Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
la nivel micro exista, am gasit p...

TV-ul nu detecteaza Cl +

Cimentare definitiva

Dacia Duster 3 vs precedentele ve...
 Cilindree mica versus cilindree m...

Cum pot sa evit delay-ul de 60 mi...

display nu se stinge programat

De ce saliveaza motanul cand cala...
 Recomandare prelungire cablu inst...

Greutate brad 100-130cm din leroy...

Problema Centrala Arca Poket - se...

Lipsa atestat spania
 neuropatie periferica

Incarcare butelii de voiaj

Bariera acces auto - cum/unde gas...

Localizare prin IMEI

Mouse vertical - recomandari

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Altef4

Altef4

Junior Member

• Grup: Junior Members
As dori niste recomandari pt un mouse vertical de gaming din partea celor care detin deja asa ceva.

Eu am cumparat de 2 ori un Mouse Trust GXT 144 Rexx Vertical Gaming care este in top la review pozitiv pt mouse-uri verticale. Insa de de fiecare data nu am functionat mai mult de 3 saptamani. Prima oara am cumparat direct de la emag, iar dupa vre-o 2-3 saptamani a decedat, pur si simplu. emag a fost foarte prompt la partea de garantie si dupa ce am trimis produsul in service, mi-au raspuns ca nu se mai poate repara si mi-au returnat banii.

A doua oara am cumparat acelasi mouse tot de pe platforma emag, insa vandut de Vexio. La fel, dupa cateva saptamani a murit scroll-ul. Cu frima asta nici nu stiu daca pot face garantie, am primit doar factura electronica direct pe platforma.

Astfel, ce mouse imi recomandati? Evident sa aiba dpi de minim 6K si a functionat macar 6 luni.

1000FPS

1000FPS

Member

• Grup: Members
Pai spune-ne un pret maxim pe care esti dispus sa-l dai pe mouse, oricum de ce ai vrea dpi de minim 6k? ca nu cred ca folosesti tu sensivitatea la 6000 dpi uri.

MD

MD

Senior Member

• Grup: Senior Members
Nu stiu in ce top "pozitiv" ar putea fi chinezaria aia de Trust de 100 lei ...
Nu mai cumpara produse de la Vexio vandute de emag, le gasesti la ei pe site vexio.ro (vezi acolo la contact si cu garantia).

Edited by MD, 07 January 2023 - 21:00.

Altef4

Altef4

Junior Member

• Grup: Junior Members
Cand am trecut pe vertical, am cautat dupa rating de la gameri. Nu reclame, ci comentari. Aveam in vizor si Logitech MX, insa pe langa pret, nu mi-a placut ca are doar 1.6dpi, e wireless si are rating general foarte scazut. Trust avea tot ce imi doream si intr-adevar, a fost bun alea 2-3 saptamani in care a functionat. chiar surprinzator de bun. Atat ca a clacat de pe o zi pe alta. Motivul si pt care am mai luat unul in idea ca am fost doar ghinionist prima oara. Aparent e o problema generala la buton scroll.

De asta caut sfaturi direct de la cei care au asa ceva si pot face recomandari.

Vizualizare mesaj1000FPS, pe 07 ianuarie 2023 - 19:35, a scris:

Pai spune-ne un pret maxim pe care esti dispus sa-l dai pe mouse, oricum de ce ai vrea dpi de minim 6k? ca nu cred ca folosesti tu sensivitatea la 6000 dpi uri.
E doar o preferinta personala, nimic mai mult. Sa zicem ca pretul nu ar fi un impediment atat timp cat e ceva durabil si de calitate. Insa..parca 500 lei pe un mouse e cam mult.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate