![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Huawei P60/PRO

Posted 14 September 2023 - 13:05

Parca cel mai mic pret a fost 3300.
Adica 4300 lei dar primeai un voucher de 1000 lei. |
Posted 14 September 2023 - 16:59

- pe partea foto, intre P50Pro si P60Pro e .... discutabil, zic unii. La pozele obisnuite, low light, macro, diferente ar fi minore, deseori chiar mai bun P50Pro ?! In modul Tele, ziua/noaptea, castiga P60Pro detasat, desi unii zic ca pana la 10x, P50 Pro e mai bun:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1YvHBIoH-ig?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 15 September 2023 - 00:45

Partea cu conversație pe satelit pe P60 pro cum este? Înțeleg că s-au epuizat stocul din prima faza de la apariție. E pe bune, se alocă separat de Nr din și rețeaua GSM?!
|
Posted 15 September 2023 - 08:08

- pe partea foto, intre P50Pro si P60Pro e .... discutabil, zic unii. La pozele obisnuite, low light, macro, diferente ar fi minore, deseori chiar mai bun P50Pro ?! In modul Tele, ziua/noaptea, castiga P60Pro detasat, desi unii zic ca pana la 10x, P50 Pro e mai bun Ar trebui sa puna diafragma variabila si la tele la urmatorul si atunci ai si sharpness extra cand doresti la tele ![]() Mai e o chestie pe care am observat-o si care pare o problema software, daca faci poze in modul pro ies vizibil mai prost detaliile. Nu stiu in ce mod a testat-o cel din video, dar daca pun pe pro textul la zoom devine muuuult mai putin citibil decat in photo normal. O sa pun exemple ca sa vezi diferenta, dar e mare. |
Posted 16 September 2023 - 12:49

P60 pro update news Momentan se poate face rebranding de la global la china, doar cu HMS 3.1 fara OTA updates, procesul este mai greoi pentru ca ai nevoie de anumite cabluri, asteptam o versiune mai rapida si fara mari implicatii din partea utilizatorului. Dezavantajul este ca ramai blocat pe versiunea asta de HARMONY, dar cel putin ii poti pune GMS nativ ![]() |
Posted 16 September 2023 - 13:17

Poti sa-mi dai mai multe detalii despre asta? Adica daca instalezi HarmonyOS pe el poti pune GMS relativ ..usor din surse gen xda si nu dubiosenii? daca-mi poti oferi un link sa "studiez" putin treaba ar fi super. - prin înghețarea GSF; sunt lanse ca anumite aplicații să nu funcționeze - prin instalarea unei variante custom de GSF și suficientă muncă, care nu se găsește în principiu gratis. Mie mi-a luat minim o oră să pun pe un P50 Pro cu HOS 3 sau 4. Astea sunt la sfârșit. Începutul îl găsești pe XDA, YouTube. Ușor...depinde de experiența fiecăruia. Edited by badmania98, 16 September 2023 - 13:20. |
Posted 16 September 2023 - 15:13

Mai e o chestie pe care am observat-o si care pare o problema software, daca faci poze in modul pro ies vizibil mai prost detaliile. Tele: ![]() Wide: ![]() Adica diferente mai mult decat evidente ... deci conteaza mult si in ce mod testezi telefonul. |
Posted 18 September 2023 - 18:01

Poti sa-mi dai mai multe detalii despre asta? Adica daca instalezi HarmonyOS pe el poti pune GMS relativ ..usor din surse gen xda si nu dubiosenii? daca-mi poti oferi un link sa "studiez" putin treaba ar fi super. Pai momentan astept solutia pentru rebrand de la global la chinezesc si dupa aia iti spun cum sa iti pui si GMS nativ (fara android auto si gpay) Am folosit aceasta tehnica cu p50 pro si a mers fara probleme, am pus la vremea respectiva link-uri de youtube in chineza pe care le-am postat si pe xda, gasesti acolo in sectiunea p50 pro ca si aici de astfel. Nu stiu ce inseamna pentru tine dubiosenii, dar eu merg pe mana chinezilor/indienilor etc la faza asta ca vorba aia de la ei pleaca tot (ca pun pe xda sau nu, e treaba lor) eu testez si ce imi merge ala e bun. Si cum zice si badmania98 fiecare testeaza ce crede ca e "safe" pentru el ![]() bafta Edited by FREAKTUNING, 18 September 2023 - 18:01. |
Posted 15 October 2023 - 08:04

Mai revin cu updates.
-mi-am vandut dslr-ul, de cand am p60 pro aparatul foto a stat degeaba, desi sunt situatii in care dslr-ul absolut distruge p60-ul, e valabil si vice versa. Overall consider ca trebuie sa fii masochist sa te mai cari cu o camera foto imensa dupa tine pt hobby/home use. Indiferent de brand, flagshipurile sunt prea bune. ![]() -overall sunt super multumit de camera telefonului, desi uneori sunt situatii in care poza arata bine, apoi dupa procesare pur si simplu strica poza. In situatiile astea intru in Pro Mode sa evit post procesarea uneori retarded. -lipsa google uneori e foarte fustranta. De exemplu aplicatia Emag, good luck sa comanzi ceva prin Easybox ![]() -app gallery este cu muuuult in urma, pe langa faptul ca lipsesc aplicatii, cele presente au si versiuni vechi. De exemplu aplicatia Decathlon, ce in appgallery e inca v7.13, iar ultima versiune e 7.17. Tot trebuie intrat si descarcat manual apk. Nu e asa bai, dar devine boring si repetiv pt un proces ce ar trebui sa fie automat. Imi place telefonul, dar daca huawei nu rezolva problema cu google pana la P80, din pacate o sa renunt la ei. Si celalalte branduri ofera flagshipuri cu camere foarte bune ![]() |
Posted 15 October 2023 - 08:40

Aaa si Gbox, nu e solutia perfecta, departe de a fi perfecta. Mi-a dat de cateva ori crash-uri pana acum -> aplicatiile dependente de gbox erau in " pending " pana si-a revenit Gbox.
Sunt la a 2-a reinstalare de Gbox + aplicatiile din Gbox. |
|
Posted 15 October 2023 - 10:27

GSpace e mai stabil decât GBox pentru aplicatiile cotidiene
|
Posted 16 October 2023 - 17:50

update la p60 pro, pentru ca singura varianta de convert este cu desfacerea telefonului, zis si facut, numai ca l-am facut lego si l-am facut praf, asa ca nu incercati asa ceva acasa
![]() Nu imi ramane decat sa astept sa vina mate 60 pro ![]() intr-un cuvant: am infrant ![]() PS: a aparut o noua versiune de gbox aseara (este disponibila pe canalul lor de telegram) care te lasa sa iti selectezi serviciile google fie prin microG fie prin GMS Core Edited by FREAKTUNING, 16 October 2023 - 17:53. |
Posted 16 October 2023 - 18:41

Posted 16 October 2023 - 18:52

Convertire la C00 și instalare HarmonyOS. Era chiar lego. Oricum modelul acesta e ciudat din punctul de vedere a Test Point-ului și conectorilor de baterie. L-am dus eu la service pe Bălcescu și mă așteptam ca cei de acolo să facă ochii mari. Nu au făcut. Mi-au zis că au văzut și mai și. Repararea costa undeva la peste 6000 de lei.
FREAKTUNING nu a fost de acord cu repararea, asta zicând și cei din service, pentru că nu merită.
PS: a aparut o noua versiune de gbox aseara (este disponibila pe canalul lor de telegram) care te lasa sa iti selectezi serviciile google fie prin microG fie prin GMS Core Edited by badmania98, 16 October 2023 - 18:53. |
Posted 16 October 2023 - 19:04

Convertire la C00 și instalare HarmonyOS. ![]()
Mai revin cu updates. -mi-am vandut dslr-ul, de cand am p60 pro aparatul foto a stat degeaba, desi sunt situatii in care dslr-ul absolut distruge p60-ul, e valabil si vice versa. Overall consider ca trebuie sa fii masochist sa te mai cari cu o camera foto imensa dupa tine pt hobby/home use. Indiferent de brand, flagshipurile sunt prea bune. ![]() -overall sunt super multumit de camera telefonului, desi uneori sunt situatii in care poza arata bine, apoi dupa procesare pur si simplu strica poza. In situatiile astea intru in Pro Mode sa evit post procesarea uneori retarded. -lipsa google uneori e foarte fustranta. De exemplu aplicatia Emag, good luck sa comanzi ceva prin Easybox ![]() In ProMode scade calitatea, uita-te la comparatia mea ... cred ca e ceva bug software. La Emag n-am observat probleme, poate pentru ca deja am selectat easybox-ul? Nu iti trimiti de obicei la acelasi easybox? Edited by utopium, 16 October 2023 - 18:58. |
|
Posted 16 October 2023 - 19:06

C00= China. Se dorea GMS nativ pe telefon, care merge instalat doar pe HOS. Pe P50 Pro cu HOS am reușit instalarea.
În rest: fiecare cu piticii săi. ![]() Edited by badmania98, 16 October 2023 - 19:07. |
Posted 16 October 2023 - 19:18

Adica tocmai chinezii pot instala usor Google Services, care nu sunt lasati de stat sa o faca?
![]() |
Posted 16 October 2023 - 19:32

Exact. E de noaptea minții dar așa stă situația.
Edited by badmania98, 16 October 2023 - 19:32. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users