![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
mail din linie de comanda - script
Last Updated: Apr 13 2006 02:28, Started by
tim2003
, Apr 09 2006 23:57
·
0

Posted 09 April 2006 - 23:57

Pe un laptop ce ruleaza XP SP2 am instalat Outlook 2003. De regula, se lucreaza offline.
Ma intereseaza ca din linie de comanda sa pot trimite un mail cu un fisier atasat. Practic, vreau sa arunc in Outbox mesajul respectiv iar el sa plece la urmatoarea conectare (sincronizare). Pe net nu prea am gasit exact ce vreau. Multumesc later edit: Am gasit totusi ceva pana la urma .... http://www.microsoft...k/cscof010.mspx Edited by tim2003, 10 April 2006 - 00:32. |
Posted 11 April 2006 - 08:13

Pe un laptop ce ruleaza XP SP2 am instalat Outlook 2003. De regula, se lucreaza offline. Ma intereseaza ca din linie de comanda sa pot trimite un mail cu un fisier atasat. Practic, vreau sa arunc in Outbox mesajul respectiv iar el sa plece la urmatoarea conectare (sincronizare). Cu Outlook Express faceam asta fara nici o problema... Pt. Outlook 2003 vezi aici despre offline folders: http://www.msexchang...ffline_Use.html Succes. |
Posted 13 April 2006 - 02:28

Multumesc pentru sfat dar nu sunt sigur ca ajuta la problema mea.
Ideea este urmatoarea: Am niste useri remote. Ma intereseaza ca la fiecare logon sa se ruleze un script (n-are importanta ce face) care imi intoarce un log. Fisierul asta, automat sa fie atasat la un mail catre o anumita adresa (in Outbox-ul de la Outlook) iar la urmatoarea conectare el sa fie trimis automat. Importanta este interactiunea minima cu utilizatorul sau chiar deloc. Lucru imposibil de altfel cu patch-urile de securitate din SP2 (Userul este anuntat ca se incearca trimiterea un mail si i se cere acceptul). Edited by tim2003, 13 April 2006 - 02:29. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users