![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Mâncare gratis Bucuresti
Last Updated: Jul 29 2023 11:17, Started by
cezarus889
, Jan 05 2023 22:44
·
35

Posted 05 January 2023 - 23:51

Posted 05 January 2023 - 23:53

e ok sa ajuti, dar cine merita. Eu am decis ca merita. Daca era vorba de orice altceva, probabil as fi spus ca tine. Dar e un amarat de sandvis. Pentru mine nu inseamna nimic, pentru altcineva ar putea insemna totul.
I-am scris ”condiția”: să ajungă la Favorit. Probabil că și eu am probleme care mă împiedică să mă deplasez. Inteleg, nu e bai. Sper doar sa poata. |
Posted 05 January 2023 - 23:53

Va mulțumesc pentru răspunsuri și ajutor. Am nevoie doar de ceva de mâncare pana iau banii. Nu vreau sa păcălesc pe nimeni sau sa iau banii cuiva. Si dacă sa fii păcălit cu o masa calda este un lucru rău, atunci sper sa ajung si eu sa fiu păcălit de oamenii care au nevoie de mâncare pe viitor.
|
Posted 05 January 2023 - 23:55

Am trecut si eu prin asta. Eram rupt de foame, pana la urmatorul salariu. Asta nu insemna ca nu mancam nimic, in acest timp. Si ai simtit vreodata nevoia sa ceri de mancare pe forum sau oriunde altundeva? Oricum, toate discutiile astea nu-l ajuta cu nimic. |
Posted 05 January 2023 - 23:56

Posted 05 January 2023 - 23:57

Pot ajunge la Favorit. Dar nu știu cum sa îți dau Pm Nu poti trimite PM, din pacate. Scrie aici ce si cum, mesajul il voi vedea doar eu si i-l transmit in PM fara a-l face public.
Îți dau eu. Nu are acces la mesagerie pana nu face 24 mesaje sau ceva. |
Posted 05 January 2023 - 23:58

Posted 06 January 2023 - 00:03

poate sa mearga la un restaurant sa ceara sa faca curatenie ptr 2-3 portiii de mancare: sa dea cu matura, cu mop-ul, sa care gunoiul, sa frece gratare/plite, sa spele vase, etc
plus ca daca il vede ca e serios, se tine de treaba si nu fura s-ar putea sa il angajeze chiar permanent |
Posted 06 January 2023 - 00:04

Posted 06 January 2023 - 00:05

Posted 06 January 2023 - 00:05

Posted 06 January 2023 - 00:06

Pana pe 11 mai e destul ! Si o sa ai nevoie de mancare zilnic ! Solutia e sa discuti cu un restaurant , pizzerie chiar market unde sa poti presta servicii contra mancare .
Din pacate eu nu ajung prin zona aia , altfel te ajutam eu cu una...alta pentru 2 - 3 zile ! |
Posted 06 January 2023 - 00:06

Lângă piața muncii locuiesc. Nu am cerut bani sau sa păcălesc pe cineva. Doar am nevoie sa mănânc. Am luat niște decizii finaciare proaste care m-au adus in situația asta. Ce decizii proaste ai luat? Ai investit o mare parte din bani in monede virtuale? O mancare (sendvis, shaorma, etc) acum nu te tine pana pe 11 ianuarie. Dar daca tot zici ca nu ai mancat de o saptamana, poate ca da. Daca se confirma cazul tau, se pot mobiliza unii oameni sa-ti faca comanda de mancare cu livrare la locul tau de munca, dar angajatorul tau stie despre asta si te lasa sa muncesti asa nemancat? Ce randament dai? |
Posted 06 January 2023 - 00:09

Părinți, frați, rude, prieteni, chiar nu ai pe nimeni care să te împrumute cu o sută două de lei până pe 11? Ce decizie ai luat de ai ajuns în situația asta? Păcănele? Sunt curios cum sunt și colegii. Asta cu săptămâna nemâncat n-o cred neam.
Edited by caiuscorneliu, 06 January 2023 - 00:11. |
Posted 06 January 2023 - 00:12

Posted 06 January 2023 - 00:16

sa stii ca asta am auzit-o de la multe persoane trecute de 60 ani care in copilarie au suferit de foame: au ramas cu trauma aia de a nu avea ce manca
sa stii ca asta am auzit-o de la multe persoane trecute de 60 ani care in copilarie au suferit de foame: au ramas cu trauma aia de a nu avea ce manca Pentru initiator: Nu e o rusine sa treci prin asemenea momente, indiferent de situatia care te-a adus aici, dar ar fi OK sa si explici. Edited by pasilla, 06 January 2023 - 00:18. |
Posted 06 January 2023 - 00:17

Dar e un amarat de sandvis. nu are legatura ca e un sandvis sau altceva. oricine poate sa ceara un sandvis, nu inseamna ca toti aia care il cer si merita. trebuie inteles daca intr-adevar a facut tot ce putea si totusi a ajuns aici...sau nu a facut nimic ..si e alta poveste.... Quote give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users