![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Alegere amplificator
Last Updated: Mar 31 2023 23:18, Started by
burebista
, Jan 20 2023 09:42
·
7

Posted 30 March 2023 - 20:31

Doamne în ce peșteră adâncă am mai trăit și io. ![]() Am descoperit Tidal. Da, știam că e plugin în Daphile da' eu mi-am văzut de downloadat flac-uri de la ruși. Azi mi-a venit pe chelie să-l testez o lună moka. WTF? Colecția mea de flac-uri e mic copil față de ce găsesc pe Tidal. Instalat pe Daphile și început scormonitul prin Tidal. Flac-urile lui sunt CD quality 16 bit/44.1 kHz (ca și marea majoritate a flac-urilor mele) dar mai găsesc și câte un 24/96 se pare. ![]() Anyway, pentru douj' de lei pe lună scap de downloadat în prostie și mai am și muzica pe telefon dacă-mi vine pe chelie. Mă bag înapoi în peștera mea să văd ce nu găsesc pe Tidal. ![]() Am o multime de albume care nu se mai gasesc nicaieri pe streaming. Deci ce e al tau e pus deoparte. Edited by vinciun, 30 March 2023 - 20:32. |
Posted 30 March 2023 - 20:46

Daphile. Pe scurt o distribuție de Linux făcută special pentru muzică.
O instalezi pe o răgălie de notebook/laptop și ai acces la streaming, radio online și colecția ta de flac-uri. Na că știe și 24/192 Tidalul ăsta. M-am îndrăgostit. ![]() ![]() Cât despre filme am renunțat de ceva vreme la orice abonament de streaming și am trecut pe Kodi cu Real-Debrid. Pentru trei euro pe lună am tot ce vreau la un click distanță. Gata cu vorbăraia că am de săpat prin Tidal. ![]() @vinciun. Te cred, eu acu' am început să caut și spre surpriza mea am găsit chestii care nu credeam că le știe lumea. Și dacă nu găsesc nu-i bai, rusul nu se mută de acolo... Edited by burebista, 30 March 2023 - 20:49. |
Posted 31 March 2023 - 17:27

Pentru filme am trecut la Sky Showtime, abonamentul de 1.99 euro forever. |
Posted 31 March 2023 - 20:04

Nu e forever, e pe viata (asa zice la reclama).
In rest zice: 1.99 euro; jumatate de pret. Sa vedem. |
Posted 31 March 2023 - 21:45

Ezact. Jumatate din pretul abonamentului, pe viata. Creste abonamentul, creste si jumatatea... Ar fi prea frumos sa ramina 2 euro pe viata. Nu vedem noi pomeni dintr-astea...
|
Posted 31 March 2023 - 23:18

Nu e forever, e pe viata (asa zice la reclama). In rest zice: 1.99 euro; jumatate de pret. Sa vedem. Edited by pacifica, 31 March 2023 - 23:19. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users