Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Curatare calcar din boiler

sfat achizitie glc 200-197 cp ben...

Echivalent TDA2005R

Cum se rezolva ?
 Sfat cumparare masina break, auto...

Testare platina si/sau paladiu

Priza de putere tractor u650 - se...

Anulare RCA curent & emitere ...
 windows 11 asus vivobook

Standardul 3D Secure - tine de ca...

Irigare gazon cu apa din retea sa...

Remote desktop
 functii continue

Analizor 3 in 1 - sfat achizitie

Oppo Find X6 Pro, un cameraphone ...

Monstrul sacru sau mai multi?

Probleme acoperis (sageac,.infiltratii, căldura)

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Robert121113

Robert121113

New Member

• Grup: Candidate Members
Salut,

Am cumparat o casa, din pacate are tabla pusa direct pe astereala(fara Tot pe).prinsa cu suruburi de acoperis (cu garnitura) care din pacate au iesit prin astereala
Problema este ca :
A)vara este foarte cald la mansarda, m-am apucat să dau izolatia existenta (vată minerala de 10 cm) si vreau sa pun vata bazilica de 15 cm., apoi un strat de vata minerala. Între vata bazaltica si astereala vreau sa las un spatiu de 5 cm pt ventilatie.
B)
FIIND acel spațiu de 5cm, ma gândeam sa refac sageacul existent (din lambriuri de plastic) , cu unul metalic perforat care sa permita ventilatia sageacului si astfel (sper) eliminarea caldurii de sub astereala pentru a fi mai racoare vara.

Intrebarea mea este:
1. in primul rand daca este o idee bună. 2. daca iarna pot sa am probleme cu frigul datorita acestei ventilari sub astereala..
3. Dacă pun banda butilica peste suruburile de pe acoperis oare rezolv pproblema infiltratiei de apa?

Multumesc mult

Adm

Adm

Property Caretaker

• Grup: Administrators
Poti pune niste cosuri dedicate.
Cauta Cos Ventilatie Bilka.

Prototype2

Prototype2

Active Member

• Grup: Members
Acele suruburi se schimba periodic pentru ca imbatraneste garnitura lor.
Ca sa fie bine la mansarda trebuie izolat cu minim 30cm de izolatie, ideal 35-40.
Ar fi indicat sa pui si bariera de vapori inspre camere.

Robert121113

Robert121113

New Member

• Grup: Candidate Members
Mulțumesc.
Si legat de acel spatiu de ventilatie de 5 cm conectat cu sageacul ventilat?

Prototype2

Prototype2

Active Member

• Grup: Members
Cred ca e o idee buna pentru racire vara si pentru eliminarea condensului iarna, condensul poate face pagube mari. Ideal ar fi sa pui intre invelitoare si izolatie folie de difuzie (anticondens). Sa nu o confunzi cu bariera de vapori, aceea se pune spre interiorul camerelor.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate