![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cine face traficul prin Wireguard
Last Updated: Jan 22 2023 13:42, Started by
adiharan
, Jan 20 2023 05:18
·
0

Posted 20 January 2023 - 05:18

Am instalat un server wireguard pe ruterul de acasa. Si am o intrebare la care nu am gasit raspuns, nu-s lamurit.
Daca plec din tara, ma leg la internet prin date mobile, activez pe laptop clientul de wireguard care se conecteaza cu ruterul de acasa, si ma uit de ex. la Netflix, unde se contorizeaza traficul? |
Posted 20 January 2023 - 07:41

Netflix va vedea traficul ca venind de la router-ul de acasă. Din punctul de vedere al Netflix te vei afla acasă, nu în afara țării. Dacă ai conexiune cu trafic limitat acasă, atunci traficul de la Netflix la router (fără Wireguard) și de la router la laptopul din roaming (prin Wireguard) va fi „contorizat” la conexiunea de acasă.
Traficul de date mobile va fi „contorizat” în țara unde te conectezi. Traficul făcut în roaming, adică de la laptop la router (prin Wireguard) și înapoi (Netflix) (prin Wireguard), va fi „contorizat”, ca trafic de roaming, în caz că la asta te referi când zici „contorizat”. Fiecare conexiune este separată și traficul se „contorizează” pentru fiecare conexiune în parte. Același MiB de trafic poate fi „contorizat” o dată* pentru conexiunea de acasă și încă odată pentru conexiunea din roaming. *de două ori pentru conexiunea de acasă în anumite cazuri că mai întâi descarci un MiB de film Netflix pe routerul de acasă (fără Wireguard), iar apoi trebuie să trimiți/încarci acel MiB către laptop (prin Wireguard). La ce anume te referi când zici contorizat? |
Posted 20 January 2023 - 10:05

Ambii furnizori de servicii de internet vor contoriza traficul. Nu are importanta in ce tara esti. Poti sa fi in tara la acelasi furnizor. Esti contorizat pentru date mobile dar si pentru internetul fix. Daca nu se contoriza internetul fix, l-ai fi inchis ca nu mai e folosit !?
Edited by Leo2006, 20 January 2023 - 10:06. |
Posted 20 January 2023 - 10:47

Da, am inteles, mersi. Deci wireguard nu ma ajuta absolut deloc din punct de vedere al cantitatii de trafic in roaming, ca asta ma interesa.
Serverul l-am instalat pe un Archer C6. |
Posted 20 January 2023 - 12:00

exact, wireguard cripteaza traficul, nu are legatura cu cantitatea de trafic. daca vrem sa fim academici, chiar iti mareste putin, absolut infim, cantitatea de trafic.
|
Posted 20 January 2023 - 16:43

Da, am inteles, mersi. Deci wireguard nu ma ajuta absolut deloc din punct de vedere al cantitatii de trafic in roaming, ca asta ma interesa. Serverul l-am instalat pe un Archer C6. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users