![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Mâncare gratis Bucuresti
Last Updated: Jul 29 2023 11:17, Started by
cezarus889
, Jan 05 2023 22:44
·
35

Posted 10 June 2023 - 14:02

Șoseaua Viilor, nr. 44, sector 5, București (puțin mai jos de liceul Economic-Viilor, spre intersecția cu ”Trafic Greu”)
https://www.dgas.ro/supa-comunitara/ |
Posted 04 July 2023 - 22:46

Acum am descoperit și eu acest topic și m-a emoționat, mișcat. Sunt de părere că dacă vezi un om cu diverse probleme, nu neapărat foame, măcar ajută-l cu o vorbă bună, că jignitul și porcaiala nu te fac "superior". Nu că aș dori să generalizez, dar aceste manifestări se întâlnesc majoritar la cei din păturile superioare ale societății, care au mulți bani și nu cred când aud că nu toți se lăfăie precum o fac ei.
Edited by Vlad_22, 04 July 2023 - 22:46. |
Posted 04 July 2023 - 22:55

Problema e ca nu stii daca acele probleme sunt reale sau nu. Am avut/avem concetateni care mizeaza pe acest aspect al bunavointei si profita, astfel incat nu stii daca atunci cand striga "Lupul!" e pe bune sau nu. Istoria ne-a tot invatat ca nu prea vine lupul dar, uneori...
Daca eu iti spun acum ca am nevoie de 2000E ca sa achit o datorie urgenta si nu am banii necesari, intelegi ca am probleme cu camatarii sau ca atat mai am din creditul facut la casa acum 2 ani si din care am achitat, relativ lejer, in avans? De data asta a venit Lupul, cativa nu au luat-o la misto si... ai citit rezultatul. Per general, mie inca imi place in Romania, nu suntem o natie pierduta. |
Posted 04 July 2023 - 23:09

Păi de asta mergi personal cu ei și le cumperi, ori îi întrebi ce și-ar dori și le duci tu, ca să fii sigur că nu ajung banii pe țigări, băutură, cafea sau la păcănele, droguri. De asta e de preferat să iei ceva de mâncare decât să-i dai bani.
Suntem ok ca și nație, cu bune și cu rele, poate ar trebui să fim mai puțin crispați și am ajunge departe... Am mai ajutat și eu persoane de-a lungul timpului, de-a străzii în general și, sincer, că or fi folosit banii în scopuri cinstite, corecte, ori pentru alte treburi care dau dependență, e problema lor, eu mi-am făcut datoria. Totuși, de reținut că trebuie să fii OM, la sfârșitul zilei, cu toate păcatele tale. Din păcate, individualismul se extinde precum o cangrenă în societate și încă mai e timp în a-l stârpi. Edited by Vlad_22, 04 July 2023 - 23:06. |
Posted 29 July 2023 - 10:33

cezarus889, on 05 ianuarie 2023 - 22:44, said:
Știe cineva unde se poate mânca gratuit in Bucuresti? Sunt rupt de foame de o săptămâna. Fără caterinca, va rog. Doar pomana primita la biserica,cand sunt slujbe de pomenirea mortilor, da nici chiar atunci fiindca lumea isi da intre ei(cei care se cunosc) si nu prea da la straini pungi cu mancare,pahar cu vin... |
Posted 29 July 2023 - 11:17

dani, citeste tot threadul, vei gasi o poveste interesanta.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users