Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
SSD Adata SU650 cu temperatura 10...

Iese AXN de la DIGI si intra Film...

clonare hdd Xbox one

Sistem Intel low end pentru Windo...
 Semnatura electronica pe token na...

Permis auto in alta tara

Scula slefuire acoperita cu parti...

functia NAS pe anticul Eboda HD f...
 Firma in construcții neserio...

Revolta transportatorilor polonez...

Solutie cheder autoturisme fara r...

Reglare volum sonerie Iphone12
 Hyundai lanseaza Uni Wheel

V-a placut/va place Depeche Mode?

Mașina noua vs SH vechi de 2...

Rodaj Drujba Ruris

Huawei P60/PRO

- - - - -
  • Please log in to reply
426 replies to this topic

asffga

asffga

Member

• Grup: Members
Parca cel mai mic pret a fost 3300.
Adica 4300 lei dar primeai un voucher de 1000 lei.

lopi

lopi

Active Member

- pe partea foto, intre P50Pro si P60Pro e .... discutabil, zic unii. La pozele obisnuite, low light, macro, diferente ar fi minore, deseori chiar mai bun P50Pro ?! In modul Tele, ziua/noaptea, castiga P60Pro detasat, desi unii zic ca pana la 10x, P50 Pro e mai bun:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1YvHBIoH-ig?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cristy0007

Cristy0007

FM forever

• Grup: Senior Members
Partea cu conversație pe satelit pe P60 pro cum este? Înțeleg că s-au epuizat stocul din prima faza de la apariție. E pe bune, se alocă separat de Nr din și rețeaua GSM?!

utopium

utopium

Guru Member

View Postlopi, on 14 septembrie 2023 - 16:59, said:

- pe partea foto, intre P50Pro si P60Pro e .... discutabil, zic unii. La pozele obisnuite, low light, macro, diferente ar fi minore, deseori chiar mai bun P50Pro ?! In modul Tele, ziua/noaptea, castiga P60Pro detasat, desi unii zic ca pana la 10x, P50 Pro e mai bun
Cand pui f/2.1 la tele in loc de f/3.5 te astepti si la unele dezavantaje in anumite situatii (gen imagini mai soft in unele zone, DOF mai ingust care in unele situatii poate sa nu fie dezirabil). Pe ansamblu insa eu zic ca e mult mai bine sa ai de 2.4 ori mai multa lumina disponibila si un DoF (adancime a campului) mai ingust. Farmecul acelui tele e tocmai la macro shots, adica cand focalizezi aproape si ai un background blurred. Mie imi place mult ce au facut la tele, camera mea dedicata someaza, o pot trimite la pensie linistit.

Ar trebui sa puna diafragma variabila si la tele la urmatorul si atunci ai si sharpness extra cand doresti la tele :)

Mai e o chestie pe care am observat-o si care pare o problema software, daca faci poze in modul pro ies vizibil mai prost detaliile. Nu stiu in ce mod a testat-o cel din video, dar daca pun pe pro textul la zoom devine muuuult mai putin citibil decat in photo normal. O sa pun exemple ca sa vezi diferenta, dar e mare.

marcel201

marcel201

Senior Member

View PostFREAKTUNING, on 04 septembrie 2023 - 18:45, said:

P60 pro update news
Momentan se poate face rebranding de la global la china, doar cu HMS 3.1 fara OTA updates, procesul este mai greoi pentru ca ai nevoie de anumite cabluri, asteptam o versiune mai rapida si fara mari implicatii din partea utilizatorului.

Dezavantajul este ca ramai blocat pe versiunea asta de HARMONY, dar cel putin ii poti pune GMS nativ Posted Image
Poti sa-mi dai mai multe detalii despre asta? Adica daca instalezi HarmonyOS pe el poti pune GMS relativ ..usor din surse gen xda si nu dubiosenii? daca-mi poti oferi un link sa "studiez" putin treaba ar fi super.

badmania98

badmania98

Nenea

Vizualizare mesajmarcel201, pe 16 septembrie 2023 - 12:49, a scris:

Poti sa-mi dai mai multe detalii despre asta? Adica daca instalezi HarmonyOS pe el poti pune GMS relativ ..usor din surse gen xda si nu dubiosenii? daca-mi poti oferi un link sa "studiez" putin treaba ar fi super.
Sunt 2 variante:
- prin înghețarea GSF; sunt lanse ca anumite aplicații să nu funcționeze
- prin instalarea unei variante custom de GSF și suficientă muncă, care nu se găsește în principiu gratis. Mie mi-a luat minim o oră să pun pe un P50 Pro cu HOS 3 sau 4.

Astea sunt la sfârșit.
Începutul îl găsești pe XDA, YouTube.
Ușor...depinde de experiența fiecăruia.

Edited by badmania98, 16 September 2023 - 13:20.

utopium

utopium

Guru Member

Vizualizare mesajutopium, pe 15 septembrie 2023 - 08:08, a scris:

Mai e o chestie pe care am observat-o si care pare o problema software, daca faci poze in modul pro ies vizibil mai prost detaliile.
Ca sa exemplific ce ziceam ieri, astea sunt diferentele intre modul Pro si cel Normal, la tele si wide:

Tele:
Attached File  TeleProNormal.png   272.79K   29 downloads

Wide:
Attached File  WideProNormal.png   308.98K   31 downloads

Adica diferente mai mult decat evidente ... deci conteaza mult si in ce mod testezi telefonul.

FREAKTUNING

FREAKTUNING

Junior Member

View Postmarcel201, on 16 septembrie 2023 - 12:49, said:

Pai momentan astept solutia pentru rebrand de la global la chinezesc si dupa aia iti spun cum sa iti pui si GMS nativ (fara android auto si gpay)
Am folosit aceasta tehnica cu p50 pro si a mers fara probleme, am pus la vremea respectiva link-uri de youtube in chineza pe care le-am postat si pe xda, gasesti acolo in sectiunea p50 pro ca si aici de astfel.
Nu stiu ce inseamna pentru tine dubiosenii, dar eu merg pe mana chinezilor/indienilor etc la faza asta ca vorba aia de la ei pleaca tot (ca pun pe xda sau nu, e treaba lor) eu testez si ce imi merge ala e bun.

Si cum zice si badmania98 fiecare testeaza ce crede ca e "safe" pentru el Posted Image)))

bafta

Edited by FREAKTUNING, 18 September 2023 - 18:01.

Katta92

Katta92

Sibiu

Mai revin cu updates.
-mi-am vandut dslr-ul, de cand am p60 pro aparatul foto a stat degeaba, desi sunt situatii in care dslr-ul absolut distruge p60-ul, e valabil si vice versa. Overall consider ca trebuie sa fii masochist sa te mai cari cu o camera foto imensa dupa tine pt hobby/home use. Indiferent de brand, flagshipurile sunt prea bune. :)

-overall sunt super multumit de camera telefonului, desi uneori sunt situatii in care poza arata bine, apoi dupa procesare pur si simplu strica poza. In situatiile astea intru in Pro Mode sa evit post procesarea uneori retarded.

-lipsa google uneori e foarte fustranta. De exemplu aplicatia Emag, good luck sa comanzi ceva prin Easybox :), nu arata nicio eroare, dar nu apare harta Easybox  Trebuie clonata in Gbox sa poti accesa harta Easybox din aplicatie si alte "micro buguri " de astea in diverse aplicatii ce in Gbox functioneaza excelent.

-app gallery este cu muuuult in urma, pe langa faptul ca lipsesc aplicatii, cele presente au si versiuni vechi. De exemplu aplicatia Decathlon, ce in appgallery e inca v7.13, iar ultima versiune e 7.17. Tot trebuie intrat si descarcat manual apk.

Nu e asa bai, dar devine boring si repetiv pt un proces ce ar trebui sa fie automat.

Imi place telefonul, dar daca huawei nu rezolva problema cu google pana la P80, din pacate o sa renunt la ei. Si celalalte branduri ofera flagshipuri cu camere foarte bune :)

Katta92

Katta92

Sibiu

Aaa si Gbox, nu e solutia perfecta, departe de a fi perfecta. Mi-a dat de cateva ori crash-uri pana acum -> aplicatiile dependente de gbox erau in " pending " pana si-a revenit Gbox.

Sunt la a 2-a reinstalare de Gbox + aplicatiile din Gbox.

badmania98

badmania98

Nenea

GSpace e mai stabil decât GBox pentru aplicatiile cotidiene

FREAKTUNING

FREAKTUNING

Junior Member

update la p60 pro, pentru ca singura varianta de convert este cu desfacerea telefonului, zis si facut, numai ca l-am facut lego si l-am facut praf, asa ca nu incercati asa ceva acasa ;)

Nu imi ramane decat sa astept sa vina mate 60 pro ;), pana atunci ma joc cu p50 pro cu harmony si gsm aproape nativ (fara android auto si gpay)

intr-un cuvant: am infrant :P

PS: a aparut o noua versiune de gbox aseara (este disponibila pe canalul lor de telegram) care te lasa sa iti selectezi serviciile google fie prin microG fie prin GMS Core

Edited by FREAKTUNING, 16 October 2023 - 17:53.

utopium

utopium

Guru Member

Vizualizare mesajFREAKTUNING, pe 16 octombrie 2023 - 17:50, a scris:

update la p60 pro, pentru ca singura varianta de convert este cu desfacerea telefonului, zis si facut, numai ca l-am facut lego si l-am facut praf, asa ca nu incercati asa ceva acasa Posted image
Convert la ce? Ce ai vrut sa faci?

badmania98

badmania98

Nenea

Convertire la C00 și instalare HarmonyOS. Era chiar lego. Oricum modelul acesta e ciudat din punctul de vedere a Test Point-ului și conectorilor de baterie. L-am dus eu la service pe Bălcescu și mă așteptam ca cei de acolo să facă ochii mari. Nu au făcut. Mi-au zis că au văzut și mai și. Repararea costa undeva la peste 6000 de lei.
FREAKTUNING nu a fost de acord cu repararea, asta zicând și cei din service, pentru că nu merită.

Vizualizare mesajFREAKTUNING, pe 16 octombrie 2023 - 17:50, a scris:

PS: a aparut o noua versiune de gbox aseara (este disponibila pe canalul lor de telegram) care te lasa sa iti selectezi serviciile google fie prin microG fie prin GMS Core
Andoid Auto tot nu funcționeză. Dacă-l vor face să funcționeze îmi scot pălăria în fața lor. Personal cred că e puțin probabil acest lucru.

Edited by badmania98, 16 October 2023 - 18:53.

utopium

utopium

Guru Member

Vizualizare mesajbadmania98, pe 16 octombrie 2023 - 18:48, a scris:

Convertire la C00 și instalare HarmonyOS.
Nu stiu ce e C00 si de ce ai vrea sa faci asa ceva Posted image Ce speri sa obtii daca faci asta? Sa faci sa mearga Android Auto sau Google Pay? Ca in rest mie imi merg toate aplicatiile pe care le am, in afara de aplicatia McDonalds. Android Auto nu am activat pe masina si nu ma intereseaza sa-l activez pe fir oricum, de Google Pay nu prea am cu adevarat nevoie ca fac platile cu BT Pay si Edenred, care merg ambele. Cu Revolut as face plati in strainatate, dar mult prea rar ca sa merite sa-mi bat capul.

Vizualizare mesajKatta92, pe 15 octombrie 2023 - 08:04, a scris:

Mai revin cu updates.
-mi-am vandut dslr-ul, de cand am p60 pro aparatul foto a stat degeaba, desi sunt situatii in care dslr-ul absolut distruge p60-ul, e valabil si vice versa. Overall consider ca trebuie sa fii masochist sa te mai cari cu o camera foto imensa dupa tine pt hobby/home use. Indiferent de brand, flagshipurile sunt prea bune. Posted image

-overall sunt super multumit de camera telefonului, desi uneori sunt situatii in care poza arata bine, apoi dupa procesare pur si simplu strica poza. In situatiile astea intru in Pro Mode sa evit post procesarea uneori retarded.

-lipsa google uneori e foarte fustranta. De exemplu aplicatia Emag, good luck sa comanzi ceva prin Easybox Posted image, nu arata nicio eroare, dar nu apare harta Easybox  Trebuie clonata in Gbox sa poti accesa harta Easybox din aplicatie si alte "micro buguri " de astea in diverse aplicatii ce in Gbox functioneaza excelent.
Si eu am carat degeaba cu mine camera dedicata in concediu, nu prea am folosit-o si oricum nu a scos poze mai bune cand am folosit-o.

In ProMode scade calitatea, uita-te la comparatia mea ... cred ca e ceva bug software.

La Emag n-am observat probleme, poate pentru ca deja am selectat easybox-ul? Nu iti trimiti de obicei la acelasi easybox?

Edited by utopium, 16 October 2023 - 18:58.

badmania98

badmania98

Nenea

C00= China. Se dorea GMS nativ pe telefon, care merge instalat doar pe HOS. Pe P50 Pro cu HOS am reușit instalarea.
În rest: fiecare cu piticii săi. Posted image

Edited by badmania98, 16 October 2023 - 19:07.

utopium

utopium

Guru Member

Adica tocmai chinezii pot instala usor Google Services, care nu sunt lasati de stat sa o faca? :D

badmania98

badmania98

Nenea

Exact. E de noaptea minții dar așa stă situația.

Edited by badmania98, 16 October 2023 - 19:32.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate