Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...

Ce tip de monitor am nevoie pt of...
 Resoftare camera supraveghere

Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 

Cronica unei decizii anuntate. Sau cum Predoiu stie dinainte ce hotarare va lua justitia

* * * * * 1 votes
  • This topic is locked This topic is locked
40 replies to this topic

#1
vanitty

vanitty

    Ala negru de respira greu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,576
  • Înscris: 05.11.2009
Daca mai era nevoie sa vedem unde o ajuns justitia aflata sub cizma uslamista de aproape 10 ani, astazi dobitocul de Predoiu, ministru pnl-ist al justitiei, o afirmat intr-un interviu ca sotul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, ar fi fost achitat de instanta de apel si ca vezi doamne vaca aia si-o dat demisia degeaba, sugerand ca ar fi fost de fapt o victima.

Atata doar ca .. decizia justitiei in cazul apelului de care vorbeste Perdoiu, se va da.. in viitor, pentru ca nu a fost inca data,  urmand ca decizia sa se ia pe 7 februarie 2023. Intrebarea e: de unde stie Perdoiu ce decizie va lua justitia?
El (Perdoiu) zice ca are informatia din surse neoficiale, dar de unde si pana unde un ministru al justitiei stie cu 3 saptamani inainte ce va decide o instanta de judecata, intr-un dosar care nu il priveste?




Quote


Update 12.02: Ministrul Cătălin Predoiu și-a asumat eroarea într-un comunicat de presă, spunând că ”eroarea comisă a fost fără intenție, de bună credință am crezut în adevărul celor afirmate, dar, regretabil, nu am verificat în prealabil informația pe care o aveam din surse neoficiale”. El și-a cerut scuze și a invocat ”surse neoficiale” care i-ar fi livrat această informație, fără să le numească.


Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a susținut miercuri într-un interviu pentru Europa FM că fostul polițist Dan Hosu, soțul fostei șefe DIICOT Giorgiana Hosu, ar fi fost achitat de instanță în apel. Declarația sa este surprinzătoare, dat fiind că procesul nu s-a încheiat, iar următorul termen de judecată e stabilit abia pe 7 februarie.
În primă instanță, pe 24 septembrie 2020, Dan Hosu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, potrivit sentinței Tribunalului București. El a fost condamnat pentru instigare la acces ilegal la un sistem informatic și instigare la folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității, și a fost achitat pentru corupție (trafic de influență și dare de mită), după ce instanța a anulat probele obținute de SRI pe MSN (mandat de siguranță națională) ca urmare a unei decizii CCR.
Întrebat într-un interviu la EuropaFM cum evaluează performanța șefilor de parchete, inclusiv a Giorgianei Hosu, care a demisionat după ce soțul a fost condamnat în primă instanță, Predoiu a spus: ”Și ulterior achitat. Am putea spune că doamna Hosu și-a dat demisia cu adevărat de onoare pentru o ipoteză care nu s-a realizat în final”.
Dan Hosu a făcut apel la sentința Tribunalului București, și potrivit portalului instanțelor următorul termen la care ar putea fi dată sentința de către Curtea de Apel București este 7 februarie.
Context. Dan Hosu, fost șef al Serviciului de combatere a traficului cu migranți din cadrul Direcției de combatere a crimei organizate a IGPR, a fost trimis în judecată de DNA pe 6 februarie 2017 pentru trafic de influență, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității și dare de mită.
Alături de el, au mai fost trimiși în judecată Angela Toncescu, fost membru în Consiliul de Administrație al Carpatica Asig Sibiu, un alt polițist, Cătălin Marian Cataramă, și patronul unei firme, Ion-Sorin Tatu.
Soțul fostei șefe a DIICOT este acuzat că ar fi ajutat-o pe Angela Toncescu să influențeze deciziile de la nivelul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) astfel încât să obțină avizul pentru numirea în funcția de președinte al CA al Carpatica Asig, dar și pentru ca autoritatea să nu ia decizii nefavorabile societății de asigurări patronate de Dan Ilie Carabulea.
Spre exemplu, Carabulea ar fi urmărit ”să fie menținută, în mod artificial, măsura de redresare pe bază de plan, a Carpatica Asig, în contextul în care societatea încă din luna iulie 2015 avea o situație financiară care impunea închiderea procedurii de redresare financiară, retragerea autorizării de funcționare și constatarea stării de insolvență urmare a necapitalizării acesteia cu o sumă de circa 100 milioane de euro”.
Potrivit DNA, între martie 2015 și martie 2016, Dan Hosu și alte persoane, printre care Ion-Sorin Tatu și Adrian Gurzău (fost deputat PDL, finul Elenei Udrea), ar fi primit ”foloase necuvenite constând în indemnizații lunare de la Carpatica Asig”, ”în schimbul influenței asupra unor persoane din conducerea ASF”.
Firmele acestora ar fi încheiat cu Carpatica ”contracte păguboase” de până la ”480.000 euro fără TVA” ca să mascheze primirea banilor pentru traficul de influență.
În plus, pe 3 august 2016, Dan Hosu l-ar fi instigat pe fostul lui coleg, Cătălin Marian Cataramă, să intre în baza de date de la Evidența Populației ”și să-i furnizeze datele de identificare ale unor persoane decedate”.
Potrivit DNA, Dan Hosu urmărea să încheie înțelegeri cu urmașii persoanelor decedate și să îi ajute să obțină despăgubiri în baza polițelor de asigurare pe viață contra unui comision.
Pentru ajutorul oferit, Dan Hosu i-ar fi plătit fostului său coleg ”un sejur într-o stațiune de pe litoralul românesc”.
Alți doi inculpați, finul Elenei Udrea, Adrian Gurzău, și Liviu Andrei Stoicescu, o altă persoană din conducerea Carpatica, au recunoscut faptele și au încheiat cu procurorii DNA ”deal-uri”.
Gurzău a bătut palma pentru o pedeapsă de 2 ani și 8 luni închisoare cu suspendare, iar Stoicescu pentru o pedeapsă de 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare.

sursa: https://www.g4media....-februarie.html

Edited by vanitty, 19 January 2023 - 21:45.


#2
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Nu de aia a fost numit ministrul justitiei, ca sa prevada ce decizii iau judecatorii ? Ce alte calitati il mai recomanda ?

#3
vanitty

vanitty

    Ala negru de respira greu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,576
  • Înscris: 05.11.2009

View Postpasilla, on 19 ianuarie 2023 - 21:39, said:

Nu de aia a fost numit ministrul justitiei, ca sa prevada ce decizii iau judecatorii ? Ce alte calitati il mai recomanda ?

ce-l recomanda? vocea si talentul normal, ca pe domnul Bode. Sau ca pe duduile de aici, desi as zice ca prima duduie e cu un ordin de marime mai intelijenta ca Stupidoiu:


[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lUy3HOlu6RQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#4
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,894
  • Înscris: 29.06.2006
vocea si talentul

pfff vanitty...

#5
gabicen

gabicen

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,873
  • Înscris: 27.06.2006
"...nu am verificat în prealabil informația pe care o aveam din surse neoficiale"

Adică o tine pe-a lui: de obicei se știe ce hotărâri vor da judecatori.
Adică "sursele neoficiale" citesc telepatic gândurile judecătorilor.

Ar mai fi și varianta ca sursele sa fie chiar judecătorii, dar nu putem gândi asa ceva despre niște bugetari "speciali" plătiți cu salarii și pensii "speciale", tocmai pentru a fi corecti.

Asa se explica si cum fug diversi infractorii din tara, înainte de verdict.

Edited by gabicen, 19 January 2023 - 23:01.


#6
danaciu

danaciu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,492
  • Înscris: 01.05.2006
Binenteles nu puteau sa lipseasca teoriile complotiste.

Dar in cazul lui Predoiu nu cred ca e cazul, el doar un imbecil, fost sclavete de-a lui bas, deci un nimeni.

In rest, daca justitia din Ro e o farsa cum ati vrea sa fie oamenii din sistem si mai ales cei de la varf?

#7
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Nu e nici o teorie complotista. E totul pe fata.

Predoiu e la fel de util Mafiei ca TT, poate chiar mai util.

Edited by pasilla, 19 January 2023 - 23:49.


#8
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,183
  • Înscris: 27.06.2007

View Postdanaciu, on 19 ianuarie 2023 - 23:40, said:

Binenteles nu puteau sa lipseasca teoriile complotiste.

Dar in cazul lui Predoiu nu cred ca e cazul, el doar un imbecil, fost sclavete de-a lui bas, deci un nimeni.

In rest, daca justitia din Ro e o farsa cum ati vrea sa fie oamenii din sistem si mai ales cei de la varf?
o fi sau nu imbecil, dar nu subestima puterea imbecilului

#9
antinari

antinari

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,422
  • Înscris: 08.12.2006

View Postvanitty, on 19 ianuarie 2023 - 21:34, said:

Intrebarea e: de unde stie Perdoiu ce decizie va lua justitia?
"nu am verificat în prealabil informația pe care o aveam din surse neoficiale"
Mai exact: a dat pe whatsapp "buey îl achitaţi pe ăsta că e ordin de la şefu", grefierul sau preşedintele de complet sau cine era la capătul neoficial al whatsappului a răspuns "ok s-a rezolvat" în sensul că gata a scris decizia şi când e termenul se pronunţă iar domnul Predoiu a crezut că "ok s-a rezolvat" înseamnă că s-a pronunţat deja, nu s-a uitat pe calendar.

#10
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,411
  • Înscris: 16.03.2011

View Postpasilla, on 19 ianuarie 2023 - 21:39, said:

Nu de aia a fost numit ministrul justitiei, ca sa prevada ce decizii iau judecatorii ? Ce alte calitati il mai recomanda ?
Executa tot ce i se da,a semnat legile justitiei exact ca Dancila

View Postvanitty, on 19 ianuarie 2023 - 21:34, said:

Daca mai era nevoie sa vedem unde o ajuns justitia aflata sub cizma uslamista de aproape 10 ani, astazi dobitocul de Predoiu, ministru pnl-ist al justitiei, o afirmat intr-un interviu ca sotul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, ar fi fost achitat de instanta de apel si ca vezi doamne vaca aia si-o dat demisia degeaba, sugerand ca ar fi fost de fapt o victima.

Atata doar ca .. decizia justitiei in cazul apelului de care vorbeste Perdoiu, se va da.. in viitor, pentru ca nu a fost inca data,  urmand ca decizia sa se ia pe 7 februarie 2023. Intrebarea e: de unde stie Perdoiu ce decizie va lua justitia?
El (Perdoiu) zice ca are informatia din surse neoficiale, dar de unde si pana unde un ministru al justitiei stie cu 3 saptamani inainte ce va decide o instanta de judecata, intr-un dosar care nu il priveste?






sursa: https://www.g4media....-februarie.html
Iese acum aparatorul justitiei iohannis si da cu el de pamant

#11
Alecsandru010

Alecsandru010

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,227
  • Înscris: 29.06.2011
Domnu' Predoiu, fiind un jurist desavarsit, si-a exprimat opinia in baza propriei sale experiente si a discutiilor informale pe care, orice ministru la justitiei, le are cu cei pe care-i pastoreste. Atat si nimic mai mult. Posted Image

#12
Olteanul_sfios

Olteanul_sfios

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,491
  • Înscris: 22.08.2012
In orice tara cu apa calda, ministrul pwlii pleca in secunda 2 acasa si nu mai auzea nimeni de el. Asta iese si da explicatii... Posted Image

#13
antinari

antinari

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,422
  • Înscris: 08.12.2006

View PostAlecsandru010, on 20 ianuarie 2023 - 10:58, said:

discutiilor informale pe care, orice ministru la justitiei, le are cu cei pe care-i pastoreste. Atat si nimic mai mult. Posted Image
"Discuţii informale" despre soluţiile ce se vor pronunţa în cauze penale? A fost elevul doamnei Stănoiu?

#14
vanitty

vanitty

    Ala negru de respira greu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,576
  • Înscris: 05.11.2009

View Postantinari, on 20 ianuarie 2023 - 11:25, said:

"Discuţii informale" despre soluţiile ce se vor pronunţa în cauze penale? A fost elevul doamnei Stănoiu?

cred ca e fiul de mult pierdut al doamnei Stanoiu si a domnului Iliescu :(

#15
antinari

antinari

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,422
  • Înscris: 08.12.2006
Prostul nu e prost destul dacă nu semnalizează :)
https://www.g4media....ea-din-dis.html
Cică nu e cazul să-şi dea demisia că a desfiinţat siij şi ne-a scăpat de emceve
Indiferent care va fi soluţia în cazul domnului Hosu, va exista suspiciunea că a fost influenţată de ministru, direct sau prin "discuţii din afara cadrului statal, din afara cadrului oficial, [...], medii juridice care n-au legătură cu oficialităţi ale statului".

#16
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Eu inteleg ca nu prea il duce mintea, dar e greu de inteles amorteala CSM si a Administratiei Prezidentiale.

Nu credeam ca la PNL s-au adunat toti prostii, pareau aia din PSD pe primul loc.

Edited by pasilla, 20 January 2023 - 17:10.


#17
elef

elef

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,671
  • Înscris: 03.10.2014

View Postpasilla, on 20 ianuarie 2023 - 17:06, said:

Eu inteleg ca nu prea il duce mintea, dar e greu de inteles amorteala CSM si a Administratiei Prezidentiale.

Nu credeam ca la PNL s-au adunat toti prostii, pareau aia din PSD pe primul loc.
CSM-ul e controlat de Savonea, iar premierul Grivco a facut ceea ce trebuie - pt mesedisti fireste!

Edited by elef, 20 January 2023 - 17:21.


#18
antinari

antinari

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,422
  • Înscris: 08.12.2006

View Postpasilla, on 20 ianuarie 2023 - 17:06, said:

Eu inteleg ca nu prea il duce mintea, dar e greu de inteles amorteala CSM si a Administratiei Prezidentiale.
Administrația prezidențiala încă nu a aflat de ministrul hoț-șef, plagiatorul Bode. Probabil e la ski în Australia :)

View Postelef, on 20 ianuarie 2023 - 17:12, said:

CSM-ul e controlat de Savonea
CSM e organ colegial, format din oameni mai greu de intimidat sau manipulat. E adevărat, s-au învățat cu lenea și miserupismul, aste-s deformații profesionale...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate