![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sofer pe microbuz sau pe autobuz? Ce sa aleg si de ce?
Last Updated: Jan 09 2023 06:51, Started by
Alexandru_31
, Jan 08 2023 20:35
·
4

Posted 08 January 2023 - 20:35

Buna seara.
Am 31 de ani, si, recent, am obtinut si categoria D. Detin si celelalte categorii, precum B (de 8 ani), si C si CE (de 1 an). Am profesat, ca si sofer pe camion, pe comunitate, timp de cateva luni, si putin pe tara, ca si experiența. As avea nevoie de un sfat, din partea voastra, pentru ca, un sfat, e mereu binevenit. Ce sa fac in continuare, sa ma angajez pe microbuz sau pe autobuz? Care ar fi avantajele si dezavantajele fiecarei alegeri? Local, pe tara, tur-retur, in alta tara? Va mulțumesc anticipat. |
Posted 08 January 2023 - 21:31

Ai grija, am mai mulți prieteni ce lucrează pe microbuze ce transporta angajații firmelor la muncă. Toți sunt plătiți pe carte cu minim pe economie, si restul "la negru ". Nu accepta sa fi plătit astfel. Cere tot salariu pe cartea de munca.
|
Posted 08 January 2023 - 21:32

Tu stii cel mai bine ce iti place. Unora le plac mai mult traseele lungi prin tara,altii vor o ruta fixa prin oras si seara sa fie inapoi acasa.
|
Posted 08 January 2023 - 21:43

Cum putem sa-ti zicem noi ce e mai bine pt tine ?!
Eu daca ar trebui sa fac drumuri prin Romania, as innebuni. La varsta ta, daca nu ai familie/ copii, as merge in afara, as castiga si mai bine si as merge si pe drumuri normale, cu soferi mai civilizati. Dar ce ziceam la inceput, ce relevanta are ce credem noi ?! |
Posted 08 January 2023 - 22:04

tablagiu_xxx, on 08 ianuarie 2023 - 21:43, said:
Cum putem sa-ti zicem noi ce e mai bine pt tine ?! Eu daca ar trebui sa fac drumuri prin Romania, as innebuni. La varsta ta, daca nu ai familie/ copii, as merge in afara, as castiga si mai bine si as merge si pe drumuri normale, cu soferi mai civilizati. Dar ce ziceam la inceput, ce relevanta are ce credem noi ?! |
Posted 08 January 2023 - 22:11

Robert_Kiran, on 08 ianuarie 2023 - 21:31, said:
Ai grija, am mai mulți prieteni ce lucrează pe microbuze ce transporta angajații firmelor la muncă. Toți sunt plătiți pe carte cu minim pe economie, si restul "la negru ". Nu accepta sa fi plătit astfel. Cere tot salariu pe cartea de munca. |
Posted 09 January 2023 - 06:51

Eu as alege autobuz, riscul mai mic de accidente grave, amenzi, etc. Si cred ca e si un job mai sigur, pe termen lung.
Dar poate ca sunt subiectiv, pentru ca imi plac autobuzele. Edited by Argv, 09 January 2023 - 06:53. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users