Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Friptura medium rare
Last Updated: Jan 20 2023 06:30, Started by
Bursul
, Jan 18 2023 08:49
·
0
#127
Posted 19 January 2023 - 14:19
#128
Posted 19 January 2023 - 14:28
#130
Posted 19 January 2023 - 15:41
canarel, on 19 ianuarie 2023 - 12:58, said: eh, nu stiu ce sa zic! dupa ultimele evenimente pandemice... Pai acu.....si din Vegas s-a mai sifonat cate ceva. Si din Vama Veche dan1980_25, on 19 ianuarie 2023 - 14:18, said:
N-as manca-o nici daca mi-ar da 300 de euro, din 2 motive: 1.nu-mi place vita(mananc doar pui, peste si rar porc) 2. Nu mananc carne cu grasime si nici cu consistenta carnii crude Nu-i absolut niciun bai. Ramane mai mult pentru noi, astialalti |
#131
Posted 19 January 2023 - 15:49
Eu cînd o să vreau să mă sinucid, nu o să folosesc carne de vită sîngerie, pentru că pentru mine există ceva și mai nasol.
O să înghit o stridie crudă șiiii... 🤮 |
#132
Posted 19 January 2023 - 15:52
Poti incerca si melci cruzi, daca vrei sa fie mai rapid.
|
#133
Posted 19 January 2023 - 16:12
Adevarul e ca pentru mine scosul melciilor gatiti din carapace cu scobitoarea, uitatul in ochii lor a fost cam o bariera, inca exista nu cred ca mai mananc asa ceva, in schimb cu fructele de mare fie ele cst de ciudate sau crude nu am nici o problema.
|
#134
Posted 19 January 2023 - 16:58
#135
Posted 19 January 2023 - 17:39
Melci trasi la tigaie, doar carnea, la bulgari = un deliciu
Picioare de broasca, in vreo 2-3-4 ocazii = deliciu Scoici si midii, de multe ori = excelente Stridii crude = OK, dar la pretul ala nu as mai repeta, mai bine iau 2-3 alte chestii de banii aia. Crab, la noi la mare, acum vreo 5-6 ani, mititel = OK. Din nou, pret maricel Ditamai lobsterul si langostine si caracatita din aia mare, la rude in Spania, acum 16 ani = bune. Eram noi "prosti", de abia descopeream fructele de mare adevarate, pina atunci mincasem doar creveti din aia cit unghia. Pe astealalte le stiam doar in poze. Edited by nixrohnson, 19 January 2023 - 17:39. |
#136
Posted 19 January 2023 - 18:08
|
#137
Posted 19 January 2023 - 18:15
Pofta buna
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zFelfDbkzm4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#139
Posted 19 January 2023 - 18:57
Borala curata. Nici nu a curatat pestii de solzi cum trebuie.
|
#140
Posted 19 January 2023 - 21:31
Boala curata pentru noi. Organismul lor e pregătit pentru așa ceva 🤷
|
#141
Posted 19 January 2023 - 21:37
|
#142
Posted 20 January 2023 - 00:08
Bursul, on 18 ianuarie 2023 - 10:26, said:
Poate mai sunt si altii pe aici care au mancat inainte de 2000 carne de vita. Cum era atunci? Tot medium rare? Cum se gatea carnea de vita acasa? Era talpa si fara gust? Orice ar fi, nu ne schimbăm! Noi suntem neam de daci! |
#143
Posted 20 January 2023 - 06:30
Nu stiu cum era inainte de 2000, dar pana in '89 toata carnea era foarte rare, inclusiv Fratii Petreus.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users