![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cel mai ieftin mouse programabil
Last Updated: Jan 27 2023 14:32, Started by
nixrohnson
, Jan 18 2023 12:12
·
1

Posted 18 January 2023 - 12:12

Da, o multime de pretentii voi avea.
Da, am cautat si singur, am gasit vreo 2 - 3 modele, sa vad daca le-am salvat undeva. Asta e cam scumpicel, varianta wireless cu software. Asta pare mai OK la pret, nu stiu ce optiuni are la configurare butoane. 1. Cand se va face achizitia Zilele astea 2. La ce va fi folosit Orice. 3. Bugetul maxim $20-30 Da, stiu, e foarte mic, dar sint gata sa cumpar chinezarii TESTATE de cineva. 4. Rezolutia diagonala si intrarile video ale monitorului Nu e cazul. 5. Componente care se pastreaza de la vechiul sistem Nu e cazul. 6. Daca preferati anumite magazine sau modalitati de plata Orice magazin online din Romania, Aliexpress, orice Amazon / eBay din UE. Plata card / paypal. Si acum, caracteristicile: - mouse wireless. Folosesc de 15-20 de ani exclusiv wireless. - senzor laser, daca se poate - sa aiba butoane suplimentare programabile, cel putin 2-3 - asta e cel mai important. Acum am 2 modele aproape identice: asta si o chinezarie. Folosesc foarte des butonul de sus - triple click = select entire paragraph si butonul de back de pe lateral. Bineinteles, daca ar avea si butonul acela de sus, ar fi ideal. - cred ca toate cele actuale au acumulator inclus, deci asta e OK - daca e kit cu tastatura, as mai creste bugetul cu $10-15 - dimensiuni: 13-13.5 cm lungime, 8-9 latime, 4.5 inaltime. |
Posted 27 January 2023 - 14:32

- Ia uite, Dorele, poate asta: https://www.emag.ro/...bk/pd/D3RH8WBBM
- Mersi, nu-l vazusem pina acum. ![]() - Cu placere. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users