasati hartiile goale. Bine,sfatul meu e sa va bucurati de bani. Dar na...La concluzii din astea ajungi mai tarziu in viata. Stii ca in caz de razboi statul are dreptul sa iti ia tot aurul care il deti? In al doilea razboi mondial s-a intamplat acest lucru in Germania. Aurul pe timp de razboi este o mare prostie, asta daca nu cumva vorbim de sume sub 10.000eur, cand oricum nu ai ce sa faci cu ele. Si pe langa asta daca e razboi cine iti schimba aurul?
Cine naiba mai cumpara azi titluri de stat? Ba baieti nu mai vorbiti aiurea in necunostinta de cauza. Banul se tine in banca cu dobanda la termen. Da, depozite cu dobanda la termen sunt momenta super atractive. 3 ani 8,5 % |
Posted 30 January 2023 - 17:14

Stii ca in caz de razboi statul are dreptul sa iti ia tot aurul care il deti? In al doilea razboi mondial s-a intamplat acest lucru in Germania. Aurul pe timp de razboi este o mare prostie, asta daca nu cumva vorbim de sume sub 10.000eur, cand oricum nu ai ce sa faci cu ele. Si pe langa asta daca e razboi cine iti schimba aurul? Da, depozite cu dobanda la termen sunt momenta super atractive. 3 ani 8,5 % |
Posted 30 January 2023 - 17:56

Pentru cine e interesat, un tabel cu dobânzile la Tezaur 1 an pe anul trecut ( începând cu Iunie)
__________________ P.S. Am greșit topicul. Un moderator sa-l mute la Titluri de stat (Romania) Attached FilesEdited by hyp3rion, 30 January 2023 - 18:04. |
Posted 30 January 2023 - 18:46

business11, on 30 ianuarie 2023 - 11:54, said: Stii ca in caz de razboi statul are dreptul sa iti ia tot aurul care il deti? In al doilea razboi mondial s-a intamplat acest lucru in Germania. Aurul pe timp de razboi este o mare prostie, asta daca nu cumva vorbim de sume sub 10.000eur, cand oricum nu ai ce sa faci cu ele. Si pe langa asta daca e razboi cine iti schimba aurul? Da, depozite cu dobanda la termen sunt momenta super atractive. 3 ani 8,5 % In Noiembrie am luat titluri de stat pe 3 ani cu dobanda de 9%. De asemenea titlurile de stat sunt mai sigure decat depozitele bancare. De ce as alege depozite cu 8.5% impozitat? Edited by Matrix40, 30 January 2023 - 18:48. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users