Forticlient + MacOs
Last Updated: Jan 19 2023 08:42, Started by
mihailco
, Jan 18 2023 21:26
·
1

Posted 18 January 2023 - 21:26

Salutare , ma puteti ajuta cu o parere , sunt obligat sa ma conectez remote cu FortiClient , pe Windows functioneaza OK, pe MacOs nu am reusit sa ii dau de cap , ma conectez insa exact domeniul pe care trebuie sa il accesez nu mai este accesibil. Ping pe IP-urile site-urilor este ok adica tunelul este creat, am pus manual DNS , nimic. Oare sa fie de la mine ceva gresit sau este un filtru in FortiGate si sa stressez IT-ul lor ?
PS : Daca ma conectez direct in intranet (cu IP intern) pot accesa site-urile fara probleme insa nu am tot timpul acces. Thnx ! |
Posted 18 January 2023 - 21:49

E cumva macbook sau mac cu procesor Apple sau Intel? Cele cu procesoare M mai fac fitze la clientii de VPN.
|
Posted 18 January 2023 - 22:07

La fel face si pe intel si pe apple , la intel merge cu parallels+windows , la procesor apple …in toate combinatiile nu vrea , eu vreau din macos direct fara artificii.
|
Posted 19 January 2023 - 08:42

Daca zici ca ai ping in ip-urile din tunel atunci vpn-ul este creat . Problema este ca nu se actualizeaza corect dns-urile . Am experimentat chestia asta si pe linux.
Ca sa rezolvi trebuie sa vorbesti cu suportul lor IT sau ai putea incerca sa adaugi domeniile care te intereseaza intr-un fisier local /resolv.conf pe mac Edited by marchand, 19 January 2023 - 08:43. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users