![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Proces partaj judiciar
Last Updated: Jan 17 2023 10:18, Started by
alexbowwow
, Jan 16 2023 19:01
·
1

Posted 16 January 2023 - 19:01

Buna seara!
Am fost implicat intr-un proces de partaj judiciar(mostenire) si saptamana aceasta am primit hotararea finala cu ce sulte am de platit, respectiv ce sulte mi se cuvin si ce cote parti din terenul respectiv. Avocatul m-a sfatuit sa facem revizuire. Am niste intrebari: 1.Cat poate dura aceasta revizuire? Care e termenul de revizuire? 2.Din ce am inteles de la avocat si ceilalti parati pot face revizuire. Daca e asa practic procesul cand se va incheia? Suntem 8 mostenitori. Poate face fiecare cate revizuiri vrea? Multumesc! |
Posted 16 January 2023 - 21:23

Asa m-a sfatuit ca sa facem revizuire. Eu nu as mai vrea ca deja a durat mult.
Ideea e daca alti parati pot face revizuire? Sau daca eu nu fac nu fac nici ei? Ca asa daca face fiecare cate o revizuire, practic procesul se va intinde in continuare pe mai bine de 1-2 ani corect? |
Posted 16 January 2023 - 21:45

https://lege5.ro/gra...p=gyzdcnzyg4ytc cand se face revizuirea unei hotarari definitive
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users